|יום הולדת דאגי!!!

m i c k e y 15

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif עשיתי לו ברכה פה ואני שמה במייס

מייספייס. מזל טוב ובלה בלה בלה שיצליח עם הלהקה והמון המון בריאות!! זה הכי חשוב..שיהיה לי בריא השובב הקטן הזה. אני חולה עליו. 20 הוא גדול מדי! הזמן עובר מהר.... אני מקווה שימשיך להיות כמו שהוא ושלא ישתנה! שמעת אותי?!?! XDD אז המון המון מזל טוב

GuitarSoundGirl

New member
מזל טוב לדאגי!../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo25.gif

וואו הוא כבר 5 שנים בלהקה! והוא כבר בן 20 (בלונדון עדיין לא), מקווה שכל משאלותיו יתגשמו ,שיהיו לו עוד הרבה שירים יפים וכמובן שישאר כזה חמוד,מצחיק והכי דאגי בעולם!!
מזל טוב דאגי!(אם הוא איי פעם יכנס לפורום שלנו, מה שבטוח לא יקרה חח).

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif דאגיגיגיגיגי. איי איי איי. ../images/Emo11.gif

אני לא אחפור. מזל טוב. אני אוהבת אותך. אני נשמעת כל כך מטומטמת שאני כותבת את זה כאילו לו. אבל לא נורא.

שוליטה

New member
אעעההההה מזל טוב לחבוב!!!!!!!!!!

כפרע כאפות שלי קטני
אי אפשר להאמין שהוא בן 20 נכון? חמדמד
אז... שיחיה עד 22222222200000000000000000000 כ-20
שיביא מיליוני דאגים קטנים ושעירים לעולם (איתי כמובן) שימשיך להיות כמו שהוא: מצחיק
מטורף
טיפש
מוכשר
מגניב
גברי
נשי
מושלם
וכל שאר הדברים שהוא
אני יצירתית היום
כן זה הוא D:

Shir Girl XD

New member
../images/Emo65.gif יאיי יומולדת שאגי

וואי הילד הקטן בן 20 חח הסקסי זקן..
שיזכה לחיים ארוכים יותר מ150 חחחח

L D N

New member
../images/Emo215.gifמזל טוב!!!../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

שיתחדש על הקידומת!!!
שימשיך להיות כזה סקסי
ושיצליח עם מקפליי. טוב זהו :)

DoLi it is Me

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo213.gif אוה גאד זה הגיע ../images/Emo2.gif.. הברכה שלי

הכל מה-
.... איך זה יכול להיות שהרגע הזה הגיע. הרגע הזה שאני כבר חודשים סופרת ימים שהוא יגיע. איך זה יכול להיות שהבנאדם הכי מוכשר,מצחיק ,יפה,טיפש ושאני הכי מעריצה הגיע כ"כ מהר לגיל 20. קשה לי לברך אותו שאני יודעת שהוא אפילו לא יודע את שמי או אפילו על קיומי. אבל אני כבר קיבלתי את זה מזמן [למרות כל הסיפורים שאני נשואה עליו עם 32 ילדים] שהוא אף פעם לא יכיר אותי ושכנראה אולי אני אף פעם לא יצליח לראות אותו פנים מול פנים. אבל האמתי ? זה לא הכי חשוב בהערצה. כי בסה"כ אני מעריצה אותו בתור מה שהוא ולא מי שהוא . ולמרות כל הידע שלי עליו וכל הסיפורים עליו אני באמת, באמת לא יודעת מי הוא. אז מה שנותר לי לברך אותו... שרק יצמח ויפרח שימצא לו כבר סופסוף מישי שיאהב [והיא כמובן אותו!]. שרק ישתפר וילמד דברים חדשים. שיהיו לו חים קלים. ובלי בעיות עם הבנים [נו עם מק
]. שישאר כמובן במקפליי ושרק יהיה להם בהצלחה ושימשיכו להיות הלהקה האהובה על כולנו. שימשיך לכתוב שירים כ"כ ,כ"כ יפים. ושימשיך להכניס בי אור ומצב רוח בכל פעם שאני רואה/שומעת אותו. ובקיצור שימשיך להיות מי ומה |דגש| שהוא!| סדגש| ושאני פשוט ימשיך לאהוב אותו עוד הרבה, הרבה שנים. אז זהו בצער רב מסתיימת כאן הברכה שלי שהייתי נותנת הכול כדאי שהוא יפחות יקרא אותה , אבל מי יודע אולי יום אחד החלום [כמעט] הכי גדול שלי יתגשם ואני באמת יצליח לפגוש אותו . מזל טוב !

DoLi it is Me

New member
עזבי עבר לי החשק

אמרו לי שהיא פתטית ודי נעלבתי... די מאוד נעלבתי... אניכבר לא יודעת מה לחשוב...

GuitarSoundGirl

New member
זה ממש לא!

אני חושבת שהברכה שלך מאוד יפה, ות'אמת מה אכפת לך מה הם חושבים. העיקר שבאמת כתבת משהו מימך לאדם(גם אם רוב הסיכויים שהוא לא יראה את זה), הכי חשוב שאת יודעת שכן כתבת ועשית
נראה לי אני נשמעת קצת פתטית עם כל ההתלהבות הזאת

DoLi it is Me

New member
חח לא ממש לא

תודה
.. תכלס דוגרי שאנשים יחשבו מה שבראש שלהם אני יודעת שכתבתי מהלב! ולמי שמזיז לו אז יכול לקפוץ לשכנה שלי בזיגזג XD.

O0NoNi0O

New member
באמת פאטתי.

ממש לא! כתבת מהלב, וזה נורא יפה לקרוא את זה. ומי שאמר לך שזה פאטתי, שיקפוץ. תמיד בהערצה יש משהו פאטתי ותמיד כשואמרים לי "איכ, מה את מוצאת בלהקות בנים שנראים אותו דבר?" אז אני עונה "לא משנה מה אני מוצאת אני פאקינג בת שלוש עשרה (כול מה שנגמר בעשרה מספק את הסחורהXDD) מותר לי להעריץ ולהיות פאטתית!" קיצר סטיתי מהנושא אבל זה לא פאטתי בכלל וזה יפה, ואת לא פאטתיתXD 3>

Sharon Kez

New member
אוווווווו מזל טוב למושלם הזה.../images/Emo65.gifכפרעליו3>

כמה שאני אוהבת אותו. איך אני שונאת כרגע את כללללללל מי שמכיר אותו אישית ויכול להתקשר אליו או לשלוח לו אסמאס ולהגיד לו מזל טוב!!! איך הייתי רוצה.
כתבתי לו חפירה של ברכה+משהו בסגנון שמיקי עשתה ואני מפרסמת את זה מלא במייספייס שלהם, אתן מוזמנות להיכנס ולראות!
בכל מקרה... דאגי 3> כפרה עליו 3> איך הזמן עובר מהר. אני נכנסת לקליפ הראשון שלהם ורואה אותו קטנצ'יק. בן 15.
איך הוא התבגר...קשה לי להאמין שהוא בן 20... אני מאחלת לו את כל הטוב שבעולם.
ב-ר-י-א-ו-ת הכי חשוב!!!! רק שישמור על עצמו..הדבר היחיד שמעניין אותי.. וחוץ מזה..שימשיך להצליח עם הלהקה. ושימשיך להיות כל כך מצחיק וטיפש וחמוד חח כי זה מה שהוא עושה אותו מה שהוא.
פאק אני פשוט אוהבת אותו חחחחחח קיצר... Happy birthday 333>>>

sweet shir

New member
~מרגישה פתטית כי הוא בין כה וכה לא יראה את זה

אז זה מפגר~ : מזל טוב?

OneStepCloser

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo213.gifHappy Birthday../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

Dougie
. גאד
, כבר בן 20?
למה אני לא בת 19 ו7 חודשים?!
דאגי [פאתט,פאתט,פאתט ועוד פעם פאתט
] תישאר כמו שאתה
[זאת אומרת, כמו שאתה בסירטונים\ראיונות וכו']. תמשיך לעשות גראפסים
תמשיך לעשות פרצופים מצחיקים למצלמה
תמשיך ליהיות שקס בטירוף
תמשיך ליהיות מוזר
תמשיך לאהוב חייזרים
תמשיך להגיד משפטים חכמים