10 דברים שלא ידענו עליך

T y r

New member
יצא ככה ככה

ניסיתי לגוון בסוגיי הפרטים, ונראה לי יצא מוזר... : : כמו חלק נכבד, גם אני מחזיק בעברי תקופה בה אהבתי ג'אנארים ואמנים נלוזים ומתוקף היותי בן אדם עם מוניטין (הלוואי חח) לא אפרט אלו הייתי בארוחת ערב עם הבחור שמנחה 60 minutes... סחבק נחמד יש לי סריטה עמוקה בכל הקשור לפנטזיה, משהו ברמות שאני מכיר מאות אם לא אלפים של ספרים (קראתי כלומר) חוץ מזה שהצלחתי גרום ל שכבה שלמה של ילדים לשחק די אן די (בתור חלק מהשכבה) כולל הבנות! לסבא שלי הייתה חוות גמלים ואפילו היה גמל שהיה קרויי על שמי יש ברשותי את כל הדיסקוגרפיה של אואזיס ^^ יש ברשותי את כל הסידקוגרפיה של ארוסמית (זה מלאאאא) עד גיל 10 ככה נהגתי לחמם חלב חם ולאכול את זה עם עוגי (רק השנה גיליתי שזה משהו מוזר) בתור חנבץ דיי רציני, הייתי השחקן החזק ביותר ומהמפורסמים ביותר במשחק של 300-400 של אלף שחקנים ברשת ^^ הייתי הילד הישראלי הראשון בירדן (בקבוצת הילדים) ופגשתי את המלך חוסיין והרצנו דחקות ככה... אממ וקצת פרטים יבשים, 183 ס"מ ו 68 ק"ג שואף לשיער ג'וליאן קאזאבלנקס(לא שזה קורה ביינתיים) חח

Rose131

New member
יש לך שריטה(זה לא עם ס' ד"א) עמוקה בכל הקשור

ל.. כל דבר
וילך, ויוציא ביסקוויט ויאמר 'ברוך אתה סחבק שבסחבקינו המוציא מוצי מן הסחבקיידה. לדוגמה

T y r

New member
../images/Emo45.gif

איי בהחלט דבריי חוכמה של אחד מגדוליי האומה..

M a a y a n K

New member
גם אני לא...

ואני גם לא אוכל להיות בחו"ל בשנתיים הקרובות (שנה אם אני מאוד רוצה)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זה לא שאני זוכרת משהו חחחח

הייתי בת חצי שנה-ארבע וחצי ;; זה לא כייף כי אני לא זוכרת כלום! פשוט כלום! כאילו כל מה שהיה לי שם נמחק מהזיכרון כי הייתי קטנה מידי.. רק מהגן טרום חובה שהייתי בארץ שבועיים אחרי שחזרנו אז רק משם אני מתחילה לזכור חצאי דברים..

lestatgirl

New member
אז אמ.. כן גם אני כנראה..

1. נולדתי ב9.9.89 וזה לא בתאריך של מישהו מסויים זה רק אומר שאני קטנה ואני מאלה שטיפה דופקים אם כולם רוצים לכת למקומות מעל 18...(מה שהם לא יודעים זה שגם אם יהיה לי 18 אין לי כוונה ללכת לשם) 2.יש לי נטיה להרוס דברים, פשוט כל דבר.. 3.אתמול צילמתי סרט אדום ראשון
, אבל זה בסדר זה היה עם חיות מבלונים.. 4.אני רואה MTV2 מסוף 2003 ככה.. 5.בהתחלה ממש שנאתי את פיטר, הוא הזכיר לי מישהו שאני ממש לא סובלת ובכללי נראה גם בנאדם רע, לא מתתי על הקליפ על DLBITTS בהתחלה. 6.עד הליבס מוזיקה הייתה חלק מהחיים שלי, עכשיו החיים שלי זה חלק ממוזיקה. 7.אני מעדיפה לא לקנות בגדים או סתם דברים אחרים כדי לקנות דיסקים. אני קונה אותם באימפולסיביות יתר. 8.הייתי בפראג ובניוקאסל, שהטיול לשם אורגן תוך 24 שעות והיה אמ.. דיי סיוט האמת. הייתי מעדיפה לחיות בסקוטלנד או באנגליה תוך כמה שנים אבל זה לא יקרה. 9.אין לי מושג מה אני הולכת לעשות כשאני אסיים תתיכון, בתקווה שיחררו אותי מהצבא,[לא שאני יודעת או אכפת לי מה אני יעשה שם במקרה שלא] 10.אני ריאליסטית, ולצערי כלל החברים שלי אופטימים בצורה מטורפת אז המחשבה בקרב הכלל היא שאני פאסימית. בכלל לאנשים יש בד"כ רושם ממש מוטעה לגביי.

milkofamnesia

New member
יש לי 11

1. אני לא יכול לקרוץ בעין שמאל 2. אני לא יודע לנסוע על אופניים כי יש לי טראומה מגיל 4, יש לי צלקת על הברך שמוכיחה את זה 3. אני עורך מדור תרבות בעיתון נוער שאמור לצאת אוטוטו באשדוד 4. יש לי בבית דיסק מקורי של 50 סנט מהתקופה שחשבתי שהוא אשכרהטוב, אין דה קלאב היה אחלה שיר, אל תסתכלו עליי ככה, דיייייייי. 5. אם הייתי יכול הייתי מפתח אלטר אגו שמקים מועדוני קרב מסביב לארץ 6. אני לא נהנה מקריאה, אבל אני קרוב לסיים את דור הפרוזאק. 7. יש לי גיטרה חשמלית שזקוקה נואשות לתיקון 8. אני יישן בסלון 9. אני חולק יומולדת עם נועה (רוז) ומייקי מסתבר (מי זה?) 10. אחרי הצבא אני וחבר שלי רוצים לנסוע לאנגליה לפסטיבלים וגם לפגוש סוף סוף את סם, פרנסיס, בק, פאדי, קייטי, איימי ועוד (חברי פורום AND) 11. סתם בשביל הסבבה, אני חבר הפורום הישראלי הכמעט יחיד בAND (יש גם את חבר שלי אבל הוא הוזרם על ידי), הפורום הלא רשמי של בלוק פארטי.

HarlequinGirl

New member
~מסתכלת עלייך ככה~

טוב נו מה רע ב50 סנט? [טוב,הרבה ._.] אבל קנדי שופ היה טוב
והממ..פייט קלוב

milkofamnesia

New member
דיייייייייי

הכול רע ב50 סנט, כשמשמיעים את המוזיקה שלו מהסוף להתחלה שומעים את השטן מדבר

milkofamnesia

New member
תירגעי ילדה ואני אשבור לך את האילוזיה שאת

נמצאת בה. אני לא בקטע של גברים על גברים. מצטער.

lestatgirl

New member
מישהו פה אובר פרוטקטיב לגבי מיניותו..

חושב ששכחנו את כל הודעות ההלל שלך לבלוק פארטי..?

למעלה