מסכמים ת'שבוע

../images/Emo214.gifיוווווווווואו.היה לך שבוע

כלכך מדהים ואני כלכך שמחה בשבילךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!1
יש לך חבר מדהים
תשמרי עליו [ועל המתנות שהוא מביא לך]

ראסמי..

יש לך חבר מדהים ופשוט כמווה לא מוצאים בכל מקום.. אז תשמרי עליו חזק חזק ! בהצלחה איתו

white angels

New member
עונה..

חח הלוואי עליי להיות קרובה לעזריאלי כמו שאתם קרובים =\ זה לא כלכך פשוט בשבילי להגיע עד לשם. שיר השבוע- היו הרבהה שירים: נינט טייב-אם תבוא scorpions-still loving you המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- ממ..טוסט
בילוי השבוע שלי-הייתי חולה אז די הייתי בבית.. תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי,אלבורדה,להתאהב מחדש,רוקדים עם כוכבים[משעמום..] דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- לא היה משהו מיוחד. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- היו כמה דברים לא משמעותיים אבל שום דבר לא מושלם והייתי חולה =\ תכנונים לשבוע הקרוב- לעשות אחת ולתמיד את המשימה בסוציולוגיה
ולחרוש למבחן בתנ"ך לשם שינוי
שאלת הבונוס-אתם יוצאים ביום שישי, או שמעדיפים לצפות ב? אני כנראה אהיה בבית אני ממש עייפה..

../images/Emo214.gifהעיקר שהבראת ../images/Emo9.gif

שונאת להיות חולה
וסוציולוגיה
אני לא רוצה לחשוב שצריך להתחיל לעבוד ברצינות אחת ולתמיד על העבודה הזאת..[יחידה] בסוציולוגיה
בהצלחה בלימודים

white angels

New member
תודהה../images/Emo23.gif

גם לך המון בהצלחה בבגרויות\מתכונות מה שזה לא יהיה ובסוציולוגיה נעבור גם את זה

נכון שונאת להיות חולה\=

עכשיו אני מזה חולה... ובאתי היום לבצפר רק בגלל התעודות וזה.. יש לי כבר שפעת איזה שבוע וחצי... והרופאה אמרה לי שיכול להיות שייהי לי דלקת ראותת\= חחח אבל אני לוקחת אנטביוטיקה ובעזרת השם אני יבריאא.. וכנראה שאני לא יבוא לבצפרר עד יום רביעי הבאא.. התקררתי בטיול השנתייי\= אזזז מי שחולה תרגישו טובב

panci thet i

New member
סיכום של עוד שבוע שעף לו בלי ששמתי

לב סיכום שלי: שיר השבוע- לא שמעתי (נראה לי) המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-אממ...בורקס(?) בילוי השבוע שלי-לא היתי בבילויים השבוע תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי המכוערת (אין יותר) דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- לא נראה לי שיש כזה דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-הייתי מוכנה לוותר על התעודה המגעילה שקיבלתי היום:) בשמחה! תכנונים לשבוע הקרוב-לנסוע לסיפרייה (בנתיים , אין יותר) שאלת הבונוס-אתם יוצאים ביום שישי, או שמעדיפים לצפות בטלויזיה? אממ...אני נשארת לראות טלויזיה אבל הייתי מעדיפה יותר לצאת כי ממש משעמם ככה

../images/Emo214.gifלפחות תתנחמי בזה

שאת לא צריכה לשבת על שיעורים בפסיכולוגיה, סוציולוגיה, אנגלית וללמוד למבחן במתמטיקה במשך כל הסופ"ש.

שושי101

New member
לא נורא ..

תגידי תודה שאת לא צריכה לשבת על 2 תיקיות באנגלית כל תיקיה 7 דפים מלאים באנגלית ועל מבחן מחצית במתמתיקה ועל מעגל חשמלי על פעילות מנוע בשש סוללות...........ועל 3 פרקים בתנך..

white angels

New member
חחחח../images/Emo6.gif

וואו,שלי איזו כיתה את? נראה לי עמוס אצלך לא פחות כמו שבתיכון

שושי101

New member
כיתה ו (לצערי) ../images/Emo7.gif

וזה עמוס בגלל ההכנה לחטיבה וגם בגלל שאנחנו לומדים רק עוד חודש (אני לא יוצאת לחופש!) אנחנו פשוט יוצאים למסיבות סיום (2) ומארגנים טקס סיום גדול וריקודים ליום ירושלים ו....את ההכנה והקדמה לבתי ספרר וביינתים יש לנו טונהההההההה שיעורים!

panci thet i

New member
ואו אתם לומדים הרבה!

איזה רמה גבוה! ועוד בכיתה ו' אנחנו לא לומדים כמעט כלום חחח

למעלה