../images/Emo226.gifמקוויקנד ../images/Emo6.gif
מצעד הלהיטים של מקפליי: dont stop me now POV NOT ALONE SMILE CORUUPTED
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע everybody - backstreet boys dont cry - guns 'n' roses i kissed a girl - katy perry nirvana - smell like teen spirit
הלהקה המגניבה של השבוע: מק'
אלבום שחרשתן עליו: רדיו:אקטיב
קליפ שעשה לכן את זה: 5CIHH היה אותו 4 פעמים בהיטס השבוע
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: דמדומים !
הייתי חייבת לראות על מה כולם מדברים , ולא התאכזבתי !! אדוארד
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שלא מצאתי דמדומים באנגלית
משהו ששימח: אוקיי כל השבוע היה לי טוב
זה התחיל בזה שקיבלתי 100 במבחן בספרות ו-92 בלשון , אח"כ יצאנו לחופש
יום חמישי היה מפגש , שהיה בין הטובים
קניתי סייד ליפ מזוייף ~ זה נשמע כ"כ מוזר ~
קניתי TOTP ויש כתבה גדולה של מק' שם
כשחזרתי לעזריאלי קניתי כובע סקסי
והיום הלכתי לסטימצקי וקניתי דימדומים את הספר , אחרי שאתמול חיפשתי ולא מצאתי
ואז קניתי סתם איזה עיתון , והיה שם פוסטר דיי גדול של TWILIGHT ואדוארד כזה חמוד שם
והיו שם גם פוסטרים של האחים ג'ונאס
והייתי בקניון הגדול , ואני כזה שמעתי את המוזיקה של DONT STOP ME NOW ואחותי כזה באה אלי ' קרן זה כמו השיר של מקפליי ! ' ואני כזה ' חכי שנייה ' ~יוצאת החוצה לשמוע גם את המילים~ ' זה מקפליי ! ' הבאתי צעקה וקפצתי עליה והיא כזה לא מבינה אז עשיתי לה ' זה הקול של טום !! ושל דני !! את לא מזהה ?! ' והיא כזה ' כןן !! ' ~ חפרתי ~
משהו שהעציב: שהמפגש נגמר
ציטוטיה: ~באמצע ארוחת צהריים אצל יובל בבית~ אכלנו שעועית אז יובל כזה " כל אחד מהם זה פוק אחד " XDDDDD ואז אמא שלה כזה דיברה עם חברה שלה בטלפון והיא כזה " את לא מאמינה כל מה שהן מדברות עליו זה פוקים ונודים " XDDD ויובל התעצבנה על מקפליי לא זוכרת באיזה הקשר ><" והיא כזה " חבורת דיבולים שכמותכם " ~חגגנו חנוכה אצל סבתא שלי~ אז יש לנו חברים למשפחה שהם גרים בשוויץ כזה , והמשפחה לא יודעת שירי כריסמס , אז הם כזה שרים במנגינית "happy birthday" הם שרו " הפי כריסמס פור יו , הפי כריסמס פור יו , הפי כריסמס הפי כריסמס הפי כריסמס פור יו " XDDDDDDDD והיו עוד הרבה , אבל לא כתבתי , אז שחכתי
מתנגן בראש / בפלייליסט: " הפי כריסמס פור יו ... " כל הזמן אני שרה את זה >.>
המלצת השבוע: אל תלכו עם עקבים כ"כ הרבה , זה רוצח רגליים
התמונה הכי חמה: וואי איזה סתומות אנחנו , עשינו הפוך
אבל אהבתי
מקווה שסתיו/שובל/לילך לא יהרגו אותי