The McWeekend Time

sweet shir

New member
../images/Emo209.gif מקוויקנד. <:

מצעד הלהיטים של מקפליי: שומדבר ספציפי, שמעתי רק שאפלים באייטונס. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כנ"ל. הלהקה המגניבה של השבוע: ^ קליפ שעשה לכן את זה: TV Guide - Kris Allen's man crush on Adam http://www.youtube.com/watch?v=nt_4qdQ-tC4 Adam Lambert interviews Kris Allen http://www.youtube.com/watch?v=TCYYp7i49tQ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: פרוייקט מסלול (אמריקאי&ישראלי חח), חצויה, מכושפות, גריק (איזה פרק תותחיייי), 90210, מה ש'תה שומע, כוכב נולד וגוסיפ גירל (כוס אמא של ונסה!$#@). משהו שהכעיס אתכם השבוע: יותר עצבן, אבל הקטע הבעה המפגר בבגרות בלשון!! חח באמאשלי מה נסגר עם הנושא המפגר הזה! ><" משהו ששימח: יום חמישי אחרי הבגרות היה נחמד ביותרD: משהו שהעציב: הייתי אמורה לעשות שופינג בת"א עם מלא כסף ובסוף לא יצא. :( ציטוטיה: .*naf Shir אומר/ת (20:37): סורי XDDDDDDD Anastasia;*unicef אומר/ת (20:38): סולחת XD Anastasia;*unicef אומר/ת (20:39): זהעבו Anastasia;*unicef אומר/ת (20:39): *יעב Anastasia;*unicef אומר/ת (20:39): יעבור* כוסהומו!$%^ .*naf Shir אומר/ת (20:40): כוס הומו XDDDDDDDDDDDDDDD .*naf Shir אומר/ת (20:40): ישלך פה ניגוד XD אורטל - בננה אדומה אומר/ת (21:18): למה הוא גיי ?!? אורטל - בננה אדומה אומר/ת (21:18): כוסעמק אורטל - בננה אדומה אומר/ת (21:18): כוס הומו ! אורטל - בננה אדומה אומר/ת (21:18): עכשיו זה מתאים. .*naf Shir אומר/ת (21:19): XDDDDDDDDD כוס הומו זה שימושי!!!! ArielYona אומר/ת (01:53): וקרה לי עכשיו את הדבר הכי קורע בעולם ArielYona אומר/ת (01:55): אני כולי צועדת למטבח מתפקעת מצחוק חושבת על השיחה והיתה לי דודא לפטל אז פתחתי ת'ארון הוצאתי בקבוק ככה בכיף ומשום מה הוא היה ממש כבד.. אני מוזגת לכוס בפנאן עם מים וזה מתחילה לשתות פתאום אני רואה ששמתי צ'ילי מתוק Your Worst Nightmare אומר/ת (23:25): הראו עכשיו בניקולודיאון מישהו שמחופש לדרקון בחוף הים, ואז אישה עוברת ומסתכלת עליו, ורשום למטה: "צולם במצלמה". נקרעתי XDDD ~טוויטר~ יוני בלוך:
"What makes you less a man, watching Gossip Girl or Brothers & Sisters?"​
טייסון ריטר.. היה לו וירוס או משהו חח
tyson: hey man, this pizza looks cool. stomach: fuck you. tyson: how about this toast hmm? stomach: fuck you hard. tyson: got it. stomach: FU​
טום:
"If i wore a purity ring I would have been engaged a long time ago!"​
מתנגן בראש / בפלייליסט: We Won't Back Down - Escape The Fate Billie Jean - David Cook Scotty Doesn't Know - Lustra המלצת השבוע: תקנו סימס 3!! זה ממש מושלם! XD התמונה הכי חמה: אאאא התמונה הכי מושלמת ביקום!! בהיתי בה שעות. *-*

Charley XD

New member
זבל מזובל .. זה לא שלח לי !

איזה מושלמים !!!! זה שהוא פוזל הופף אותו למושלם 33> (החתול פוזל, לא טום כן ?) והציטוטים XD טייסון הנוש הזה
והקטע בבגרות היה מעפן ! כמעט נרדמתי עליו .. תבואי לפה יא מכוערת ותדברי עם נטע !

sweet shir

New member
אני אדבר איתה מחר.. היום היא לא ענתה.

לא דיברתי על הקטע עצמו, שגם היה פלספני מדי ודי דבילי, דיברתי על ההבעה!!! מה זה הנושאים המפגרים האלו?! התחלתי לחפור שעעעעה על זה שהשינוי מגיע ממך ושאנשים חושבים רק על ההווה ולא על העתיד... זיינתי את השכל. XD

Charley XD

New member
לא זוכרת מה היה בהבעה חוץ מזה שזה היה ממש

מעצבן ומרדים XD מזל שאמא עוסקת בזמן האחרון במחזור ... היו לי הרבה דוגמאות .. את לא יודעת ! במתכונת איזה מילים היא כתבה לי על הקטע הזה ! הייתי בשוק ממנה XD כאלו שווחים ? ממנה ? נראה לי שהיא התחלקה על השכל או לקחה סמים לפני XD

sweet shir

New member
../images/Emo209.gif ועוד תמונה!

כי האינטרנט שלי נדפק שפרסמתי את המקווי ואז יצאתי. XD מהממי בהאנגאובר.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חמודייי אפילו במצב כזה הוא נראה

טוב? זה קשה.. חחח

Charley XD

New member
אממ כמה שנים לא עשיתי מקוויקנד ..

מצעד הלהיטים של מקפליי: פחח כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: נו יו גירלס של פראיד פארדינן .. הלהקה המגניבה של השבוע: פאניק, פו פייטרס, 30 סאקנד, פוב ורדיוהד קליפ שעשה לכן את זה: אני קליפ אהה וזה אחד הדברים הכי קורעים שראיתי XD חבורת מפגרים .. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: גסיפ גירל, בנות גילמור, גיבורים (ג'ס 33>
) מכושפות משהו שהכעיס אתכם השבוע: ילד אחד המגן ><" איזה קרציה הוא .. משהו ששימח: אממ דאבל ת"א שהיה ממש שולט
משהו שהעציב: שהגוף שלי התמוטת מחוסר שינה ונרדמתי ל - 13 שעות XD ציטוטיה: אממ בעיקר למי שיש לה כוח לקרוא הרבה באנגלית, הם קורעים XD סינגל : "אני אעשה לו הפתעה !!!" ~הילד אמר את זה שהוא מחזיק קוביית עץ שהוא מרים מעל הראש ומסתתר לצד הדלת ומת להרוג את הילד השני~ נסו להתמודד עם זה אתן XD ילד : "איפה יובל ?" ילדה : "בשיחים" ילד : "ואיפה חיה ?" ילדה : "בשיחים" ילד : "איכס !!!! אתם חושבים שאני צריך להפריע להם ?" Jimmy: When you left home, were the cops after you? Jess: No. Jimmy: No cause they shouldn't be, or no cause they haven't found the head yet? Sookie, Jackson, I want you to meet Luke's nephew. This is Jess. Sookie: Do you eat cheese? Jess: What? Richard: Logan! Logan: Huh? Richard! Richard : Logan, I wanted to talk to you. I just heard about the incident. Logan: The... Richard: I heard that you professed your feelings for Rory. Logan: [shocked] Wha-? Richard: Mr. Bell is a very dear friend of mine, as is the Dean of admissions. Well, you know this place, news travels fast. Logan: Yeah, look... Richard: I have to tell you that, while I understand what could have driven you to such a public display of affection, there is an appropriate time and place for that sort of thing. And a classroom in the middle of class is not one of them. Logan: No, I know, I... Richard: However, what's done is done. It's out. So I dropped by to tell you that I have spoken to your father. Logan: My father? Richard: We pounded out a few things. Property agreements, pre-nups, that sort of thing. Logan: Okay, I think that there's been... Richard: Oh, we came to a very fair agreement. I'm sure you'll be pleased. Now, we're setting up a dinner next week to finalize the engagement and start talking about the ceremony. [Logan is in shock] Richard: Emily is handling all the newspaper announcements, so, not to worry. That's all taken care of. Logan: But... Richard: She is a fine young lady, Logan. I want her to be happy. You'll take care of that, I assume. All right, I'll let you get back to your coffee break. Nice seeing all of you again. And Logan, welcome to the family, son. [Richard turns and thumbs his nose in Rory's direction, who has watched the entire scene. She and Richard meet in the hall, laughing] Richard: I do hope one of his dopey looking friends knows CPR, or he just might not make it. Rory: You're the best, Grandpa! Richard: All right, who's next? Paris giving you any trouble? Rory: Not anymore than usual. [They walk down the hall together] Rory: However, there is a girl in my modern poetry class who keeps kicking my chair. Richard: Ah, I do love this place. Rory: Right back at you, Grandpa. Logan: [Rory glares at Logan after he pulled a prank on her in class] That's not a good look. Rory: I have no words. Logan: It was just a joke! Rory: Oh, no, wait. I thought of some. Jerk! Ass, arrogant, inconsiderate, mindless, frat-boy, lowlife, butt-faced miscreant! Logan: [indignantly] "Butt-faced miscreant" Rory: Why would you do something like that? Logan: I'm sorry, "butt-faced miscreant"? “Hmmm, what about this one? Nono, it’s not right, look at the mold! Look at the insects crawling up the walls! Look at the Oompa Loompa living under the floorboards!” “Give it to me!!” Tom said, lying next to Danny on the floor. “Or else!” “Or else what?!” Danny grinned, still clutching on tightly to the remote. “Or else I’ll sit on you!” Tom slowly stood up, leaving Danny lying on the floor. “Sit on me?! You’d kill me!” “I know, pity eh?” “You wouldn’t dare sit on me!” “Wanna bet?” “Yeah I do actual- AHHHHHRRRGG!! GET HIM OFF!! GET HIM OFF!!!” “Dougie, I bid you good day, and tell Harry this message from me – ‘άντε πηδήξου!!!’ I have no desire to even be in the same BUILDING as him, let alone ROOM anymore!” she said furiously, and then stormed out of my hotel room. I sat there in stunned silence for a few minutes, trying not to laugh. Perfect! Score one for Dougie!! “What did I say to her?! It’s more of what YOU said to her!! She asked me to translate what ‘Eey lorve you’ meant! How can you love her!? You don’t even speak the same language!!” I yelled. Danny meanwhile, was grinning like a Looney, a Looney who looked like he’d just been told Christmas had come early. He couldn't have figured it out, he just couldn't have!! “Think of non-happy thoughts… Ferne Cotton! Jordan! Mum in a Princess Leia bikini! One plus one is two. Two plus two is a foursome… NO!! OK… breathe some more… in… and out…. Jesus, he DOES kiss well though… NO! Bad thoughts!! Mum as Princess Leia! Mum as Princess Leia! Harry as Princess Leia… NO…. Haha, funny mental image…” “Can you get Danny off me please?” I asked, “It’s just he might not look it, but he’s rather heavy.” “I’d rather not,” Fletch replied slowly, “I was just checking in to see how you all were, but I think I’ll come back tomorrow.” טום : Bio I just want you to know that even though you tried to terminate me, revenge is not an idea we promote on my planet. מתנגן בראש / בפלייליסט: באסט אוף יו - פו פייטרס ודרייב מאי קאר של הביטלס (בדיוק היה בפרסומת ><") המלצת השבוע: לצאת לקניות. התמונה הכי חמה: אתם לא יודעים אז זה .. אבל זה מלא חיפושיות ביחד, עושות אורגיה. עד שידיד שלי דרך עליהם בטענה של "היי תחשבי שאני סוג של סוקססיה !"

Charley XD

New member
זה נראה כל כך תמים ..

בחיים לא הייתי מנחשת מה הם מנסים לעשות החבורת סוטים הזאת !

sweet shir

New member
אמרתי לך בסוף מה זה אומר ספציפית?XD

וואו הארי ודאגי עושים את זה ממש גרוע. מרחמת על החברות שלהם. וממש מקנאה בג'יו. טובנו אצבעות של פסנתרן XDDD

Charley XD

New member
אני דיי הבנתי ..

נראה לי XD ואיכס אני לא מוכנה לתאר ככה את טום וג'יו למרות שהיום ראיתי את הפרק שהם הפכו חיות לבני אדם .. נחשי מי טום יהיה (רמז זה ארנב). ודרך אגב, הידיים של דאגי דומות לחייזר XD

sweet shir

New member
מי הפך חיות? מכושפות? חח טום יהיה חתול מה את

בסדר. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בתכלס פרנקי כן ברת מזל כי לדאגי יש אחלה לשון. XD

Charley XD

New member
איכס.

שירק יקרתי, את המחשבות הסוטות שלך על תעבירי עלי .. יש לי מספיק משלי ולא בא לי לדמיין את דאגי .. ולא ! אוף שתראי את הפרק תביני XD נראה לי 13 או משהו .. (בעונה ה-2 כן ?)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ממ אני לא בטוחה שמה שאני חושבת

זה נכון.. ואם כן, נהרסה לי הדעה הדי תמימה לגביהם חחח אז, הסבר?

Charley XD

New member
זה ממש לא תמים

אני הייתי בטוחה שהם מחכים את ספיידרמן ואז שיר באה .. ולא אני לא יכולה להסביר לך מה זה. זה לא המקום הנכון ולא נראה לי שאני אצליח להגיד/לכתוב את זה בלי להביח את עצמי יותר מדי. תשאלי את שיר בקיצור XD

sweet shir

New member
חחח קוראים לזה shocker. תעשי על זה חיפוש

בויקיפדיה.XD המשמעות של התנועה די גסה, אבל זה לא 'נהרסה לי הדעה התמימה עליהם'.. אני וחברות שלי עשינו את התנועה הזאתי בכיתה ט'. XD

sweet shir

New member
סליחה, מה את תופסת תחת? לפני איזה שבוע חרשת

עליהםXD יאווו זה כ"כ קורע! והם כ"כ מושלמים! אעאע 333> ~ביי ביי ביי כאילוXD~

Charley XD

New member
על מה תפסתי תחת ?

על מה חרשתי ? (ואל תגידי שדות כי אני אהרוג אותך. נמאס לי מהבדיחות קיבוץ האלו שרצות עלי בזמן האחרון ><") חחח שלחתי את זה לטל XD וגם עוד משהו על הארי שרואים לו את התחת טל : "אומגד ! תחת !!!!" לא הפסקתי לצחוק ... יאללה בואי !

sweet shir

New member
כתבת "פחח" על אם שמעת מקפליי..

וחרשת על מקפליי. XD חחחחחחחחחחחחחחחחח אני באה!! ומקריבה את עצמי לפושעים שבתחנה המרכזית אז כדאי לך לענות לי למסן כי ישלי שאלהXD

Charley XD

New member
אני אקרבתי את עצמי מספר פעמיים שם !

וחוץ מהטרדה מינית (או כמה) והפחדה למוות, לא קרה לי כלום ^^ סתמוש לא כזה נורא שם .. אפילו ראיתי שם חייל מדהים ! לא חרשתי עליהם בכלל XD לא על השירים לפחות ...

למעלה