McWeekend

JuSt My LuCk

New member
חחחחחח כן XD

צריך להקים אירגון תופרות בע"מ שצמודות אלי XD יש לי כישרון לא מוסבר לקרוע דברים

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo26.gifMyMcWeekend ../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif../images/Emo214.gif

הלוההה :]] עוד שבוע הסתיים, ואחד חדש מתחיל
מצעד הלהיטים של מקפליי:
walk in the sun
the way u make me feel כל רדיו אקטיבב
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
linkin park-leave out all the rest pink- so what baggin - לא זוכרת ת'שם של הזמרים...XDD
הלהקה המגניבה של השבוע:
הקילרזזז, סימפל, בלינק,מקפליי,בילי טאלנט
קליפ שעשה לכן את זה:
ראיון של מקפליי, דני הרג אותייי שחצן XDDD תראו את הכל ותבינו :]] http://www.youtube.com/watch?v=0jUVr7zoxoE&feature=related
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
lords of dogtown troy ליברפול vs איינדהובן XDD נמלטים אל תתעסקו עם הזוהן- בפעם השנייה XDDD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מה מתחרז עם חברות? עם הורים? עם מורים? XDD
משהו ששימח:
סתם מזג האוויר, ידידים מצחיקים ושעוד שבועיים אני יוצאת לגדנ"ע!! יאייייייייי ויום שני אני הולכת ליובל עילם [מכין לצבא] אני חושבת שזה שאני אוהבת מחבב אותי גם
כ"כ מקווה... XDD
משהו שהעציב:
לא זוכרת אבל בטוח שהייתי עצובה בשלב כלשהו השבוע! XDDD
ציטוטיה:
שיעור הסטוריה, אני וחברה שלי מתחילות להתכתב... הנה מה שכתוב במחברת: אני:"התארגנות ארצית של חיילי החזית היהודים, ותיקי הצבא הגרמנים הכירו ביהודים. הם פנו לנשיא, המפקד העליון של הצבא והצליחו, הם ביקשו שיעזור להם ויכיר בהם, אי אפשר לפנות לאף אחד" חברה שלי:"(עוגי-פלצת לא מתפנה! עוגיות לא מפנות עוגיות! אמרתי-cookies לא מפנות cookies!) say what?!?! =0" אני:"פינת ההתחכמות של יעליק" חברה:"*שמבדרת אנשים גם בלוויות. גם אלו שלא יבכו, יבכו כשאני אפתח ת'פה. מוחעחעחעחעחע (say what what what?!?)" אני:"כן...איזה חוש הומור מפותח יש לך! ועוד אומרים שאת רוסיה! XDDDD" ~התחלנו להתווכח על שרוסים לא מצחיקים ותימנים לא קמצנים~ חברה:"השיער שלי בשמש כ"כ בוהק ובריא ושופע! (קרציות), יו בשמש אני כוסית נטו!!" אני:"XDDDD גדולל! אין עלייך- חסוי, באמת!" חברה:"זה בשביל לומר לי באלגנטיות "חה חה ענקית, תותחית, נדבר בשמחות- ביי! =]" אני:"תקשיבי...בלוויה שלי אני ארצה שתשירי את השיר "dont stop me now" אוקיי?" חברה:"חחח בטחח" אני:"אלא אם כן יש שיר שאומר "ill be back ya bitches" XDDDD ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* המורה להסטוריה מתלהב מזה שאפשר לראות סרטונים ביו-טיוב, הוא חופר שנראה כל מיני דברים על הנאצים וזה... חברה:"חחח הוא עוד מעט יגיע לקטע של..."תכנסו לyuotube, תראו איך הורגים פרטיזנים!" ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* אני כותבת את מה שהמורה "אומר" בכיתה: "העם הנאצי חושב שהוא הכי טוב, הגזע העליון, הגזע השולט, אבל היהודים היו רופאים, פרופסורים, מתמטיקאים, אומנים,היהודים שולטים התחומים הכי חשובים היום. הנאצים תמיד טענו שהם הכי טובים, הגזע העליון וכל הגזעים האחרים נחותים ולא נחשבים, אבל היהודים הוכיחו אחרת, אנחנו חכמים מצליחנים הכי טובים." ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* אני:"בואי נסכם את שיעור הסטוריה זה במילה אחת- או שתיים XPP "בזבוז זמן"" חברה:"לגמרי...אז, את באה למחשבים לראות איך הורגים פרטיזנים וזה? ~חיוך ענקי~" XDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
linkin park- leave out all the rest
המלצת השבוע:
אל תשמרו דברים בבטן
אל תתעסקו עם הזוהן
תלמדו כמה שאתם יכולים...בסוף נדפקים מזה [דוגמא: אני
] XDD
התמונה הכי חמה:
דאגי ופראנקיייייייייייי. למה אני לא אוהבת אותה
....

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDDD הציטוטים../images/Emo6.gif

פראנקי מציקה לי. היא לא באה לי בטוב

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifהיא גורמת לי לרצות להוריד למישו כאפה ../images/Emo11.gif

ואולי המישו הזה זה דאגי.

hadar369

New member
נכון...../images/Emo45.gif תביאי לו כאפה ותחטפי אותו בשבילי

יחד עם דני שישאר אצלך....

sweet shir

New member
כן.. היא די מעיקה. ישלה פרצוף מעצבןXD

וזה לא בגלל 'קנאה' לדאגי, כה? זה הרבה מאחורי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחלק מזה... חחח אבל הרוב בגלל שאני

אוהבת אותם ומרגישה שלכל אחד מהם מגיע הטוב ביותר. איזה צ'יזי זה נשמע><" אבל היא גם מציקה כזאת ונראית פאקצה בלי תוכן. אבל הו וול, אם זה מה שעושה את זה לדאגי והוא מאושר.. שיהיה לו בכייף

sweet shir

New member
חחחחחחח מישהי אמרה לי שפרנקי ממש בלתי נסבלתXD

ושהיא אפעם לא סבלה אותה בימי הS CLUB וזה חח לא ממש אכפת לי למען האמת חחחחחחחח סתם ישלה פרצוף כאפה כזהXD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifלגמרייי!

וזה בכלל לא צ'יזי...היא אשכרה נראית מישי ש...סתם... נוו כמו שאמרת פקאצה בלי תוכן...ויש לה דיבור מעצבן...XDDDD

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo27.gifMcWeekend../images/Emo37.gif^-^

מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא שמעתי אותם השבוע:X
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
כללללל הדיסק של כריסטינה אגילרה
הלהקה המגניבה של השבוע:
OASIS
אלבום שחרשתן עליו:
החדש של כריסטינה*-*
קליפ שעשה לכן את זה:
------
נמלטים *___________*
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
-------
משהו ששימח:
קר בחוץ!
משהו שהעציב:
מבחן משווה בלשון!:S
ציטוטיה:
אני ל זוכרתX:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
אל תתעסקו עם ילדים ורוסים בכיתה ב' X_X
התמונה הכי חמה:
מהטכנודע <:

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif ../images/Emo6.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחחח funny. גם הראשונה../images/Emo6.gif

sweet shir

New member
../images/Emo136.gif I gotta get outta here, and I’m begging

you, I’m begging you, I’m begging you to be my escape.
שיר השבוע של מקפליי: מלאאא. חרישות והתקף אהבה חח
שיר השבוע לא של מקפליי: Shalom Isarel - Simple Plan & בכלליות כל השירים שלהם.
Be My Escape - Relient K Time Is Running Out - Muse Supermassive Black Hole - Muse Fix You - Coldplay Yellow - Coldplay In My Place - Coldplay Memory - Sugarcult Decode - Paramore
אומן/ית/להקת השבוע: מקפליי, סימפל פלאן, קולדפליי ומיוז (אני מושפעת מסטפני מייר?! מה פתאוםם).
- ראיתי רק האח הגדול וחברים..
- החל מהיום בערב- דמדומים%#@$#@ <<<:
עיצבן השבוע: השמנתי ואנלא מפסיקה לטחון. ><;
העציב השבוע: נסטיה.
שימח השבוע: סטפני מייר.. היא כזו מותק!! XD
ציטוט השבוע: Some call me Lian, Shir calls me Bulbul says (17:29): ועוד לא חתכתי את הסלט XD Shir. ; I just don't care tonight, I just wanna jump! says (17:29): אז קדימה למה את מחכה?!XD Some call me Lian, Shir calls me Bulbul says (17:29): אממ... לכוח? חחח Shir. ; I just don't care tonight, I just wanna jump! says (17:30): אבל עכשיו כבר וחצי חח אז קדימה תזיזי ת'תחתXD Some call me Lian, Shir calls me Bulbul says (17:30): אבל הוא כבד XD Shir. ; I just don't care tonight, I just wanna jump! says (17:30): אני אתן לך כאפה ליאןXD Shir. ; I just don't care tonight, I just wanna jump! says (17:30): אני אשלח אליך את ג'ייקוב ערום%#@%#@#@$ Shir. ; I just don't care tonight, I just wanna jump! says (17:31): עם שיער פזורXDDDDDDDDDDDDDDDDD Some call me Lian, Shir calls me Bulbul says (17:31): רק לא זה!!!!!!!!!!!!!!!! Some call me Lian, Shir calls me Bulbul says (17:31): איכככככ!!!!!! Some call me Lian, Shir calls me Bulbul says (17:31): הלכתי!!!!!!! Some call me Lian, Shir calls me Bulbul says (17:31): בייבי תום ~ברצינות!~: "היי, שמעתן שיוצא סרט על ערפדים?" קמי: "הוא אוכל חסה שנקטפה בדמי דמה! בדמי דמה!!" תום: "גאידמק? מה?!" Some call me Lian, Shir calls me Bulbul says (20:04): האנה מונטנה אמרה אדוארד! XDDD Nitzan . says (23:37): חחחחחחחחחח רציני למה הסופרת נתנה לאסמה שם ערבי? למשוך את המגזר?XDD Shir. ; I just don't care tonight, I just wanna jump! says (23:37): יכול להיות XDDDDDDDDDDDD Shir. ; "Why am I covered in feathers?" says (22:02): פאתטטטטט XD *שי לפט מי מגיע בשאפל* Shir. ; "Why am I covered in feathers?" says (22:03): רק אמרתי פאתט ותראי איזה שיר הגיע XDDD אורטל - בננה אדומה says (23:54): את חושבת שאחרי שאני אהפוך לערפד לגמרי יהיו לי כוחות מגניבים ? Shir. ; "Why am I covered in feathers?" says (23:55): יכול להיות.. מעניין אם שאני אהפוך לערפד יגדלו לי הציצים XDDDDDDDDDD Shir. ; "Why am I covered in feathers?" says (23:55): זה אפשרי?XD אורטל - בננה אדומה says (23:55): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אורטל - בננה אדומה says (23:55): נראה לי שכן .. תחשבי על זה .. את צריכה להיות מושלמת Shir. ; "Why am I covered in feathers?" says (23:56): נכון חחחחחחחחחחחחח אורטל - בננה אדומה says (23:56): זה אומר שיהיה לי תחת ?! D: Shir. ; "Why am I covered in feathers?" says (23:57): יכול מאוד להיות!!!!!
מתנגן בראש/בפלייליסט: Shiver, Yellow - Coldplay Feeling Good - Muse Ocean Avenue, Only On, Grey - Yellowcard
המלצת השבוע: "אם שותים לא נוהגים - בשביל זה יש חברים!" XDDDDDDDDDD ימח שמו של המתרגם!
תמונת השבוע: אדוארד

למעלה