McWeekend

השבוע הכי מצחיק\עצוב בעולםXDD

מצעד הלהיטים של מקפליי:
אמממ POV SLM SIASS BCB DY
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
אממ ------------------------------------------------------
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
RA
קליפ שעשה לכן את זה:
DY
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האח הגדול דעע
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
רוצים לסגור את הבצפר שלייי בא לי למותת ^^
משהו ששימח:
אממ כמה חברות טובות XD
משהו שהעציב:
ששנה הבאה אני לא יהיה איתם באותו כיתה
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
POV
המלצת השבוע:
לבוא להפגנה שעושים בשביל שלא יסגר הבצפר שלי XDDD
התמונה הכי חמה:
החברות הכי הכי XDD XDDDDD היום הכי מצחיק בעולם[היוםXD]

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחח התמונות ../images/Emo6.gif

ולמה עצוב?אם היו סוגרים את הבצפר שלי הייתי מתה משמחה O_O הו ובקשר לתמונה האחרונה,זה לא סט.. X:

אני עצובהה !! מאודמאודמאודמאוד

כי עכשיו אני יעזוב את כל החבורות שליי .. אוף אני כ"כ מקווה שזה לא יקרהה

כןן אני יודעת ..

אבל את יודעת לא סט מאותו מקום .. כאילו אותו רגעע .. כאילו עד תמונות שלהם שהם היו שם XD

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifמקוויקנד ~~ אהההה כנסו ../images/Emo6.gif

נראלי שקיבלתי הודעה ממקפליי במייספייס , או שזה מהמערכת , אני לאדעת , כי זה כאילו הודעה ממקפליי , אבל לא כתוב ממי ממקפליי ... אבל זה לא נראלי הודעת מערכת , כי הם דיי ענו לי על הודעה ששלחתי עליהם ,, כי פעם אחת התעצבנתי עליהם שהם מוחקים את ההודעות שלי , והם אמרו שזה בגלל שזה ארוך ושטויות ופעם הבאה שאני יעשה הודעות קצרות יותר ... משו כזה XD טוב לא אכפת לי , יש לי הודעה באינבוקס ממקפליי הכי חשוב XD נא לא לדכא אותי עכשיו , תנו לי קצת להתלהב , ואח"כ תודיעו לי שזה בעצם הודעת מערכת ...
שיר השבוע של מקפליי
nothing not alone
שיר השבוע לא של מקפליי
stairway to heaven - led zeppelin dont cry - guns n roses
אומן/ית/להקת השבוע
מק' , לד זפלין
אלבום השבוע
רדיו:אקטיב ROTTF
קליפ השבוע
באופן מוזר , אין ><"
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
סמולוויל
סרט השבוע
האממ , אני לא רואה סרטים לאחרונה , המקרה עצוב \=
עיצבן השבוע
מבחן במתמטיקה , מורה לערבית מפגרת !!
העציב השבוע
האממ ... האמ ...
שימח השבוע
שסוף סוף הצלחתי להכנס להודעה ממקפליי
שיפרתי את ה-50 בספורט שלי XDDDD [ לפחות נראלי ... ]
ציטוט השבוע
לי ולחברה שלי [ שהיא קוראת סמויה בפורום ] היה משעמממם בשיעור אנגלית , אז עשינו סיפורים בהמשכים
וזה מה שיצא : [ נ.ב. עזבו את הפיגור יתר שלנו ... ] היו היה פעם ילד בשם דני. דני היה ילד מאוד יפה. זה בטח לא דני כי הוא מכוער .ואז המורה נכנסה לכיתה ואמרה שיש לנו שיעור חופשי דאגי ודני עשו בדוגי סטייל באמבטיה עם המים החמים ועם הקצף והבועות. ופתאום הארי תפס אותם עושים את זה באמבטיה ודאגי צעק לא באלי גלידה עם דובדבן למעלה , באלי עוגת שוקולד זה מה שהיה מרוח על דאגי , דני פשוט ליקק את ידיו ואת רגליו והגיעה לראש ואז הוא אמר לה לא דאגי תפסיק אני אוהב אותך אני רוצה להרוג! הוא לקח סכין ותקע לה אותו בתחת שם דאגי נכנס לדני , תפסיק הארי צעק היי ילד ! בוא הנה בבקשה אני רוצה להביא לך סוכריה הארח לא הפסיק ללקק את אותה , הוא היה רעב ולא היה אוכל אני רוצה אוכל, תביאו לי אוכל!! אני רוצה סנדוויץ עם טונה , זהו נהרגנו מהסירחון ... אין יותר דאגי ודני והארי או אריאלה ... ה-2: העיפרון ועט היו חברים טובים מאוד , גם הסרגל והמחק התעורר לחיים ומחק את דאגי , ודני צעק לא דאגי , לא , אל תלך לבית ספר , ואז דני התעורר ואמר עוד מעט מקפליי באים לארץ ! הסם אונס מוכן ? כן ! בוא נלך לאכול במסעדה סינית אני רוצה מקלות התופים שלך איתך ?! או שזה חברך הקטן שעומד לו ומציץ לטום בשרותים לפני כל הופעה . אוףף טום איזה ריח מסריח ! הארי כמה זמן לא התקלחת שאל דאגי אתה ממש ילד זקן בן 21 ?? אחותי בגיל שלך זה מאוד טעים , אני אוהב נקניקיות , מה ?? זה כל מה שיש לך בראש ? אוכל אני רוצה דאגים ! אם אתה מבין למה אני מתכווין דני הזיז את הגבות שלו כ"כ סקסיות! דני תעשה לי ילד מהמם ! כאילו הוא של דאגי וטומי מה אפשר לעשות ? כן אני רוצה לעשות לך ילד ! הארי נכנס לחדר של הארי והם עשו את זה בדוגי סטייל עוד הפעם... שוב ? דני אמר ? לפני רגע גמרנו ... עזבו את הפיגור יתר שלנו , זה נכתב משעמום , ואנחנו סתם אוהבות להוציא אותם גייז
ואת דני אני אוהבת להוציא מכוער ... :]
מתנגן בראש/בפלייליסט
NOTHING - של מק'
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה
חברה שלי כתבה לי את זה , איזה מהמממם
סליחה על החפירה ....

Orange Sky

New member
טוייליט../images/Emo99.gif סרט מושלם../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

אדוארד333> העיניים שלו
Edward Cullen: I'm the world's most dangerous predator. Everything about me invites you in. My voice, my face, even my smell. As if I would need any of that. As if you could outrun me. As if you could fight me off. I'm designed to kill.
מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא שמעתי
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Drops of Jupiter - Train Drake Bell - I Found A Way חרישות מטורפותXD
Michael Jackson - Thriller Michael Jackson - Beat it
הלהקה המגניבה של השבוע:
Train זמר-מייקל ג'קסון
אלבום שחרשתן עליו:
כלום
קליפ שעשה לכן את זה:
טריילר של טוייליטXD thriller של מייקל ג'קסון
כל כך מתאים לניו מון חחח
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
תוכנית- האנטומיה של גריי DD: נמלטים האח הגדול דקסטר גאווין וסטייסי
סרט- טוייליט כמובןן &^$% פשוט סרט מושלם
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הרסו את ג'ייקוב בסרט אמא שלי ניו מון, היה זוועה לקרוא את רובו.
משהו ששימח:
טוייליט333333> אדוארד333> והעיניים של אדוארד333> היינו בהקרנת בכורה אתמול והיו מלא מלא בנות שם ובשנייה שאדוארד נכנס פעם ראשונה בסרט כולן צווחות בטירוףXD (גם אני וחברה שלי, שהחזקנו ידיים כל הסרט) בלה333> אמטט333> ועשו את צ'ארלי מצחיקXDDDDDD סיימתי את ניו מון ואני באקליפס ואדוארד מושלם ואמט מושלם וכולם מושלמים שם
משהו שהעציב:
נגמר הסרט^&%$%$# הרגשתי חרא אחרי הסרט ולא יכולתי ללכת אפילו לתחנת אוטובוס, התישבתי פשוט על המדרכה במגרש חנייה ואבאשלי בא לקחת אותי=\
ציטוטיה:
השבוע שמרתי קצתD: ~שיחה עם מישהו שהחליט לקרוא לעצמו במסן "האח הגדול"~ Nittzan אומר/ת: שלום האח הגדול האח הגדול אומר/ת: שלום ניצן, מה שלומך? Nittzan אומר/ת: בסדר מה איתך? אני מרגישה קצת מועקה נפשית בימים האחרונים האח הגדול אומר/ת: איך האח הגדול יכול לעזור לך? Nittzan אומר/ת: אני חושבת שהפתרון לכל הבעיות שלנו באמת יהיה יותר אוכל. באמת האח הגדול זה לא פייייר אנחנו פה סובלים ונמו אוכל לנו הכל ושפרה ולאון גם כן טוחנים כל היום זה לא פיייייר האח הגדול אומר/ת: תודה רבה עינב, אני אבדוק מה אוכל לעשות Nittzan אומר/ת: תודה רבהה רבהה רבהה וגם הרב שלי רבי יהושוע פינטו מודה לך:) האח הגדול אומר/ת: המשך יום נעים Nittzan אומר/ת: גם לך האח הגדול אומר/ת: תודה
לניו מון i guess Nittzan. It's Twilight. אומר/ת: ג'ייקוב Nittzan. It's Twilight. אומר/ת: אני שונאת את הספר הזה. Nittzan. It's Twilight. אומר/ת: אני לא מבינה. אוקיי היא הייתה צריכה פשוט להמשיך בפרק 3 לכתוב את החודשים וזהווו Nittzan. It's Twilight. אומר/ת: להמשיך אחרי שלוש שנים כשהוא חוזר Nittzan. It's Twilight. אומר/ת: במקום לכתוב את כל עלילותיה של בלה וג'ייקוב בזמן הזה>< Nittzan. It's Twilight. אומר/ת: היה לי כיף נורא לראות את החודשים חולפים. עכשיו כבר לא כיף לי אני וחברה שלי מנסות לצטט את טויילייט- אני: how old are you? חמוטל: sixteen. חחחחחחחחח וזה לא היה רק פעם אחת:) לקח לה זמןXD אני: Do i dazzle you? חמוטל: yes. ~קולטת ומתה מצחוקXD~ המ וחשבנו שthe lion fell inlove with the lamd אז אדוארד אומר וואט א סיק, מאצ'ואיסיכ ליון חחחח מזוכיסטי באמת יותר הגיוני. מטרו בלאד - Don't ever sneak up on a vampire עכשיו מטוייליט(יש הרבה
)- קרלייל לאדוארד: Remember who you are. Isabella Swan: Everybody's staring. Edward Cullen: Not that guy. No he just looked. Isabella Swan: Is there something wrong with me? Edward Cullen: See, I tell you I can read minds, and you ask if there's something wrong with you? Isabella Swan: You should put your seat belt on. Edward Cullen: Haha... you should put your seat belt on! Rosalie Hale: Why should I? What is she to me? Dr. Carlisle Cullen: Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family. Isabella Swan: [to Edward] I know what you are. You're impossibly fast. And strong. Your skin is pale white, and ice cold. Your eyes change colour and you never eat or come out into the sun.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
I found a way - Drake Bell
המלצת השבוע:
לכו לטויילייט אבל רק אם קראתם את הספר=]
התמונה הכי חמה:
אדוארד

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אומגאשש ../images/Emo12.gif

עכשיו גיליתי,זה סדריק מהארי פוטר!

sweet shir

New member
איי פאונד אה ווי XDDDDDDDDD

הציטוט עם האח הגדול לא מפסיק לקרוע אותי XDDDDDDDD וזה לא I GUESS זה ספויילר די רציני
התמונה שלהם כמובן מושלמת.

Orange Sky

New member
חחח אוי ושכחתי בתוכנית השבוע "דרייק וג'וש"!XD

וקינן וקלXDDDD בלה נראית שם מושלמת(:) חחחחחחחחחחחח כן היה קורע עם האח הגדולXD

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifהציטוטים מטווילייט../images/Emo99.gif

צודקת בקשר להמלצה

למעלה