McWeekend

sweet shir

New member
אוי נכון חחחח

מתי הארי כביכול אמר שמתחיל הערב שידורי מקפליי? XD

sweet shir

New member
לודעת חחח אני אשאל את חברה שלי במסן XD

היא חושבת שזה ב-10 חחחחחח בקיצ', אני כל הערב מול הטלויזיהXD

Dolev19

New member
עוד ציטוטXDDD

דולב זה אני שיר זו שיר Dolev אומר/ת: שיהיה שירD: אומר/ת: מה שיהיה!?! שירD: אומר/ת: מהההה#@?%?#@$32 שירD: אומר/ת: 45 שירD: אומר/ת: 3253245 שירD: אומר/ת: 325 שירD: אומר/ת: 32 שירD: אומר/ת: 4532 שירD: אומר/ת: 532 שירD: אומר/ת: 5 שירD: אומר/ת: יו דונט וואטאבר מי! שירD: אומר/ת: יו ביטצ'!!! שירD: אומר/ת: יו קינקי ביטצ'!! שירD: אומר/ת: יור הארי'ז ביטצ' שירD: אומר/ת: יו וויש

sweet shir

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

מפגרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חולה לך על הטוסיקקקקקקקקקקקקקקק 33333333333333>

JuSt My LuCk

New member
עונה גם פה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי: THE HEART NEVER LIES
שיר השבוע לא של מקפליי: יוני בלוך-נפוליאון HIT AND RUN-סקאזי HAPPY TOGETHER- סימפל פלאן CRAZY- סימיפל פלאן להקת / אלבום השבוע: MCFLY קליפ השבוע: THE HEART NEVER LIES משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: שימח- טרלה לה לה לה יש לי מצב רוח והייתי אצל סבא וסבתא בחמישי ושישי והיה לי כיף :D עיצב- שברתי אתמול מראה ;( 7 שנים מזל רעעעע (למרות שהוא לא התחיל לי עדין ככל הנראה XD ) עיצבן- חברה שלי והיבניאלים...(ככה אנחנו קוראים לאנשים שגרים ביבניאל XDD מתוחכם אה? XD) , קיצר נסעתי עם חברה שלי ליבניאל רק אני והיא וכולם עיצבנו אותי והיה לי יבש ורק בזכות ידיד שלי שבא ודיבר איתי לא היה לי משעמם ונשארנו שמה עד 3 וחצי לפנות בוקר (היינו צריכות להישאר עד הבוקר אבל חברה שלי בכלל לא אמרה לאמא שלה שהיא צריכה לבוא לאסוף אותנו!! והייתי צריכה לנסוע יום אחרי
) ואני הייתי גם חולה והיה מעצבן ושיחקנו נבר ואמת וחובה ומישהו עיצבן אותי ו... זהו XD ציטוט השבוע: (מעתיקה מהמקוויקנד השני) אבל את לא מעירה אותי! , סתם... אני בטח התעורר לבד XD" היא: "מהקוקוריקו? של הציפורים והתרנגולות?!" אני:" כן , נו מה כל בוקר מעירה אותי התרנגולת הפרטית שלי XD " היא: "פחחחחחחחחחחחח טיפשה! התרנגול עושה קוקוריקו!" אני: "אהה אופס... , נו מה התרנגול עבר שינוי מין!" "מה התחלנו פה עם ההפליות!?, מה תרנגולים כבר לא יכולים לעשות שינויי מין ולהפוך לתרנגולות?! , יא מפלה!! את מפלה ואת מפלה!!!!!!, רגע ומה תרנגולות לא יכולות לעשות קוקוריקו?! איזה הפליות בין המינים!!!!..." (וזה ממשיך וממשיך והיא מגיבה אבל זה דפוק מדי בשביל לרשום את זה פה ) מתנגן בראש / פלייליסט: THE HEART NEVER LIES תמונת השבוע: 2 תמונות

JuSt My LuCk

New member
עוד ציטוט!!!

ניזכרתי !!!!!!!!!!!!!!!!!
אוקי חברה שלי שחזרה מארגנטינה הלכה עם חברה שלי לסדר גבות ואז הן חזרו אלי: אני:"למה בסוף לא סידרת גבות? " בר:"כי דנית שכנעה אותי לא לסדר גבות! היא אומרת שזה לא יפה לסדר גבות שזה מוריד את הנשיות!" אני:"מה באמת?!?!?!" דנית:"כן מה זה לא נכון?" אני:"טוב.... " בר:"כן והיא גם כבר לא אוכלת בשר!" אני:"מה??!?!?" דנית:"כן!!!" אחרי שעתיים מול סקינס
דנית:"וואי אני רעבה" אני:"לכי קחי לך משהו לאכול" *היא חוזרת עם קציצת עוף* אני:"דנית!!!" דנית:"מה?" אני:"מה את עושהה?!?!? זה עוף!!!" דנית:"אני יודעת..." אני:"אבל את צמחונית!" = קיצר היא וחברה שלי עבדו עלי ברוע לב
=

The Psycho Girl

New member
חופש ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: thnl שיר השבוע לא של מקפליי: fightstar -we apologise for nothing להקת / אלבום השבוע:fightstar ! קליפ השבוע: mcfly - the heart never lies משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: חופש - עשיתי נזם ( סוף סוף ) אין יותר פסיכומטרי - קיבלתי את חיי בחזרת ציטוט השבוע: חברה שלי : מי אלה אני : מקפליי , חברה שלי : מזה מקפליי ? חברה שנייה - ארוחה במקדונלס XDD מתנגן בראש / פלייליסט: Sugababes - Push the bottom -השיר הזה תקוע לי כבר שבוע באמצע הפסיכומטרי אני מתחילה לזמזם את זה - אררר נוראי תמונת השבוע:

purple floyd

New member
הראשון שלי D:

שיר השבוע של מקפליי:
נראה לי, איטס אול אבוט יו וטרנסי שיר השבוע לא של מקפליי:
זה יותר בכיוון של אלובמים, הבנות נחמה, החלונות הגובהים וקווין :O שילוב מנצח
להקת / אלבום השבוע:
עניתי למעלה >< קליפ השבוע:
מי רואה קליפים מי
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:
עיצבן - חברים הם זונות שימח -מחר ת"א^^ ציטוט השבוע:
אני וחברה שלי מדברות: ג: על מה אתן מדברות? א: לא יכלתי לשמור את זה יותר, סיפרת לה. ג: עלינו? אני: מ'זתומרת? עליכן?! בגדת בי? בכלל אמרת לי שיש לך חתול! ג: לא סתיו זה לא מה שאת חושבת!! א: שיט! אז רק שתדעי שגם לי ולסתיו יש משהו! אני: לא נכון!!! ג: אבל חשבתי שאת עם כריס! אני: כריס?! א: טוב נו, גם יש לי משהו עם המורה [נקבה] לספרות. ג: אבל היא דחליל! אני: אתן מעצבנות, הלכתי לאנוס את דאגי. מתנגן בראש / פלייליסט:
המוזיקה שיש בGTA של אח שלי מהחדר >< תמונת השבוע:
מקסיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

sweet shir

New member
התחלתי לראות את הסדרה בגללו XDDDDD

כי מישהי שלחה לי סרטון של ההתמזמזות שלו ושל טוני XD אז התחלתי לראות בגלל זהXDDDDDDDDDDDDD יעני ישלי הוט, שלחו לי את הסרטון באפריל חחח ראיתי באינטרנט.

sweet shir

New member
מיטצ' היואר זה מזה חרא שם. אי אפשר לכתוב אותו

בעברית בצורה שתבטא באמת את השם שלו!! XDDDD טוב אני פשוט אקרא לא מקסי מיטצ' היואר זה חראXD אז בקיצ, מקסי. 3>

למעלה