../images/Emo143.gif סיכום שלי..
שיר השבוע - הראל סקעת - כל הציפורים....
המאכל הכי טעים שאכלתי - וואי אכלתי הרבה , אבל הכי טעים זה הרינג כבוש שאני עשיתי , חחח מאמינות...
בילוי השבוע שלי - עם חברה שלי בדיזינגוף סנטר , אלנבי , ובסוף בתחנה מרכזית , פשוט חיפשתי סט צלחות עם קעריות למרק די גבוהות כאלה , אז גררתי אותה , מסכנההההההההה , בסוף מצאתי בתחנה.....
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע - חבר שלי שבר את השלט של הטלוויזיה , וקר בבית ואף אחד לא מוכן לקום מהמיטה אז נשארנו בלי טלוויזיה...
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- אתם לא תאמינו , אבל עשיתי ארוחה רומנטית לחבר שלי אתמול , והוא מזה התלהב..... טעם הכל ואכל , איזה כיף היה... (שלא יחשוב שכל יום פורים)..
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- הריב עם הבנות לעבודה והריב עם הבוס החדש שלי , חוצפן אתן קולטות , הוא חושב שאם הוא קנה את החברה בסכום עתקקקק!!! הוא יכול לעשות מה שרוצה ולהכריח אותנו לנקות את השירותים ולעשות ספונגות כל יום חמישי , חחחחחחח הרגשתי שאני אשכרה חוזרת לצבא , אממאאאאאאאאאאא , בסוף הגנו לפשרה שהשירותים רק של העובדים ואף לקוח או ספק לא נכנס לשם!!! ולגבי הספונגות , החלטנו שלא נעשה , אלא רק נעביר עם המטאטא את הרצפה ונשמור על הסדר..... התחלה על הפנים!!! דפוק בשכל אני אומרת לכם!!! (הייתי חייבת לספר)...
תכנונים לשבוע הקרוב- להתפלל והרבה לעוד שבועיים וחצי שאני אהיה שנה בעבודה , כך שאם הוא יפטר אותי , אני אצא עם פיצויים.... ולעבור את המבחן בהיסטוריה ב'.... סוף סוף....
שאלת הבונוס-אתם יוצאים ביום שישי, או שמעדיפים לצפות בטלויזיה? - אם חבר שלי לא עובד יום שישי יוצאים לפאב לשתות בירה , ואם הוא עובד אז אני מעדיפה להישאר בבית.....
סופ"ש צבעוני ופרחוני !!! סליחה על האורך , פשוט היו כמה דברים שהייתי חייבת לפרוק!!