10 דברים שלא ידענו עליך

Rose131

New member
מייקי! הבסיסט של MCR!

איזה חור בהשכלה
למרות שיש מצב שהוא עוזב כזה. אבל הוא תמיד יהיה המשקפופר המכוער מMCR בשבילי

lestatgirl

New member
הקטע זה שיש כאלה שבאמת קוראים להם פאדי..

אבל היי אחר ספאד
למה אפשר לצפות

Chemical Venom

New member
חצי מהאנשים םה אמרו שהם הולכים לעבור לאנגליה

אז תקשיבו ניפגש שם ונגור כולם באותה שכונה של שיראלים חחח גם אני עובר לגור שם ...יש אזרחות ויש לי שם בני דודים אז ככה שזה מסתדר לי יופי..=]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחחחחח

כל אחד יחסכו איזה 20,000 שקל ונגור כולנו בוילה ענקית וכל אחד ישלם קצת XDD 3 בחדר ואנחנו מסודרים חיחי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחח לא צריך כלכך צפוף XD

וילה נוו.. בטח 6-7 חדרים.. כל חדר 3 אנשים. זה יוצא 18-21 אנשים מהפורום שיכולים לגור שם XDDD ביחד D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אז אני במיטה שלבד חחחחח

או שפשוט אני אמצע לי חדרון קטן יותר בחדר עם מיטה זוגית לכל הבריטים הסקסיים שאני אביא הביתה מוחעחעחעחע סתם נוו XD

MoonyAvFreak

New member
גם אני רוצה באחד למעלה :O

יש יותר ממיטה אחת קומותיים! אינמצב XD אבל מצד שני..זה בטח ישבר XD אומגג כל חיי הייתי במיטת קומותיים עד כיתה ה' ככה. אני מתגעגעת O:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif רק עד כיתה ה'?

אני עד כיתה ז'! חחחח או שזה היה אמצע ו'?? לא זוכרת.. אבל מתישהו סבא וסבתא שלי עברו בבאר שבע מוילה לדירה קטנה אז הם נתנו לי את המיטה אורחים P: אבל תמיד הייתי בקומותיים.. מגיל 3..

MoonyAvFreak

New member
ואאאא בטיול השנתי ישנתי למעלה XD

וכל הזמן הפחדתי את חברהשלי שישנה מתחתיי. אוקיי רוב הזמן הייתי עם חברות במיטה אחרת...ואי איזה שטויות עשינו שם. אסור להשאיר אותי עם חברות כשיש מיטות באיזור. שש. מעיין. שקט. אעעע ושחרר עד כיתה ז?! אני אם הייתי נשארת בכיתה ז' המיטה כבר הייתה נופלת XD עשיתם לי חשק למיטת קומותיים. ולטיול שנתי. ולהיות פסיכית (כמה זמן לא הייתי מעיין הפסיכית.*נזכרת במפגש ההוא עם התחתונים*)

HarlequinGirl

New member
חחחח וואי

בטיול השנתי של כיתה ו' היינו בחדר ואמרו לנו שאם שוברים משהו אז נצתרך לשלם על זה קיצר קפצתי על המיטה [לא קומותיים למזלי] ושברתי אותה חחח בסוף הצלחנו לתקן P: עכשיו בבצפר הקמצן שלנו אנחנו ישנים באוהלים

למעלה