מסכמים ת'שבוע

אז מה את אומרת?

אולי תבואי לבקר בבת ים
אצלנו הכי כיפ.. כולם מכירים את כולם
ויש מלא יםם.. וזאת עיר של ערסים
ואולי זאת עיר קטנה אבל עם פה גדול
אההה ועוד משו,ראש העיר הנוכחי ממש שיפר את פניי העיר אז אנ ייכולה גם להגיד שהעיר גם די יפה ומתופחת
כןכן אני גאה בעיר שלי

../images/Emo214.gifאז ככה:

א.לא הייתי אף פעם כמעט בבת ים. ב.אין לי מושג איך מגיעים לשם. ג.אני לא ממש מעוניינת כרגע להתחיל לצאת למקומות שאני לא מכירה, האומץ נעלם לי
ד.אין לי זמן.יש לי מלא מבחנים ועבודות ולימודים. ה.לא. [פירטתי, נימקתי והסברתי
]

חחחחחחחחח

אהבתי אהבתי את ה' כזה "לא"
אז אני יענה כמוך לכול סעיף שלך... א.לא היית אז אולי תבואי [שתכירי יותר את הערים בא"י אויישש] ב.חח נסביר לך אל דאגה
ג.חח למה לא?דווקא מעניין לבוא למקות חדשים
ד.שיהי זמן תבואי
ה.חחח אולי עוד כמה זמן זה יהפוף לכן

../images/Emo214.gif"ואולי..זה יהיה ..

הדבר האמיתי..." [מהשיר "ואולי" של עברי לידר
] אולי.אנחנו עוד נדבר על זה בהזדמנות, אחרי שאסיים בצפר ככה

../images/Emo214.gifנו, אז יש התחלה..

יהיה לנו מינימום מפגש משולש ואם ירצו להגיע עוד אנשים אז בכלל....

../images/Emo214.gifאם כבר, צריך לשאול "מי רוצה

מפגש וחושב שיוכל להגיע", אח"כ תגידי באיזה יום את יכולה להגיע, נראה אם זה מתאים ולכמה אנשים וכ'ו.. אני לא בטוחה שנמצא יום שיתאים לרובנו מלבד חופשים.. מה גם שאני ממש בחודשים האחרונים ביב', ככה שהסיכוי שבאמת אהיה פנויה הוא יחסית קלוש..אבל שווה לנסות

אווווווף באסה שאת צודקת .

נכון שלא יצא לכולם באותו יום וזה מבאס וכולכך באלי לראות אותכם
החופש הבא זה פורים [אוויי יומיים בלחץ] החופש הנורמלי הבא זה פסחח.. וזה עוד מלאא זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

../images/Emo214.gifאני יכולה להבטיח את נוכחותי

בפורים
אם תרצו-תתגשם האגדה
[סתם לצורך העניין, יש מלא מפגשים בפורים . למרות שזה חופש של יומיים, זה חופש!
]

גם אני בטוחה שאני יגיע../images/Emo13.gif

אז נקווה שבפורים בעזרת השם ייהי מפגש פורום
נפתח כבר לצורך העניין שרשור לגבי המיפגש.. אבל עד פורים יש עוד זמןןן, אבל צריך להודיע על המפגש ככול שיותר מוקדם, שככה כולם יהיו כביכול פנויים

../images/Emo214.gifאל תגזימי ../images/Emo6.gif

שבוע וחצי-שבועיים מקסימום זה מספיק..

כי ..

לכולם יש לימודים וזה.. אז לא כולם יוכלו לבוא.. ואנחנו רוצים שיבואו כולם
ואני בטוחה שבחופשים כולם פנויים והם כן יבואו

a666blove

New member
עונה

ואי הלוואי עליי להיות בעזריאלי... גמאני רוצהצהצהצהצהצה...
שיר השבוע- כל השירים של הימי הולדת.. חח כולם חרשו לי עליהם.. המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- עוגת שוקולד
בילוי השבוע שלי- ביומולדת עם חבר שלי תוכנית טלוויזיה שצפיתי בה השבוע- כימעט ולא ראיתי טלוויזיה השבוע.. =\ דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה לי השבוע- שביומולדת שלי, חבר שלי ניפח לי 44 בלונים וכזה מזה הפתיע אותי חח.. והוא הביא לי כרית ורודה (כמובן) חח ועליה הדפיס תתמונה שלי..
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- שחבל שחברה הכי טובה שלי לא הייתה איתי ביומולדת...=( תכנונים לשבוע הקרוב- לילמוד להיסטוריה............
שאלת הבונוס- אתם יוצאים ביום שישי, או שמעדיפים לצפות בטלוויזיה? לצאת אלא מה=) ט"ו בשבט שמחחחחחחח=)

למעלה