McWeekend

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה ממש יפה ^^;

הו גאד, את גמישה

Lex 1

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את נראית כזאת כוסית, מזל שזה רק הצל שלך.. XDDD סתם. והחדר שלך שקסי, אני יכולה לקפוץ..?
Love U Ass
.

McSon of Busted

New member
חחחח אבל אחותי לא פה היום../images/Emo3.gif

היא אצל אמא שלך מקבלת את שירותיה
בכיף תחת.

Lex 1

New member
מה הקשר קופה?

אני נותנת ככה מחמאה בכייף ואת מבייצ'ת [=נהיית ביץ' כזאת..] אניווי, יש לך חדר גזעי.
יום יבוא וגם לשם אני אגיע..

rox love BSM

New member
אני אענה גם פה...../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי: או יש הרבה סורי'ז פליז פליז הארט נבר לייז והתאהבתי מחדש בסטאר גירל שיר השבוע לא של מקפליי: לאבלי,היי דייר דלאילה להקתה שבוע:מקפליייייי אלבום השבוע: וונדרלנד ומושן קליפ השבוע: אממ היטס פתוח אצלי 24/7 אז כל מה שיש שם תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אמריקן נקסט טופ מודל/קייל XY/האוס משהו שהכעיס אתכם השבוע:אמממ כלום אהה בעצם זה שג'ימס (מבאסטד) מבזבז את הכישרון שלו,ולא עושה כלום עם עצמו,ומאכזב מלא מעריצים! ובמקום לחזור לאנגליה ולעבוד עם הלהקה שלו,הוא מתבטל בארה"ב וכותב שירים לחברה העילגת שלו!!!!! משהו ששימח:לא יודעת אני שמחה באופו כללי השבוע משהו שעיצב:כלום... ציטוט השבוע:היה לי ואני לא זוכרת!!! מתנגן בראש / פלייליסט:שיר של ג'וג'ו שהיה עכשיו בהיטס ואין לי מושג איך קוראים לו תמונת השבוע:

עונה...

שיר השבוע של מקפליי: The Heart Never Lies All About You The Ballad Of Paul K שיר השבוע לא של מקפליי: The Click Five- Good Day Paramore- Born For This Paramore -Fancas My Chemical Romanc- Teenager Fall Out Boy-The Take Over, The Break's Over להקת / אלבום השבוע: mcfly- Wonderland paramore קליפ השבוע: The Haert Never Lies משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: העציב אותי שחברות שלי לא יבואו איתי להופעה של טוקיו...
ציטוט השבוע: אין מתנגן בראש / פלייליסט: The Love is Gone שכחתי איך קוראים לו.... תמונת השבוע: אחותי!!!!

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif עונה לעצמי! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי: The Heart never Lies [כמובןןן] Home Is Where The Heart Is Rockin' Robin The Ballad Of Paul K Dont Know Why Not Alone She Falls Asleep Silence Is A Scary Sound פיייי הרבהה
שיר השבוע לא של מקפליי: Paramore- Cruchcrushcrush Oasis- Wanderwall Nickelback- Far Away Green Day- American Idiot Avril Lavigne-Hot
להקת / אלבום השבוע: מקפליי/פרמור/גרין דיי, Wonderland/MITO/American Idiot/RIOT!
קליפ השבוע: THNL אוף קורסססס
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: אמ..
עיצב- גיליתי שחברה מרכלת עלי מאחורי הגב.. ומאשימה אותי שהשתניתי בגלל מקפליי
עיצבן- ^
שימח- 1) דאגי הסתפר!! סופסוףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [למרות שהוא נראה ככה ממש ממש ממש קטן!] 2) קונים לי ליומולדת תלוח שנה,ROTTF [להשלים תאוסף], הסינגל של סטאר גירל [עם הפוסטר] ומנוי לTOTP!!!
ציטוט השבוע: "החיים הם כלבה
" XDDD ליטל בשבילך!!
מתנגן בראש / פלייליסט: Nickelback- Savin' Me
תמונת השבוע:
יש 2!!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif הרשי לי להסביר סיון ../images/Emo9.gif

היא אומרת שכל דבר שהיא עושה קשור למקפליי.. היא מדברת רק על זה כל היום.. ועוד כל מיני שטויות. והיא גם דיברה עלי הכלבה, אפילו שהיא לא מכירה אותי
><

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifלא יודעתת שאני לא מתייחסת אליה בכלל

ושכל היום אני מדברת עליהם.. כאילו היא דיברה עם חברה הכי טובה שלי והיא סיפרה לי אתמול.. שכל היום אני עם הבנות של הפורום וכל היום אני מדברת איתם [איתכם] רק על מק ואם אני אפסיק לאהוב אותם אז אני בכלל לא אדבר איתכם.. ונגיד היא אומרת שעם חברות אחרות שלי [רוני אהמ] חידשתי קשר רק בגלל מקפליי ואני מדברת איתם רק על מקפליי.. כאילו מה היא יודעת זאתי בכלל?! כל היום אני צריכה לקרקר סביבה?! קיצר היא אומרת שמקפליי דפקו לי תשכל..>< ותודה!

rox love BSM

New member
מה הקשר?! זה פשוט כמו כל נושא שיחה אחר שמחבר

בין אנשים... חלק מדברים על חיות,על טיולים או דברים כאלה....

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשתלך לעשות עם עצמה אהבה החברה

שלך.

just orr

New member
את הפוסטררר?? ../images/Emo99.gif

תתחדשי על הכל DDD: ואולי חברה שלך רק מקנאה?
תדברי איתה, ואולי זה יעזור... =]]

למעלה