McWeekend

just orr

New member
טחחח "182 אחוזים של שיגעון" XDDD

זה עדיין משעשע אותי
אוקיי. מה עבר על אורטל? באמת שאני לא רוצה לדעת.
פיקים
בלינק
וגם ליל כריס
החלמה מהירה לפלאפון שלך =/ אבל לא לעכברים.
טיהי ראיתי האו.סי D: סאמרר XDDD לאב יו
פחעעע אני לא קשורה לעצמי שזה משהו XDDDD

Shir Girl XD

New member
פחח

לא נורא אני סולחת לך תמיד ואת יודעת את זה אורטי אל תהרגי אותי אל המשפט הזה את באמת לא רוצה לדבר איתך בשעה הזאת זה ממש מוזר שונאת עכברים שונאת עכברים אני רוצה לעבור דירה דחוף!! ואני ממש לא מאמינה לחתלים של השכנים למה הם לא עושים משהו אבל לגנוב שניצל מהחלון אין להם בעיה

Charley XD

New member
XDD טוב אני ישנתי !!

וזה היה אחד הדברים המצחיקים XDDDDDD אחר כך הבנתי מה אמרתי לך !! ואני כזה פאקקקקקקקקקקקק טוב ככה זה היו אמורים להעיר אותי לשמירות ולא עשו את זה !! אז ישנתי ואז את התקשרת !! נמנמ מה את מדברת איתי שאני מתעוררת זה לא בטוח !!
שוגה חולה לך התחת נטול הקוצקוצים !!

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifשלי -_______-../images/Emo205.gif

שיר השבוע של מקפליי:
lonely שיר השבוע לא של מקפליי:
דיסני מדגסקר - כולם להוזיז ת'טוסיק להקת / אלבום השבוע:
מקפליי:] משהו עצוב:לא בטוחה שאני באה למפגש>< שמח:דאגי הסתפר והוא נראה גורג'ס:] תמונת השבוע:יש 2:]

butbut

New member
../images/Emo26.gifהבן הזה יותר מידי חתיך:]]]]אני לא

מפסיקה להתסכל על התמונות שלו בזמן האחרון=]]

Charley XD

New member
אני אני אני אני באיחור ../images/Emo11.gif../images/Emo110.gif

שיר השבוע של מקפליי: Mcfly - The Heart Never Lies My Generation שיר השבוע לא של מקפליי: Blink 182 - Adam's Song Blink 182 - Violence
Always- Blink 182 First Date Blink 182 - Whats My Age Again XDDD Blink 182 - Hidden - Fuck A Dog Sum 41 - We're All To Blame blink 182 -all of this המ"י Reamonn - Super girl המ"י הבנות נחמה - מאה אחוז אור להקת / אלבום השבוע: blink 182 ו Mcfly קליפ השבוע: XXX משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן: לא היתה לי מוזיקה בטיול ונהגי אוטבוס ממש מפגריםםםםםםםםםם !!!!! העציב: יש לי שיעור היום ואין לי כוח בגרוששש שימח: הטיול הכנה היה אחד השווים !! כל כך מצחיק ... ויש לי מוזיקה עכשיו !! ציטוט השבוע: טוב יש הרבהההההההההה מאוד משיעורי מדעי החיים ... המורה צריכה פסיכולוג דחוף !! היא התחילה לקפץ במעגלים ולצעוק XDD אז אחרי זה ישבתי וכתבתי את כל הדברים ההזויים שהיא אמרה .... "אוף למה אני פה ??!!" "זה היה קצת רחמיים עצמיים" "אני מאבדת את השפיעות" "אני לא יודעת למה הקול הדומם לא משמיע את קולו !!" "למה אתה אוכל בשיעור שלי ?" "עוד פעם, אני כל הזמן מנסה להראות לכם !" "אז יש לנו שכל בריא, למה אנחנו לומדים סוציולוגיה ??!" "אזור טרופי מאוד חם" "יש לנו שכל ישר, לרובנו יש" "מה שלזרפלד חקר זה לא מעניין" "לי זה לא מפריע למה זה לא מפריע לך ?" "אורלי תחייכי, תחרקי שיניים ותמשיכי"  מדברת לעצמה "מה זה ? המזגן לא פועל, אין מים בקולר !!" "בצורת מאווררים, בצורת מזגנים" "הם עבדים, הם באו מאפריקה, הם עלובים..." "אני טעיתי ?? ילד קטן" "פשוט מצחיק ?" (את לא יודעת כמה -__-") "מי אמר שאני חייבת לכתוב הכל ? נכון שלא ? אני כותבת.." "מרבים לנתח רגשות ולכן סובלים מבעיות נפשיות" "מה אתם לא מבינים ?? עוד שנייה הקירות מדברים את זה !!" "מטורפת אחת ! מה את רוצה ממני ?" "אדם שהוא לא משכיל, אין לו כושר התמודדות ולכן הוא נוטה יותר לפסיכוטיות" "אתם חסרי סבלנות ! וזה בעיה שלכם" "ההסתמכות על השכל הישר, פגומה" ומהטיול השווה שהייתי DDD: "עצי חרוב, קקי של כבשים וקוצקוצים בתחת !!" והשיחה ההזויה ב 20 ל 4 שהייתה לי עם שוגה (לא זוכרת יותר מדי אז תסתכלו בציטוט של שיר גירל XD שוגה האובהתי) שאני מצטערת מאוד מאוד !! תסלחי לי שוגה ?? מתנגן בראש / פלייליסט: Blink 182 - The Rock Show תמונת השבוע:

just orr

New member
אוררללליייי XFDDDDDDDDD

אוי זה היה נורא מבדר
סופר גירל
לבנות נחמה יש שיר שנקרא "מאה אחוז אור"? מגניב
שמחה שנהנית בטיול שלך
דברי איתי.

Charley XD

New member
כן יש להם שיר כזה

ועכשיו אני שומעת אותו XDDD אוףףףף דברי איתי !!

Shir Girl XD

New member
אחח אורלי אורלי אורלי

מי שמלמדת פיסולוגיה צריכה ללכת לפסיכיאטר מסכנה... נראה לי שבגלל זה כולם עוזבים אותנו כולם בורחים לביתי משוגעים אחח אדיר אדיר מי הולך לסיים בגרות מלאה בבי"ס יש לכן מושג כי לי ממש לא עדיף לברוח משם ואני סולחת לך על השיחה ההזויה שלך ואבל כזאת את וחוץ מזה את אמרת לי להתקשר אז הכל.. נופל עלייך מזל שלי לא היו קוצקוצים בתחת (אחח מיטול מיטול) לא נראה לי שטוב לכן טיולים בטבע

Charley XD

New member
מאוד שווה לנו בטיולים ...

אני אספר לך משהו .. אבל לא פה ... מאוההה..

אני. בדיליי. אחרי כמעט שבוע שלא הייתי פה.../images/Emo11.gif

בטח שכחו אותי טחח ><"
שיר השבוע של מקפליי: Friday Night Room On The 3Rd Floor Sorry's Not Good Enough Star Girl The Ballad Of Paul K The Heart Never Lies Transylvania Ultraviolet
שיר השבוע לא של מקפליי: Avril Lavigne - Complicated Blink 182 - Adam's Song Blink 182 - All The Small Things Blink 182 - Always Blink 182 - I Miss You Fall Out Boy - Dance Dance Fall Out Boy - I'm Like a Lawyer With the Way I'm Always Trying To Get You Off (Me & You) Foo Fighters - The Pretender Green Day - American Idiot Scouting For Girls - She's So Lovely + השיר החדש של נטשה בדינגפילד, לא זוכרת איך קוראים לו
יאו היו עוד מלא. אני כל הזמן שוכחת שירים
להקת / אלבום השבוע: בלינק 182 ומקפליי
קליפ השבוע: The Heart Never Lies רשמית התמכרתי.
תוכנית השבוע/סרט השבוע: תוכנית השבוע- קני נגד ספני, סאות'פארק, ספיישל מקפליי באמטיוי היטס!!@#$^@%#^ DDDDDD; סרט השבוע- רישיון לחתונה. D:
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן- לא זוכרת משהו כזה ><" שימח- הספיישל של מקפליי בהיטססססס!!@#$%
ומחר יומולדת לאמא ^_______^ עיצב-
ציטוט השבוע: עזבו, את זה אני אף פעם לא זוכרת. ><
מתנגן בראש / פלייליסט: The Heart Never Lies
תמונת השבוע:
דאגי!
שבוע נעים ומהנה לכולן!
ראבק אני חיייייייבת לחזור להשתתף פה. נו אני יודעת שאני כל הזמן אומרת, אבל אני עוד אקיים.

just orr

New member
את תמיד בדיליי. ../images/Emo11.gif

XDD טוב אין לי יותר מה להגיד. כבר אמרתי הכל כשהייתי אצלך לא? ^^

יוב101

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי: 5 colors in her hair
שיר השבוע לא של מקפליי: perfect world-simple plan
להקת / אלבום השבוע:שווים- רן דנקר ועילי בוטנר
קליפ השבוע:לא יודעת...
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:כלום נראה לי..
ציטוט השבוע:אין..
מתנגן בראש / פלייליסט:god must hate me-simple plan
תמונת השבוע:

mafins

New member
אאאאאאאאאאאננננננננננייייייייייייייייייייי=]

אוף אין לי כוח אז רק תמונה חחח לפני שסיפרתי את ידיד שלי ><

למעלה