McWeekend

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נוסטלגיותXDDDD

וגם היה כתוב בקהילה על טוסיק כחול והסיכות פרפרים המקסימות של זהבה

Orange Sky

New member
חחחחחחחח הציטוטיםXDDDDDD

הציטוט על הכובע של אח שלי הוא לא מצחיק, הוא ממש ממש מפגרXD בלה333> וtainted love
זה השיר ששמתי במקוויקנד שלי שבוע שעבר (נראה לי) חחח אבל למה מרלין מנסון בעע תחדשי על הדברים מת"א, הסווצ'רט הסגול ממש יפה!D: קליפ השבוע-אדירXD חפרתי 333>

sweet shir

New member
נקרעתי מזה לגמריי!! וגם אור נקרעה ששלחתי להXD

בלוש
מרלין מנסון אומן טוב מאוד!!!! תתפלאי, אבל זה נכון! XD את לא נראהלי תאהבי תסגנון ספציפית אבל ישלו אחלה מוזיקה שמתגברים על המראה החיצוני שלו XD טנקס
אהאXDDDD לונורא זה בסדרXD 33333333>

Orange Sky

New member
חחחחחחח על הגרב?XDDDD

אני מכירה את מרלין מנסון חח אהבתי כמה מהשירים שלו פעם (רק כי חברה תקעה לי אותו). אבל דבר 1-אני באמת לא יכולה להתגבר על המראה החיצוני שלו והדברים שהוא עושה/אומר כי זה דוחה והוא בן אדם די דוחה לדעתי. דבר 2- ממה שאני זוכרת על טיינטד לאב, שמעתי את הגרסה שלו לפני כמה שבועות והוא קטל את השיר חחחח XDDD 3333>

just orr

New member
הגרסה המקורית יותר יפה? חח

ואם כן את יכולה להעלות/לשלוח לי? :)

N e r d y

New member
אני אוהבת ת'תקופה הזאת של מק :)

בשיער של דני
וואי הציטוטים קורעים, חזרת לעצמך XDDDD אם אני אשכח להגיד לך כשנדבר, בריאן בעקרות בית נואשות כזה מוששששששששששששיייי@#@!$!@$!$1 זהו, פרקתי. 33>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח שעוברים על תמונות מפעם, זה כאילו

כולם יפים (חוץ מטום אבל נו באמתXD) להלהלה פתאום בום! דני מתכער ונראה כמו שפמנוןXDDDD הגעתי למסקנה (מאוד הגיונית) שהם היו ערפדים פעם וזה למה הם היו כלכך יפים! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חוצפנית, מה זה חזרתי לעצמי!! XDDDDD 333333>

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifמקוויקנד ../images/Emo6.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: dont stop me now POV NOT ALONE SMILE CORUUPTED
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע everybody - backstreet boys dont cry - guns 'n' roses i kissed a girl - katy perry nirvana - smell like teen spirit
הלהקה המגניבה של השבוע: מק'
אלבום שחרשתן עליו: רדיו:אקטיב
קליפ שעשה לכן את זה: 5CIHH היה אותו 4 פעמים בהיטס השבוע
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: דמדומים !
הייתי חייבת לראות על מה כולם מדברים , ולא התאכזבתי !! אדוארד
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שלא מצאתי דמדומים באנגלית
משהו ששימח: אוקיי כל השבוע היה לי טוב
זה התחיל בזה שקיבלתי 100 במבחן בספרות ו-92 בלשון , אח"כ יצאנו לחופש
יום חמישי היה מפגש , שהיה בין הטובים
קניתי סייד ליפ מזוייף ~ זה נשמע כ"כ מוזר ~
קניתי TOTP ויש כתבה גדולה של מק' שם
כשחזרתי לעזריאלי קניתי כובע סקסי
והיום הלכתי לסטימצקי וקניתי דימדומים את הספר , אחרי שאתמול חיפשתי ולא מצאתי
ואז קניתי סתם איזה עיתון , והיה שם פוסטר דיי גדול של TWILIGHT ואדוארד כזה חמוד שם
והיו שם גם פוסטרים של האחים ג'ונאס
והייתי בקניון הגדול , ואני כזה שמעתי את המוזיקה של DONT STOP ME NOW ואחותי כזה באה אלי ' קרן זה כמו השיר של מקפליי ! ' ואני כזה ' חכי שנייה ' ~יוצאת החוצה לשמוע גם את המילים~ ' זה מקפליי ! ' הבאתי צעקה וקפצתי עליה והיא כזה לא מבינה אז עשיתי לה ' זה הקול של טום !! ושל דני !! את לא מזהה ?! ' והיא כזה ' כןן !! ' ~ חפרתי ~
משהו שהעציב: שהמפגש נגמר
ציטוטיה: ~באמצע ארוחת צהריים אצל יובל בבית~ אכלנו שעועית אז יובל כזה " כל אחד מהם זה פוק אחד " XDDDDD ואז אמא שלה כזה דיברה עם חברה שלה בטלפון והיא כזה " את לא מאמינה כל מה שהן מדברות עליו זה פוקים ונודים " XDDD ויובל התעצבנה על מקפליי לא זוכרת באיזה הקשר ><" והיא כזה " חבורת דיבולים שכמותכם " ~חגגנו חנוכה אצל סבתא שלי~ אז יש לנו חברים למשפחה שהם גרים בשוויץ כזה , והמשפחה לא יודעת שירי כריסמס , אז הם כזה שרים במנגינית "happy birthday" הם שרו " הפי כריסמס פור יו , הפי כריסמס פור יו , הפי כריסמס הפי כריסמס הפי כריסמס פור יו " XDDDDDDDD והיו עוד הרבה , אבל לא כתבתי , אז שחכתי
מתנגן בראש / בפלייליסט: " הפי כריסמס פור יו ... " כל הזמן אני שרה את זה >.>
המלצת השבוע: אל תלכו עם עקבים כ"כ הרבה , זה רוצח רגליים
התמונה הכי חמה: וואי איזה סתומות אנחנו , עשינו הפוך
אבל אהבתי
מקווה שסתיו/שובל/לילך לא יהרגו אותי

McLife135

New member
../images/Emo108.gifחחחחח..איך סתיו יצאה ../images/Emo6.gif

טוב..לפחות לא יצאתי כל כך נורא..חח..

קרןן אני הורגת אותך....

אוו מיי גאדד איכס מה זאת התמונה המכוערת הזאת יצאתי כמו איזה חמור!!!!=[

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifסתמי !!!

יצאתי ממש יפה !!
חוצמזה אמרתי למטה , אל תהרגי אותי

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo137.gifמיימקוויקנד../images/Emo9.gif../images/Emo136.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Down Goes Another One POV Corrupted
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Right Now (Na Na Na) - Akon Beautiful - Akon Saturday Night - Aaron Carter Do You Remember - Aaron Carter One Better - Aaron Carter Help Me - Nick Carter Do I Have to Cry for You - Nick Carter Heart Without a Home - Nick Carter Crashed the Wedding – Busted Year 3000 - busted 3am – busted That Thing You Do - Busted Womanizer - Britney Spears Lonely - Britney Spears Break the Ice - Britney Spears Unusual You - Britney Spears Circus - Britney Spears Anticipating - Britney Spears I Run Away - Britney Spears Gone - N'Sync Thinking of You (I Drive Myself Crazy) - N'Sync This I Promise You - N'Sync No Me Ames - Jennifer Lopez Cuando pienso en ti - laura esquivel טיטאניק בספרדית תיזהר ממנה - ליאור פרחי
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק',באסטד ואנסינק כרגיל
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
פטיטו 2 ארתור סופר מודל שבוע סוף הישרדות האח הגדול - חוזרים הביתה
דמדומים הסרט הכי יפה בעולם
וכמה סרטים של בראץ חח
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
ראיתי דמדומים
משהו שהעציב: