JuSt My LuCk
New member
../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif|יום הולדת דאגי!!!../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif
"היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לדאגי, היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לדאגי חג לו שמח וזר לו פורח היום יום הולדת לדאגי, חג לו שמח וזר לו פורח היום יום הולדת לדאגי." "אין אין אין חגיגה, בלי בלי בלי בלי עוגה, איפה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה...." אני לא מאמינה!!!!! היום זה היום הולדת של החתיך המושלם דאגי לי פוינטר!!! הילד הקטן שלנו כל כך גדול
תחשבו על זה! הוא התחיל את מקפליי בגיל 15
ראינו אותו גדל! הוא עכשיו בן 20!!!! הוא כבר לא קטן ותמים (טוב הוא אף פעם לא היה תמים
). אז כל מה שנשאר לי לעשות אחרי חפירה ארוכה זה לאחל לו המון המון המון מזל טוב ושכל מה שהוא ירצה יתגשם ושימשיך להיות מצויין בכל מה שהוא עושה.
"היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לדאגי, היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לדאגי חג לו שמח וזר לו פורח היום יום הולדת לדאגי, חג לו שמח וזר לו פורח היום יום הולדת לדאגי." "אין אין אין חגיגה, בלי בלי בלי בלי עוגה, איפה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה...." אני לא מאמינה!!!!! היום זה היום הולדת של החתיך המושלם דאגי לי פוינטר!!! הילד הקטן שלנו כל כך גדול