../images/Emo221.gif../images/Emo176.gif../images/Emo221.gif
1. אני שמאלית 2. אני רואה שכולם כותבים על זוועות שקרו להם אז, שנה שעברה חתכתי שתי אצבעות מיד שמאל (ממש חתיכה מהקצה,היה הרבה דם וחדר מיון אחד, אל תשאלו איך זה קרה- זה מביך...) וזה קרה בדיוק ביום של הבגרות בהיסטוריה, מזל שאותה הספקתי לעשות כי את שאר הבגרויות היו צריכים לכתוב בשבילי...
3. אני גרה בקריית חיים שזה מקום די משעמם ולא קרוב לכלום חוץ מחיפה... 4. בתיכון הייתי במגמת תקשורת (גם בחטיבה, סה"כ-6 שנים של תקשורת) שזה כמו קולנוע רק פחות איכותי (הסרטים אצלנו הם רק דוקומנטריים...
, אבל בכל זאת, בסרט גמר קיבלתי 97) 5. הסדרה הכי אהובה עליי היא "סקראבס" 6. הייתי בחו"ל 4 פעמים, פעם אחת בגרמניה (יש לי משפחה שם), בפעם השנייה הייתי בגרמניה, הולנד, בלגיה וצרפת, אחרי זה הייתי בצפון איטליה ולפני בערך חצי שנה הייתי ברומא (שוב איטליה...) 7. הלהקות שאני אוהבת הן MCR, מיוז וAM, שזה מצחיק כי המוסיקה שלהן די שונה... 8. הרבה אנשים חושבים שאני הודית למרות שזה לא נכון (ובפסטיבלים כמו בראשית ובומבמלה שאלו אותי את זה בערך 256748545 פעמים...) 9. יש לי שני קעקועים והיה לי עגיל באף בגיל 12 שפשוט נפל לי אחרי חודש ולא טרחתי לשים אותו בחזרה... 10. יש לי אחות אחת קטנה שאובססיבית לFOB ועוד כל הלהקות שדומות להם...