McWeekend

Yu vi

New member
~זהירות. גם פה הודעה פקצאתית~../images/Emo85.gif

OMFG מה זאת השלמות הזאת ?!?!?!? D::::::: $#^$#%&%* יש פה תקטעים הכי מושלמים שלהם
אאעאעאאעאעאאעאאהאהאה D::::::::

m o r 1 0 2

New member
דה קיל../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

שרופה על השיר הזה...יוו איזה תמונה מדהימהה

m i c k e y 15

New member
תקראו מה שיש בקובץ!! XDD

ומי שלא רוצה בקובץ....אז אז יש למטה בהודעה רגילה XD
שיר השבוע של מקפליי:
The Heart Never Lies
שיר השבוע לא של מקפליי:
TLC - No Scrubs Aly & AJ - The Potential Breakup Song הראל סקעת - כל הציפורים Kanye West- Stronger Kelis - Trick Me Chris Brown - Say Goodbye רונית ראסטה-הקיץ בא
Fightstar - We Apologize For Nothing
Ash - Clones
Tokyo Hotel - Monsoon Cobra Starship - Snakes On A Plane The Calling - Wherever You Will Go
להקת השבוע:
פייטסטאר,ASH
אלבום השבוע:
החדש של פייטסטאר- פלוודדדדדדד
קליפ השבוע:
אומג זה שילוב של השיר no scrubs ביחד עם השיר של באסטד שנה 3000 זה כל כך יפה עשו!! http://www.youtube.com/watch?v=LDza-Bjw4AE
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אומג כל כך כל כך סקינססססססס אני לא מאמינה על הסוףףףףףף...טוני
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כלום חהחה
משהו ששימח:
חופששששש חופשששש
משהו שעיצב:
נממ לא משו מיוחד
ציטוט השבוע:
אומגגגג זאת שיחה כל כך שולטתתתתתתתתת אתן חייבות לקרוא את הכל!!! חייבות אבלללללל XDD
מתנגן בראש / פלייליסט:
Green Day - Holiday
תמונת השבוע:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח השיחה שלכן

הרגה אותי! XDDDDDDDDDDDDDDDD מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: בשם קייל. (8)Mickey; You bleed just to know you're alive(8) אומר/ת: XY? מאיוש נשמתי; פורום מקפליי אומר/ת: קייל ג'יימס ג'ונס. אין, אתן גדולות XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

m o r 1 0 2

New member
אויי,מיקי ומאי הרגתן אותיXDDDD../images/Emo168.gif

קייל XY
הסדרה הכי מדהימה בעולם

shushka9

New member
אומייגד סקינס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וואי זאת סידרה כלכך מושלמת ויש עוד אנשים בעולם שרואים אותההה@#$ ואפילו לא סיימו לצלם את העונה השניה אז נראלי ייקח עוד הרבה זמן עד שהיא תגיע לארץ
ואממ חדשה? יענו קוראת פה כבר כמה זמן ומאוהבת במקפליי אז אממ כן><

OneStepCloser

New member
יאייD:

שיר השבוע של מקפליי
McFly - A Town Called Malice (The Jam Cover) McFly - Baby's Coming Back McFly - Bubble Wrap McFly - Deck the Halls McFly - Happy Christmas (War Is Over) McFly - Home Is Where The Heart Is McFly - I'll be OK McFly - I've got you McFly - Little Joanna McFly - Lonely McFly - She Falls Asleep (Part 2) McFly - The Ballad Of Paul K McFly - The Heart Never Lies McFly - You've Got A Friend
שיר השבוע לא של מקפליי
Britney Spears - Everytime Fergie - Big Girls Dont Cry Foo Fighters - The Pretender Guns N Roses - Don't Cry Guns N Roses - November Rain Hellogoodbye - Baby, It's Fact Plain White T's - Hey There Delilah
להקת/אלבום השבוע
כל האלבומים\שירים של מקפליי.
קליפ השבוע
1. Foo Fighters - The Pretender http://www.youtube.com/watch?v=DKhnmUdmz74 2. Plain White T's - Hey There Delilah http://www.youtube.com/watch?v=EbJtYqBYCV8 3. McFly - The Heart Never Lies http://www.youtube.com/watch?v=YNQKQKuQoMc
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
גברים על עצים.
משהו שעיצבן
הרבה דברים.
שימח השבוע
דאגי הסתפרDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: היה מממש כיף ב'ערב בנות'
.
ציטוט השבוע
לא זוכרת
.
מתנגן בראש/פלייליסט
McFly - The Heart Never Lies אני עושה חרישה על כל השירים של מקפליי
.
תמונת השבוע
למשהו זה לא נותן לי לעלות תמונה, אז שיר תשים ת'תמונה
..

McSon of Busted

New member
*עדיין מנסה להרגע*../images/Emo12.gif

O M G. שיר השבוע של מקפליי: The Heart Never Lies Too Close For Comfort Walk In The Sun Memory Lane גירסת הדמו. I Wanna Hold You הגירסא האלימה D: שיר השבוע לא של מקפליי: What I Go To School For- Busted Meet You There- Busted Mummy Trade- Busted We Apologize For Nothing- Fightstar Floods- Fightstar Deathcar- Fightstar One Day Son- Fightstar להקת / אלבום השבוע: FS Mcfly קליפ השבוע: THNL
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן- הוא העציב- הוא שימח- מה שהיה עכשיו!!!!!!!1111 מק בMTV!!!!!!!!! ציטוט השבוע: "סופיסטיכוסית" XDDD ידיד שלי האוחצ'ה על התמונה שאני אשים פה P: מתנגן בראש / פלייליסט: Floods- Fightstar בחרישההההה תמונת השבוע: התמונה מהמייספייס. כבר לא חח

למעלה