The McWeekend Time

sweet shir

New member
אני ראיתי חייל מכוער שעמד בול לידי ששאלת אותי

יש חיילים חתיכים XDDDD עכשיו יהיה לך מה לכתוב במקוויקנד הבאXDD

../images/Emo221.gifhappy july 4!!!!!!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
ליטל ג'ואנה. אני מתה על השיר הזה
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Michael Jackson : smooth criminal beat it remember the time bad black or white say say say cobra starship ft. Leighton meester שיר בעיפרון – ביץ הבובות
הלהקה המגניבה של השבוע:
לגמרי מייקל. אני פשוט כל השבוע שומעת כמעט רק אותו. בחיים לא היה לי התקף כזה.
קליפ שעשה לכן את זה:
באד של מייקל http://www.youtube.com/watch?v=ACPsfcsg4ZE חח זה אחד הקטעים האהובים עליי מחברים: http://www.youtube.com/watch?v=z-YboYXqfsg
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ראיתי 21. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה את הסרט הזה? אני לא מבינה איך את סופרים את הקלפים. וכל ספיישל אפשרי של מייקל שהיה בטלוויזיה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
היום ה4 ביולי ואני במיאמי פלורידה עם האנשים שאני הכי אוהבת בעולם. מה יותר משמח מזה??????
משהו שהעציב:
שהראו את הבת של מייקל ג'קסון בוכה בטלוויזיה
שבר לי את הלב
ציטוטיה:
"oh noooo. You are Canadians?!" Canadians have been so busy explaining to the Americans that we aren't British, and to the British that we aren't Americans that we haven't had time to become Canadians. מברונו: Vassup! Being gay is the new coolest thing, so that's why I've come to the gayest part of America - Alabama!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
בלאק או וויט בגירסה של אדם למברט.
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

Charley XD

New member
איזה חמוד !!!

הוא שלך ? חחח שכחתי מהתאריך הזה .. רגע את קנדית ? הייתי בטוחה שאת אמריקאית משום מה ..

../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

האישה הכי יפה בעולם. יש לי גירל קראש עליה.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח את לא אמורה להבין איך סופרים

את הקלפים, תראי איך הוא סיים בסוף..
חחח אבל תכלס, גמני לא הבנתי כלום מהסרט הזה. למרות שהוא ממש טוב והשחקנים כולם שווים בטירוף
כן, אפילו האסייתי הזה חחח ואני בדיוק כמוך בכל הקטע של מייקל, כבר הגענו למסקנה הזאת, לא? השיר של קוברה עם לייטון ממש חמוד וגם הקליפ, זה נראלי עוד יהיה להיט.. אממ לא רוצה להיות קרציה אבל, אולי במקום להעלות את הקובץ להקות למסר, פשוט תעתיקי את הרשימה זה יהיה קל יותר לא?

../images/Emo221.gif אני הכי אהבתי את האסייתי!!!

זה השחקן ששיחק גם בדיסטרביה עם שאייה אם ראית... חמוד. ראיתי עכשיו את מייקל בגראמי כשהוא היה עדיין שחור והאמת שהוא נראה ממש ממש ממש טוב. באמת ילד יפה ומוכשר

../images/Emo84.gif../images/Emo168.gifמקוייייייקנד../images/Emo168.gif../images/Emo84.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: יש מלא !
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: מדיין פרייד- טרי פור פייב יירס אבריל לאבין- סליפט אווי באסטד- פולן פור יו קולדפליי- סיינטיסט
הלהקה המגניבה של השבוע: מי שבשירים
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: קזינו רויאל :)
משהו שהכעיס אתכם השבוע: ש-5 ימים עשיתי תצרכים שלי בשירותים כימיים
משהו ששימח: מחנה קיייייץ @#^&^%&
, היה כ"כ מדהים
שההורים שלי עשו לי הפתעה, צבעו לי את החדר ועכשיו שיניתי אותו D: .
משהו שהעציב: ש-5 ימים עשיתי תצרכים שלי בשירותים כימיים
ש-2 ידידים שלי עוזבים
ציטוטיה: ואיי יש לי מלא מהטיול אבל אני לא זוכרת כ"כ טוב :S
מתנגן בראש / בפלייליסט: "שימי כובע !" חחחחחחחח
המלצת השבוע: תזהרו מדזנטריה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח D:
התמונה הכי חמה:

למעלה