McWeekend

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo168.gifעונההה../images/Emo168.gif

שיר השבוע של מקפליי
mcfly-bubble wrap mcfly-unsaid things The Heart Never Lies mcfly-met this girl שיר השבוע לא של מקפליי:
Bon Jovi-I want you ועוד מלאא שיירים של בונג'
Guns N' Roses- November Rain my chemica romance-teenagers להקת / אלבום השבוע:
מקפלייי
בונג'
קליפ השבוע:
LH-bon jovi משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:
מחרר מפגש פורום&&^%$#@)()& חברה שלי קנתה לי דיסק של בונג' מלונדון&$$@ אני כל כך שמחהה הייתי בים המלח היה כיף ואז חזרתי חולה
ציטוט השבוע:
אפעם איןXD מתנגן בראש / פלייליסט:
Jon Bon Jovi And Guns N' Roses - Knockin' On Heaven's Door תמונת השבוע:
אחח עם השיער הארוף ז"ל
מתוקק שלי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחתייייייך33>

בדיוק יש שיר של בון ג'ובי בהיטס D:

m o r 1 0 2

New member
וואלה? חדש ליXD איזה שיר?../images/Emo168.gif

תגידי לי פליז lost highway הוא די חדש...

Dirty wings2

New member
מתקנת אותך,לטאות**

הוא מאוד אוהב לטאות כפרעליו
(על דאגי לא על הלטאות אני מפחדת מהן!
)

m o r 1 0 2

New member
XDDD../images/Emo168.gif

לטאות,תנינים מה שהוא ירצה,רק שהוא יתחתן איתיXD

Dirty wings2

New member
לאנורא הוא רוצה יותר לטאות תאמניי לי ../images/Emo3.gif

הוא אמר באיזה ראיון ביוטיוב שהוא מת על לטאות,ושכינו אותו ילד הלטאות משהו כזה XD רק שלא יגדל נחשים בבית,לזה אני לא מסכימה !

purple floyd

New member
אני מסכימה!

אם אמא שלי לא הייתה פרנואידיתמזמן היה לי איזה אנקודה. D:

McFly rullz

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gifתראו../images/Emo11.gif

שיר השבוע של מקפליי: the heart never lies!!!
iv'e got you star girl lonely ובעיקר את וונדרלנד ומושן
שיר השבוע לא של מקפליי: נממ..אין כזהXDD להקת / אלבום השבוע: מושן אין דה אושן וונדרלנד!
קליפ השבוע: thnl
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן-נמ...חברות וכאלה...>< שימח-חג!חופש!
כולם אומרים שהפיק שלי יפה
עיצב-משו במשפחה
ציטוט השבוע: הפעם יש לי ציטוט!!! ביני לבין דורית
קבלו
אני: חדש מאז שדיברנו?D: דורית‏: חח XDD כה קיבלתי מיליון דולר טסתי לארה"ב ביבזתי הכל על בגדים היתחתנתי שוב עם דאגי והולדנו עוד 30 ילדים אני:חחחחחחחחחחחחח אוהוו עשית מעשים טובים בפחות משעהXD דורית‏: אה -אה D: את רואה איזה זריזה אני ? אני: חחחחחחחחחחחחחחח הולדת ילדים בפחות חצי שעהXDD יש לך חילוף חומרים מהירXD
אותך דורית
מתנגן בראש / פלייליסט: THNL והמשפט מהשיר MEMORY LANE: i run to get my bike ושכחתי את המילים
אבל נידבקתי לזה
תמונת השבוע:
שבוע טוב וחג שמיח

Fairy of Rock

New member
'ני../images/Emo210.gif../images/Emo79.gif

דרך אגב, למקרה שאתן לא מכירות / זוכרות, אני חן, היי
שיר השבוע של מקפליי:
Transylvania Walk In The Sun Too Close for Comfort The Ballad of Paul K The The Heart Never Lies
שיר השבוע לא של מקפליי:
Maroon 5 - She Will Be Loved Jesse McCartney - Gone Muse - Can't Take My Eyes Off Of You Madagascar - I like to move it
Before Their Eyes - Crawling Toward Forgiveness
Avenged Sevenfold - Critical acclaim
להקת / אלבום השבוע:
smashing pumpkins - Zeitgeist / Avenged Sevenfold
קליפ השבוע:
זה די בארור לא? משהו שעיצבן
/שימח
/העציב
השבוע:
אה, כלום / חופש
/ אה, כלום.
ציטוט השבוע:
"אמא שלך כלכך טיפשה שהיא חושבת שקונפלקס זה סוג של מחלת מין", בדיחות אמ'שלך בשעות הקטנות של הלילה
מתנגן בראש / פלייליסט:
אין
תמונת השבוע:

Yu vi

New member
אהבתי תתמונה מאוווווד../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif

לא ידעתי שיש לטום גיטרה כזאת גם בלבן

Shir Girl XD

New member
אני ../images/Emo9.gif אורטל ואור חלק לכן

שיר השבוע של מקפליי: THNL SG GOY BW DKW BCB יש עוד מלא לא יהיה מקום ולכן לא יהיה כוח שיר השבוע לא של מקפליי: Checking It Out- lil chris Kickin' Off- lil chris I Never Noticed- lil chris Down- blink 182 Violence - blink 182 What's My Age Again?-blink 182 All The Small Things- blink 182 Adam's Song-blink 182 Online Songs- blink 182 First Date- blink 182 וגם פה היה מלא אני לא ממש אפרט עוד להקת / אלבום השבוע: כמו שאתן שמות לב mcfly , blink 182 קליפ השבוע: THNL משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: שימח: חופש, פיקים, הדברים שהביאו לנו למגמת מוזיקה (תופים, מגברים, מרקופונים ) העציב: נפל לי הפלאפון לשירותים(זה לא מצחיק!! זה מאוד עצוב) ואיך שנגמר סקינס (מעניין מה יקרה לטוני) עיצבן: 2 עכברים בבית אחד היה בארון עם הקורנפלקס ושני ליד המקרר חלחלות ציטוט השבוע: אוח איזה שבוע פלאפון בשירותים עכבר בארון פיק במחשב והרבה הרבה בלינק ... 182 אחוזים של שיגעון (LOL) שיחה שלי ושל אורטל ב20 ל4 לפנות בוקר אני:סקוושי הלו? אמרת לי להתקשר ב3 ורבע אורטל: מה? לא מה השעה? אני: 20 ל4 לפנות בוקר אורטל: למה לא התקשרת ב3 ורבע לא היית אמורה להתקשר אני: התקשרתי אורטל: איפה אני? מה קורה פה? אני:אוקי אורטל את בטיול, את לא בבית, את איפשהו בארץ ואין לי מושג אורטל: מה? שיר זה לא מצחיק די אני: טוב אורטלוש לילה טוב סליחה שהתקשרתי מסקנה: לא להתקשר לאורטל לפנות בוקר מתנגן בראש / פלייליסט: Violence - blink 182 שניה.. רגע ועכשיו הוא התחלף THNL תמונת השבוע: אין

למעלה