10 דברים שלא ידענו עליך

לא../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אבא שלי בשיתוף של עוד מישהו ששכחתי את שמו הבאסיסט של אורפנדלנד עובד שם, הוא מכיר אותי אישית וכאלה

oshriti123

New member
אני חולקת יום הולדת עם הכי שווה!!11

1.עם רודריגו גונזלס. -.- תודו שחשבתם שאני מדברת על איאן או משהוXD 2.לפי מה שאמרו כאן על היומולדת של קווין מדיוזד, יש לי יומולדת יומיים לפניו[16.1]
3. יש לי שני חתולים שעונים לשמות האני וטייגר. ולא אין קשר לפו הדוב. אבל יש מצב שנצטרך למסור אותם עוד מעט ): 4. ראיתי את כל השלוש וחצי עונות [עד פרק 15 של העונה הרביעית] של מגרש ביתי בשבועיים ומשהו. 5. רק בחופש הגדול האחרון התחלתי להתעניין ברוק. בדיוק לפני שנה עוד הייתי שומעת ג'סטין וריהאנה ובריטני וכאלה >< והלהקה שגרמה לי להתחיל להתעניין ברוק היא מקפליי, למרות שהם פופ, אבל הם פופ שונה כזה>< אז הייתי בפורום שלהם וראיתי אנשים מדברים על להקות פאנק בעיקר והחלטתי שאני רוצה לנסות [נכון זה נשמע כאילו אני מדברת על סמים? טוב זה סוגשלP:] אז התחלתי לשמוע ואהבתי... משם התחלתי להכיר את כל שאר הסגנונות,[רוק, אינדי, אלטרנטיבי, מטאל וזה] והיום אני שומעת מוזיקה נורמלית.^^ 6. אני לא סובלת שמן. זה הדבר היחיד שבעולם שגם אם ישלמו לי מיליארד דולר אני לא אסכים להתקרב אליו.
7. אף פעם לא הייתי בחו"ל... אבל לפני שבוע גיליתי שיש לי דודים בלונדון ויש מצב שאני אוכל לטוס אליהם בחופש!!!!!11
8. הטופ5 להקות שלי הן: 1.לוסטפרופטס, 2.דיוזד, 3.טייקינג באק סאנדיי, 4.מיוז ו5. 30 שניות למאדים. מספרים 1 ו-2 לא משתנים כבר הרבה זמן וגם לא נראה לי שישתנו, ומספרים 3-4-5 מחליפים מקומות כל הזמןP: 9. לפני שנה ושבוע בערך אמא שלי ניפטרה ממחלה. 10.אני די אובססיבית לאיאן ווטקינס

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo176.gif../images/Emo221.gif

1. אני שמאלית 2. אני רואה שכולם כותבים על זוועות שקרו להם אז, שנה שעברה חתכתי שתי אצבעות מיד שמאל (ממש חתיכה מהקצה,היה הרבה דם וחדר מיון אחד, אל תשאלו איך זה קרה- זה מביך...) וזה קרה בדיוק ביום של הבגרות בהיסטוריה, מזל שאותה הספקתי לעשות כי את שאר הבגרויות היו צריכים לכתוב בשבילי...
3. אני גרה בקריית חיים שזה מקום די משעמם ולא קרוב לכלום חוץ מחיפה... 4. בתיכון הייתי במגמת תקשורת (גם בחטיבה, סה"כ-6 שנים של תקשורת) שזה כמו קולנוע רק פחות איכותי (הסרטים אצלנו הם רק דוקומנטריים...
, אבל בכל זאת, בסרט גמר קיבלתי 97) 5. הסדרה הכי אהובה עליי היא "סקראבס" 6. הייתי בחו"ל 4 פעמים, פעם אחת בגרמניה (יש לי משפחה שם), בפעם השנייה הייתי בגרמניה, הולנד, בלגיה וצרפת, אחרי זה הייתי בצפון איטליה ולפני בערך חצי שנה הייתי ברומא (שוב איטליה...) 7. הלהקות שאני אוהבת הן MCR, מיוז וAM, שזה מצחיק כי המוסיקה שלהן די שונה... 8. הרבה אנשים חושבים שאני הודית למרות שזה לא נכון (ובפסטיבלים כמו בראשית ובומבמלה שאלו אותי את זה בערך 256748545 פעמים...) 9. יש לי שני קעקועים והיה לי עגיל באף בגיל 12 שפשוט נפל לי אחרי חודש ולא טרחתי לשים אותו בחזרה... 10. יש לי אחות אחת קטנה שאובססיבית לFOB ועוד כל הלהקות שדומות להם...

CitizenErased

New member
גם אני שמאלית ../images/Emo9.gif ואמג.. איך הצלחת לחתוך

קטעים מהאצבעות שלך?!@#%!%## פאק חח אאוץ'! אני פעם סגרתי את הדלת של האוטו על 2 אצבעות שלי והייתי בטוחה שזה פשוט נחתך באמצע.. כי כשדלת של אותו נסגרת זה בצורה כזאת שלא רואים את הקצה של האצבע וזה פשוט נראה כאילו מישהו בלע את זה חח זה מזעזע וחח FOB ודומיהם..

M a a y a n K

New member
חחח...אבל זה מביך!!

נו טוב...רק לשם הבהרה, גם כל הדרך לבית חולים בכיתי רק על כמה שאני מטומטמת!! אמממ...בדיוק הכנתי סלט כרוב בפוד פרוססור ודחפתי את הכרוב פנימה עם היד...אני לא צריכה להמשיך נכון? בכל מקרה, הרגשתי מן חתך קטן כזה וחשבתי שזה משהו קטן ולא רציני ואז הוצאתי את היד וראיתי את הנזק האמיתי... בקיצור, הרבה טמטום והרבה דם...

המממממ

1) יש 4 אנשים שקשורים אליי איכשהו שבאותו תאריך לידה כמוני 2) אני שונאת כפות רגליים עד כדי כך שאני הולכת לשטוף ידיים אחרי שאני שמה גרביים 3) אני שונאת חתולים 4) אני שונאת פינצ'רים 5) בכיתה ב' שמו לי משקפיים למרות שלא הייתי צריכה וזה דפק לי את הראייה ועכשיו אני עם משקפיים מכיתה ו' ואני כמעט עיוורת 6) אני מנגנת כבר כמעט שנתיים על גיטרה ובס 7) יש לי שתי צלקות, אחת על הסנטר ואחת שאי אפשר לראות על הראש 8) אני כבר יותר משנה בנוער העובד והלומד(ועכשיו יש לנו קן חדש!!!!) 9) לא ראיתי את סבא וסבתא שלי מארה"ב כבר 6 שנים והם באים ביום ראשון לבקר 10) אני מפחדת פחד מוות מגבהים ואני עדיין חושבת שכל ההופעות שהיו ויהיו השנה הן קונספירציה נגדי!

dandiT

New member
איך אפשר לשנוא חתולים?../images/Emo7.gif

הם כאלה... פוצקים! (גמאני נדבקתי
)

MoonyAvFreak

New member
../images/Emo7.gifשששששששששששששששששששש להרגע

זה כואב ליייי. כאאאןן.. ב
דייי איך אפשר

MoonyAvFreak

New member
10? שאפחד לא יודע?!

חח נממ 1. חייתי 10 שנים בחו"ל ואולי יוצאת לחו"ל בקיץ שוב (מי שידע. גרר. לא מדברת איתכם XDD) 2. ישלי עייניים ירוקות שעושות את עצמן חומות כדי לעצבן אותי כי הן הדבר היחיד שאני אוהבת במראה שלי. 3. קניתי כבר 4 פעמים בהוטופיק ואפעם לא הייתי שם. 4. אני אוהבת צבעים מאוד אבל מפחדת להתלבש צבעוני (WTF) 5.ישלי 58 (ובטוח שיש עוד) דיסקים מקוריים וקניתי רק איזה 4 או 5 בארץ. 6.ישלי 130 פוסטרים של אבריל [הו כן. שתקו] 7.בלינק הם הלהקה האהובה עליי ואני בוכה כל פעם שאני שומעת אותם [וגם מאושרת XD] 8. אני מפחדת ממטאל. 9. אני מפחדת מכל דבר בערך.[כולל: חושך. מערכות יחסים. חרקים(חלקם). סרטים(כאילו בכללי. בכל סרט יש משו שאני מפחדת ממנו)וכו וכו] 10.אני מכיתה ו' או ז' עם עפרון שחור בעייניים. אמאלה XD [זה כבר 3-4 שנים] קיצר. לא יודעת XDDD

MoonyAvFreak

New member
שכחתי משהו.

במה שאני מפחדת...כלבים! וגם עוד סעיף הכי חשוב - החתולה שלי היא החיים שלי. ברגע שחס וחלילה קורה לה משהו...אל תצפו שתהייה לי שמחת חיים. היא יותר חשובה לי מכל דבר ומכל אדם בעולם הזה. הלב שלי אצלה..אז מי שיורד עליה או פוגע בה..הוא גם פגע לי ישירות בלב ושלא יצפה שיצא מזה בשלום. [נקודה. כן תחשבו שזה עצוב כמה שבא לכם. היא הכל בשבילי]

למעלה