The McWeekend Time

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo27.gifThe McWeekend Time ../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo26.gif../images/Emo3.gifYou Belong With Me../images/Emo36.gif

אני היחידה שערה עכשיו, איזה דיכאון זה לקום כ"כ מוקדם ><
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Falling in love dont wake me up bubble warp ~חרישה~ dont know why THNL
westlife- seasons in the sun (רק בגלל המילים
) backstreetboys- i want it that way Blink 182- all the small things אביתר בנאי- מתי נתנשק
Taylor Swift - You Belong With Me lily allen -the fear Black Eyed Peas - Boom Boom Pow Lily Allen - Not Fair pink - please dont leave me Beyonce - Halo
lee byrne - smile Avril Lavigne - Skater Boy אריק ברמן - המתוקות האחרונות
הלהקה המגניבה של השבוע:
כולםם
קליפ שעשה לכן את זה:
אהבתי את הקליפ
http://www.youtube.com/watch?v=JaYkwItyMFk&feature=fvst XDDDDD כמה צחקתי !!!! http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM http://www.youtube.com/watch?v=txqiwrbYGrs http://www.youtube.com/watch?v=vaIgt6TGhIA&feature=related XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חובה לצפייההההה
כוכב נולד 7, מסודרים עונה 2, מועדון לילה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שהפיצו שמועה על זה שג'ף גולדבלום מת >< (נלחצתי) התאומות האלו ורוניקס או מה שזה לא יהיה, זה נשמע ממש לא טוב איך שהן נאנחות בקליפ, ~סוטות~ XDDD אמא שלי ואבא שלי ><
משהו ששימח:
הלכתי לת"א עם חברה שלי והיה מזה סבבההה :) שמרתי בייביסיטר על בני דודים שלי, היה גם אחלה XD קניתי חולצה של הייניקן חחחחח ששמעתי כל השבוע להקות של בנים XDD ~פאדיחות~
משהו שהעציב:
המוות של מייקל ג'קסון
לא עבדתי אתמול...אוףף... לא הולכת לשוק היום כי אין כסף עד לשבוע הבאאאאא
הייתי לבד בבית של דודה שלי אתמול, והיה לי עצוב...
ציטוטיה:
וואיייייי כמה צחקתי אתמול במסן עם חברה שלי....אבל אני לא זוכרת כלום ><
מתנגן בראש / בפלייליסט:
התאומות...יאווווווו וחפרו !!!
המלצת השבוע:
אם מציעים לכם לעשות בייביסיטר באלקנה, תסרבו !!!! שמעתי את המואזין כ"כ חזקקקק וזה היה קריפי
התמונה הכי חמה:
הוא פשוט הורסססס פה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifעוד תמונהה ../images/Emo9.gif

הנה עוד כמה שירים שחפרתי עליהם חחחחח rule the world - take that leona lewis - better in time Taylor Swift - You Belong With Me Katy Perry - Waking Up in Vegas
חחחחחחחחחחחחחח

mcfly6

New member
|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifMCWEEKEND

מצעד הלהיטים של מקפליי 5 colours tha last song
bubble warp כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע you belong with me
שמעתי אותו יותר מ-30 פעמים ביוטיוב השבועD:. הלהקה המגניבה של השבוע מקפליייייי:) קליפ שעשה לכן את זה taylor swift-you belong with me תוכנית הטלוויזיה\סרט השבוע תוכניות: פרויקט מסלול 5 כמעט מלאכים
סרטים: אני האגדה-סרט אחד הטובים
משהו שהכעיס אותכם השבוע מישהו ראה את הפרויקט המסלול הישראלי??? בושה
,השופט הקירח הזה ממש טמבל והם בוחרים מי יודח רק בשביל הרייטינג. ושירז טל הזאת בחיים לא תהיה היידי קלום. לא יכולתי לראות את זה יותר מ-5 דקותS: משהו ששימח יומולדת 12 D: אתמול חברות שלי לקחו אותי לנאפיס והביאו לי מלא מלא מתנות וברכות והביאו לי לשולחן מלא עוגות עם זיקוק
הברכות שכתבתם לי בפורום ממש שימחו אותי:),תודה לכולן
משהו שהעציב מייקל ג'קסון נפטר
פארה פוסט נפטרה
ברטולומה מכמעט מלאכים מת.XDD ציטוטיה אני תמיד שוכחת...): מתנגן בראש you belong with me דבקתי לשיר הארור הזה......:) המלצת השבוע אל תאכלו יותר מדי פסטה עם שמנת ופטריות
התמונה הכי חמה חחחחחחXD אני בדרום וכבש משתינה לי על הרגלXDD

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כן הא >.<

הפרויקט מסלול הישראלי ממש עלוב! אי אפשר פעם אחת לעשות משהו אמיתי וטוב בלי להביא את הפרחה והערס כדיי שיתנו רייטינג?

../images/Emo210.gif../images/Emo135.gif My McWeekend! ../images/Emo135.gif../images/Emo210.gif

בא לי גם מאומצים
מה דעתכן על
?
מצעד הלהיטים של מקפליי:
אין השבוע
לא יצא לי לשמוע השבוע מוזיקה אבל שיר השבוע זה המנגינה הזאת מ"אהבה בתפריט" שעכשיו שכחתי איך היא הולכת
הלהקה המגניבה של השבוע:
--
קליפ שעשה לכן את זה:
--
מועדון לילה שנות ה70 חברים חדרים משתנים D: אהבה בתפריט
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שממש השתעממתי בבית ולא היה לי מה לעשות
משהו ששימח:
שהלכתי לרופא אף אוזן גרון והאוזן שלי לא סתומה יותר
משהו שהעציב:
--
ציטוטיה:
--
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אמא שלי שמנגנת בפסנתר
המלצת השבוע:
אם אתם קמים ב6 בבוקר תחזרו לישון אחרת תמצאו את עצמכם בוהים במשה דץ בטלוויזיה .____.
התמונה הכי חמה:
-- סופשבוע נעים

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: אין
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: יו רייס מי אפ הלהקה המגניבה של השבוע: גריין דיי קליפ שעשה לכן את זה: 21 גאנס תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סרט-ההצעה.
ענקקק משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא היה.. משהו ששימח: בילויים...בת מצווה,אתמול להכתי לסרט,יום אחרון ללימודים,תעודה.:) משהו שהעציב: מממ..שהכיתה תתפרק ציטוטיה: אין מתנגן בראש / בפלייליסט: המלצת השבוע: וואי,הסרט ההצעה ענק! מציעה כל כך לראות,כל האולם [והיו מלא!!! בהקרנה של 10 וחצי בלילה] פשוט התפוצצנו מצחוק! התמונה הכי חמה: דני דני דני דני יס אה גי D:

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

חחחח אני אוהבת את הגרסא של הבת, אני אוהבת רק איזה 3 שירים שלהם
אבל גם הגרסא שלהם ממש יפה

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif אין מה לעשות..הבן אדם במצב קשה../images/Emo69.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח כפפות ורודות? סו סו קול!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifסופסוף סופ"ש

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Forget All You Know Rockin' Robin Star Girl
~בעיקר האחים ג'ונאס
~ I'm Gonna Getcha Good Much Better Fly with Me Should've Said No (Ft Taylor Swift) Poor Unfortunate Souls Love Is On It's Way ~ג'יימס מוריסון
~ Undiscovered It's Too Late ~גריי גו~ open arms wonderful ~דניאל מריווד'אר~ Red Change
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי האחים ג'ונאס ג'יימס מוריסון דניאל מריווד'אר
קליפ שעשה לכן את זה:
Undiscovered
http://www.youtube.com/watch?v=dtE18O555_k אשתו של הנוסע בזמן: טריילר
http://www.youtube.com/watch?v=USUDlMBR-dQ
חצויה כוכב נולד מועדון לילה מסודרים פרוייקט מסלול
אקסיות לכל החורות לילה מוטרף במוזיאון 2
משהו שהעציב:
יש סיכוי שאני בסוף לא אטוס לאחותי בספטמבר
ציטוטיה:
~שיחה עם קרן~ לבנה הבלונדינית . XD || הזאת שחושקת בטוסיק של דאגי בחוטני... XD אומר/ת: ג'יו צועקת על טום באמצע שינה.. מה ישלך לומר על זה רייבן? RAVEN.You took something perfect and painted it Red אומר/ת: שיפסיק לנחור! ~שיחה עם ידיד שלי~ Casus Belli אמר/ה: סורי על ההתנקתקות המסן גיי RAVEN.You took something perfect and painted it Red אומר/ת: יותר גיי ממך XD Casus Belli אמר/ה: היה מת ~ציטוטים מהטוויטר~ PerezHilton@tommcfly Well, you're the only member of McFly that really matters to me and I keep abreast of. Ha! ~ tommcfly@dougiemcfly think we should start performing in heels. How hard can it be? gfalcone601@tommcfly you can practise in mine when we get home!! Hahaha!! Xxx tommcfly@gfalcone601 no, my feet are still sore from the last time!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Pixie Lott - Mama Do
המלצת השבוע:
"Just remember to smile, smile, smile. And turn the world around.."
התמונה הכי חמה:

למעלה