10 דברים *לא מעניינים* שלא ידעתם עלי
1. היומולדת שלי זה ב19.1 (מזל גדי) ומכך נובע שקווין מדה יוזד נולד יום לפני
2. יש לי סימן כזה בגב התחתון כי פעם נשכבתי על המיטה שלי שהמחליק שיער (הרותח) שלי היה עליה.. וכן, זה השאיר כוויה לא נעימה.
3.פעם מממממממששששששש אהבתי את גרין דיי. אבל ממש. ופתאום הפסקתי לאהוב אותם כשמכ"ר הופיעו בעולמי
4. החלום שלי זה לפתוח חנות ממש מגניבה(אתם לא מקבלים עוד פרטים!!!$%) עם חברה שלי, יש לנו אפילו תוכניות ומיקום! 5. יש לי שני אחים גדולים. אחד מהם היה המנהל של האתר רוק (או וואטאבר) הכי גדול בעולם זה היה שהאינטרנט התחיל לתפוס בארץ והיו לו מלא ראיונות עם אמנים נחשבים... סטייל אינקיובס, סליפנוט, פאפא רוץ' ועוד כל מיני...כעת הוא לא עושה שומדבר מעניין. יופי*&^%$#@!##$%^&
6. יש לי 2 דיסקים של בריטני ספירס! וכשהייתי בארה"ב (אממ אני חושבת שהייתי בת 8) שילמתי איזה 10 דולר בשביל לקנות כזה רישיון נהיגה מזוייף שלה
7. אין לי בעיה עם כאב, גם לא להכאיב לעצמי ועשיתי לעצמי עגיל באוזן ופעמיים נזם. את הנזם הורדתי למרות שהוא היה ממש בריא אבל העגיל שלם ובריא כבר שנה בערך...
8. אני חושבת שסאות'פארק היא הסדרה הכי גאונית בעולם ואני מסוגלת לשבת לראות 92349 פרקים ברצף ולא ימאס לי!
9. הייתה לי ארנבת 4 שנים ולפני איזה חודשיים נעלמו עקבותייה, אז אם ראיתם ארנבת ננסית דלמטית שמנמנה תדווחו לי. 10. יש לי קטע לקעקועים אני מסוגלת לנהל שיחה של שעות עם בן אדם על הקעקועים שלו ואני באמת רוצה לעבוד במכון לפירסים וקעקועים בשלב מסויים בחיים שלי. שלא נדבר על זה שלי בטוח יהיו.
נכון הגיטרה כזאת חמדמדה?!!?!? (הורודה)