10 דברים שלא ידענו עליך

dandiT

New member
ישלי שאלה קטנהT___T

למה כולם מספרים כלמני קטסטרופות שקרו להם?!?! ~_____~

Let it Bleed

New member
כי לא היה לי מה לכתוב../images/Emo217.gif

וזה כואב לי וזה מול העיניים שלי><

סריגמפי

New member
גמלי אומרים את זה ../images/Emo12.gif

[הכוונה לעובדה הראשונה
] אבל זה נורא לא נחמד, כי זה כאילו שהכאב עובר אלי, ואח"כ תמיד כואב לי משהו

את כמוווווו ../images/Emo58.gif להירוס../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לינדרמןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!111111

Shot To Pieces

New member
10 דברים *לא מעניינים* שלא ידעתם עלי

1. היומולדת שלי זה ב19.1 (מזל גדי) ומכך נובע שקווין מדה יוזד נולד יום לפני
2. יש לי סימן כזה בגב התחתון כי פעם נשכבתי על המיטה שלי שהמחליק שיער (הרותח) שלי היה עליה.. וכן, זה השאיר כוויה לא נעימה.
3.פעם מממממממששששששש אהבתי את גרין דיי. אבל ממש. ופתאום הפסקתי לאהוב אותם כשמכ"ר הופיעו בעולמי
4. החלום שלי זה לפתוח חנות ממש מגניבה(אתם לא מקבלים עוד פרטים!!!$%) עם חברה שלי, יש לנו אפילו תוכניות ומיקום! 5. יש לי שני אחים גדולים. אחד מהם היה המנהל של האתר רוק (או וואטאבר) הכי גדול בעולם זה היה שהאינטרנט התחיל לתפוס בארץ והיו לו מלא ראיונות עם אמנים נחשבים... סטייל אינקיובס, סליפנוט, פאפא רוץ' ועוד כל מיני...כעת הוא לא עושה שומדבר מעניין. יופי*&^%$#@!##$%^&
6. יש לי 2 דיסקים של בריטני ספירס! וכשהייתי בארה"ב (אממ אני חושבת שהייתי בת 8) שילמתי איזה 10 דולר בשביל לקנות כזה רישיון נהיגה מזוייף שלה
7. אין לי בעיה עם כאב, גם לא להכאיב לעצמי ועשיתי לעצמי עגיל באוזן ופעמיים נזם. את הנזם הורדתי למרות שהוא היה ממש בריא אבל העגיל שלם ובריא כבר שנה בערך...
8. אני חושבת שסאות'פארק היא הסדרה הכי גאונית בעולם ואני מסוגלת לשבת לראות 92349 פרקים ברצף ולא ימאס לי!
9. הייתה לי ארנבת 4 שנים ולפני איזה חודשיים נעלמו עקבותייה, אז אם ראיתם ארנבת ננסית דלמטית שמנמנה תדווחו לי. 10. יש לי קטע לקעקועים אני מסוגלת לנהל שיחה של שעות עם בן אדם על הקעקועים שלו ואני באמת רוצה לעבוד במכון לפירסים וקעקועים בשלב מסויים בחיים שלי. שלא נדבר על זה שלי בטוח יהיו.
נכון הגיטרה כזאת חמדמדה?!!?!? (הורודה)

Djerry

New member
mine

1. הייתי בהופעה של מיוז ביומולדת שלי השנה בוומבלי ארינה, והייתי שורה ראשונה ליד הבמה (אזור ישיבה)
2. לי ולווילי מייסון יש אותו תאריך לידה D: 3. יש לי משקפיים אבל אני שמה עדשות 4. אני אוהבת את מכבי חיפה כנראה מאז שנולדתי 5. הייתי במשחק של צ'לסי באנגליה שורה ראשונה 6. אני ממש שונאת שאנשים משפשפים ידיים. זה עושה לי צמרמורת... 7. נולדתי עם שיער ג'ינג'י אבל בשנים האחרונות זה יותר כמו חום 8. אני מנגנת על גיטרה אקוסטית, אבל אני רוצה חשמלית ברגע שאני אשיג כסף
9. אני שונאת משקאות מוגזים 10. אני נורא נמוכה (1.55) וזה באסה כי תמיד מסתירים לי מרתק.

yaelrs

New member
נו טוב ._.../images/Emo192.gif

1. יש לי פוביה מפירות. ואני רצינית לגמרי. 2. אני חולקת יומולדת עם ג'ינג'ר ספייס ><" 3. כשהייתי קטנה הייתי מטורפת על בריטני ספירס, ולי ולחברה שלי היה קלסר ענק עם מלא תמונות וכתבות שלה. לפני חודש בערך שרפנו אותו. זה היה כל כך כיףD: 4. המשפחה שלי גרה שנתיים בלוס אנג'לס והחליטו לחזור לארץ כי אמא שלי הייתה בהריון איתי. קיצר, נדפקתי. 5. השנה הזאת תהיה הפעם הרביעית ברצף שאני טסה לאותו מקום... שוויץ/גרמניה .__. 6. כשהייתי בת 5 עברתי ניתוח עיניים כי הייתי פוזלת. 7. אני אובססיבית לMCR. 8. אני ממש אוהבת לשיר. לפני כמה שנים למדתי פיתוח קול למשך שנה והפסקתי בגלל שההורים שלי לא רצו שאני אמשיך, אבל אני מתה לחזור. 9. למדתי איזה חצי שנה גיטרה ואני עדיין לא יודעת להעביר אקורדים. 10. יש לי שם אמצעי ממש מביך.

yaelrs

New member
דיי נו, זה לא מצחיק ;[[[../images/Emo192.gif

אם תשימי אפרסק מול הפרצוף סביר להניח שאני באמת אתחיל לברוח

BabyShambles

New member
חחחחח זה מזכיר לי שפעם ראיתי סרטון עם מישהי

שממש מפחדת ממלפפונים חמוצים. זה היה כ"כ הזוי. הביאו אותה לאולפן ואז הביאו מלפפונים חמוצים והיא רצה בכל האולפן וצרחה ובכתה.

yaelrs

New member
טוב, לא עד כדי כך XD../images/Emo192.gif

זה יותר קטע של גועל מאשר פחד אצלי P: ...למרות שאם יכריחו אותי לאכול תותים רוב הסיכווים שאני גם אבכה חחח

למעלה