|יום הולדת דאגי!!!

sweet shir

New member
ממתי הוא אוהב חייזרים? XD

זה לא טום זה שחושב שדאגי חייזר? XD משפטים חכמים?
איפה אני הייתי שזה קרה?! O: ואני עוד חשבתי שאני פתטית XD 3>

OneStepCloser

New member
XDDDD

לא יודעת, אני חושבת שהוא אוהב חייזרים.. יש לו קעקוע עם חייזר XD כה משפטים חכמים! XD 3333>

sweet shir

New member
"אני חושבת שהוא אוהב חייזרים" ואני חושבת שהוא

והארי are having hot gay sex.... זה לא אומר שזה נכון!
איזה משפטים חכמים בדיוק, הא?! XD

יייייא DDDDDDDD:

לשמן שלי יש יומולדת ,
מזלטוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
הרבה אושר ועושר
[וואי אני מרגישה ממש מטומטמת אבל נמשיך
] נאמממממ ,, אני נותנת לך שנה כדיי לחשוב על שמות לילדים D;; בכל זאת.. יהיה הרבה DDDDD: שיואואו אני לא מאמינה - איזה זקן הוא נהיה
זקן זקן אבל סקססססס
טווווב אני מתחילה לדבר שטויות אז עדיף שנגמור פה :] and i love you
הייתי חייבת .

OneStepCloser

New member
זקן?!

20 זה נראה לך זקן?! XDDDDDDD אם זה זקן..סבתא רבה שלי כבר מה זה זקן
וואי וואי וואי ~שמעת כמו ערסית~

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סבתא רבה שלך זקן!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |נקרעת|

loli kiss

New member
../images/Emo65.gifHAPPY B-DAY DOUGIE../images/Emo65.gif

*אגב- אני פה באיחור כי הייתי עסוקה בברכות בשבילו במייספייס P:* אני לא מאמינה שהוא כבר בן 20
יאוו הזמן עובר מזה מהר.. הוא אשכרה גדל עם הלהקהה ! טוב יאללה לברכה- שיהיה לי המון מזל טוב לשקסי הזה
עד 12345678910 שישאר כזה מדהים ,יפיוף ,מצחיק, שטותניק, מוכשר ,חמוד, משוגע, מטריף, נוטף סקס בקיצור כזה - דאגיש
זה שכולנו מאוהבות בו ! ושלא יעיז להשתנות לעולם ! שיהיה לו המון בהצלחה עם מקפליי ובכלל בעתיד. שתמיד יהיה מאושר, לא משנה מה יקרה. וכמובן, שיהיה בריא ! הכי חשוב ! אויי ואבווי אם לא חח זהו, אהה כן ושאולי גם יום אחד יחשוב להגשים לנו משאלה ולבוא לישראל :)
התמונה שגרמה לי להתאהב בו סופית ואובססיבית

purple floyd

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|

אני יודעת שהוא לא יקרא את זה אבל, תנו לי להתלהב בשקט
מזל טוב לאהובי
שיהיה לו הכי טוב שבעולם, שיפגוש אותי ויגלה שאני הנפש התאומה שלו [
] שהיו לו הרבה לטאות ותנין בבריכה בחצר... שימשיך לעשות מוזיקה טובה, ושיהיה הכי הכי הכי מאושר בעולם!
ושימשיך להיות כזה מושלם

Little Sapir

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif מזל טוב לדאגי! ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

עכשיו הוא בן 20 ו23 דקות! אין לי מה לאחל לו.... נראה לי שיש לו יופי של חיים אז שימשיך ויצליח עם הלהקה ובכל מה שהוא יעשה בעתיד! ושימשיך להיות מוזר
, כשרוני
, הזוי
, מצחיק
, טמבל
, ילדותי
וחתיך
כמו שהוא! וגם אם לא אני אוהב אותו תמיד תמיד תמיד
יומולדת שמח!!!

butbut

New member
../images/Emo26.gifמזל טוב-אז תהיו פטתיות נו ו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo36.gif

אנחנו לא כמו הלונדוניות שיכולות לפגוש אותו אישית ולהגיד לו "מזל טוב" מטומטם
למען האמת! אנחנו גם בחיים לא נפגוד אותו
בואו נהיה לרגע במציאותיות-בכדי לדעת שהם חיים אנחנו נעזרות בתמונות. וכדי לתפוס את הפיסות הערצה האחרונות שלנו בהם
אנחנו נעזרות בפורום
אז למה שדווקא אנחנו נרגיש מטומטמות בזה שאנחנו מברכות אותו והוא לא יודע-שומע-רואה
אה
זאת הדרך היחדיה שלנו להביע את המשחה שלנו לגביו משום ההערצה
אז די להגד "פטאתי"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי אלו הדברים היחידם שמחזיקים אותנו מעריצים אותם
בקיצור-תפסיקו-לעיר-הערות-לגבי-תגובות-של-בנות-זה-סתם-מעליב-וחסר-טעם
-אז די!! [תחשבו קצת-ותגלו בעצמכן..אתן אורמות "פתטאתי" כי אתן מיואשות מעצם זה שאתן רוצות שזה יתגשם באמת]. תודה מראש-
בוט.

butbut

New member
*נפגוש **אומרות....ואיי הוצאתי ת'עצבים שלי

על ההודעה הזאת..XDD ><

DoLi it is Me

New member
בוץ?את אשכרה אבל אשכרה צודקת

את כ"כ צודקת שאת פשוט 100% צודקת! גרמת לי להזיל דימעה [כן היום אני בוכה הרבה...]

OneStepCloser

New member
חחחחחח פאתט זאת לא קללה../images/Emo11.gif

אני פאתט גאה
XD.. ואת צודקת ב100%.

למעלה