McWeekend

גרבע

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo138.gif../images/Emo42.gif../images/Emo138.gif../images/Emo42.gif../images/Emo138.gif

אחרונה^-^

../images/Emo163.gif MeCweeKenD ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של מקפליי
POV
THNL
LIES
שיר השבוע לא של מקפליי
של סימפל :)
אומן/ית/להקת השבוע
מקפלי , סימפל , באסטד .
אלבום השבוע
רדיואקטיב .
קליפ השבוע
נאמ הסרטון מאברדין הצחיק אותי עם דני בהתחלה
http://uk.youtube.com/watch?v=IL3HanmXtzg&feature=channel
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
נמ גמר האח הגדול . כמעט מלאכים
פטיטו
סרט השבוע
לא ראיתי סרטים השבוע
עיצבן השבוע
ווווואו זה ממש עיצבן אותי ,
בשוקס של מעריב לנוער כתבו על מקפפליי שרדיואקטיב ממש מאכזב , ולדעתי זה ממש לא ככה \\\ =
הלכתי לקנות דמדומים כדי להבין מה כל הבאלגן על זה . ישבתי בצומת ספרים וקראתי פרק וחצי והבנתי על מה על הבלאגן
אבל באתי להחזיר אותו כדי לקחת מאמא שלי שהייתה בחנות אחרת כסף ושחזרתי באתי לקחת את הספר , אבל הוא כבר נגמר ולא היה עוד \\\\ = והם אמרו שרק שבוע הבא יהיה להם . XD
העציב השבוע
נכשלתי בשתי מבחנים חשובים
שימח השבוע
הדפסתי חולצה מגניבה של מקפליי 3 >
שבוע הבא מפגשששששש
ציטוט השבוע
הלכתי עם חברה שלי לקניון והיינו רעבות , אז הלכנו לקנות בייגל טוסט . המוכר שאל את חברה שלי מה היא רוצה בטוסט והיא אמרה לו ואז היא אמרה לו תשים גם טיפה בצל . והוא אומר לה : " ילדה יש לך חבר ? " והיא אומרת לו : " לא .. למה ? " הוא : " כי אם היית מנשקת אותו זה היה די מסריח . " והיא הייתה בהלם ואז אמרה לו : " לא נורא יש מסטיק אורביט " חחחחחחחחחח וזה היייה מצחיק . !!!
מתנגן בראש/בפלייליסט
* הלווואי שהמפגש לא יצא ב24.12 כי אני לא יוכל . * מעריב לנוער מעצבנים אותי \ = * " סמייל סמייל סמיייל ... "
המלצת השבוע
אף פעם אל תקנו נעליים לבנות , אם אתם לא יודעים לשמור עליהם זה סתם מבאס \=
התמונה הכי חמה
אני עם החולצה הסקסית של מק :)

HappyPoni

New member
../images/Emo139.gif...Cause I'm a big fan of you../images/Emo139.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Falling In Love כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Arctic Monkeys- The Bad Thing Busted- 3am אני וסיון לא מסוגלות לשמוע את זה בלי לצחוק
Fall Out Boy- I Don't Care
The Pussycat Dolls- I Hate This Part The Pussycat Dolls- Happily Never After Sugarcult- Bouncing Off The Walls Sugarcult- Over Sugarcult- Do It Alone Sugarcult- Hate Every Beautiful Day Sugarcult- Memory
We The Kings- Secret Valentine We The Kings- Check Yes Juliet We The Kings- The Quiet We The Kings- Headlines Read Out מנגינות של האח הגדול 8DDDD הלהקה המגניבה של השבוע: Sugarcult We The Kings אלבום שחרשתן עליו: ~ קליפ שעשה לכן את זה: ~ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האח הגדול ~שפרווווווווווווש DDDDDD:~ הישרדות גאבון (פרק אחרון+ריוניון
) 27 שמלות - הסרט הכי צפוי שראיתי בחיים XD משהו שהכעיס אתכם השבוע: הגמר של הישרדות 17 @#$% אני מרוששת בצפר ואין לי נושא לעבודה במדעי המידע דאמטטטט מישהי רוצה לעזור לי? חחח זה נושאים חופשיים ><" משהו ששימח: אתמול היה לי 5 שעות חלון
קניתי מגפי אסיקומואים (כןכן החרושים האלה, אבל הם ממש נוחים ומחממים
) ציטוטיה: ~ מתנגן בראש / בפלייליסט: הוט&קולדדדד המלצת השבוע: תיפטרו מהוירוסים שלכם כי כל שניה מישו שולח לי אחד במסן
התמונה הכי חמה: אני עם הכובע של סיון ^^

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif למה לצחוק על 3am?../images/Emo10.gif

אם כבר רק מהשם של השיר של הפוסיקט Happily Never After נקרעתי פה

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחחחחח כי ההתחלה שלו פשוט קורעת

I don't give a damn about you בקול ה"מיוחד" של צ'ארלי, וסיון מחקה אותו כלכך טוב שפשוט לא הפסקנו לצחוק

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifXDDDDDD איי דונט גיב א דאמ אבאוט יו../images/Emo69.gif

לאלאלא! זה סאם!!! אני נשפכת כל פעם שאני רואה את זה!!! XDDDDDDDDDDDDD וג'יימס כפרעליו

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif27 שמלות ממש יפה../images/Emo99.gif

הוא אכן צפויי...ואני מודה שאני אוהבת סרטים כאלה למרות שזה לא מעניין בשקל... אני פתאט איי נואו

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif חחח ראיתי את זה בחלון XD

וזה ממש צפוי, פשוט עצרנו את הסרט וחזינו את כל מה שיקרה אחר כך

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifווי דה קייייייייינגס ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

run baby ruuuuuuuuuun 8DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD גמאני קונה מגפי אסקימואים
אחרי שהשתלטתי על שלך
הוט&קולד 3> אלכססס

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחח איזה צבע את קונה?

שיר והדס קנו כמו שלי
וביומולדת של עדי ראינו כל הזמן MTV ואז היה את הוט&קולד וכולן נתנו את הצרחה של החייםםםםםםם

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifגמאני קונה כמו שלך../images/Emo3.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ישלו מלא גרופיות XDDDD

למעלה