McWeekend

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo26.gifאתן חייבות לקרוווווווווווא

למרות שלא שמעתי הרבה מוזיקה יש לי הרבה דברים מצחיקים למרות שאולי אפילו לא תבינו אותם XDDDD יאוווווווווו וגם קניתי היום 4 ג'יגה לפלאאאאאאאא
איזה כיייייייף כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע אממממממממ השיר הזה ששרים אותו ככה: "oh like it like it i do like it like it" חחחחחחח כל הפלוגה שלנו שרה את זה וגם "רוווווווווני אלללללל תלכייייי השמש לא תזרח עליי אם את לא איתיייייייי" כי יש לנו מפקדת בשם רוני והיא נראית כמו חתולה וכולן אוהבות אותה
הלהקה המגניבה של השבוע:הסגל שלנו קליפ שעשה לכן את זה: הקלפי של דה סטרוקס זה היחיד שהיה לי בפלא תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: כנראה שכלום אבל נגיד שהאביר האפל כי יש לי אותו ב-DVD והאנטומיה שאני הולכת לראות בעוד רגע וגיבורים שגם את זה. משהו שהכעיס אתכם השבוע:המפקדותתתת!!!! משהו ששימח: שיצאתי חמשוששששששש
משהו שהעציב:שהיה לי קשה בטירונות ומשהו עם איזה בחורה שם..... ציטוטיה:יאוווווווווווווווווווו אתן חייבות לקרוא!!
המפקדת שלנו בשיעור נשק על הור"ב הוראות בטיחות לנשק: "אתן צריכות להוציא ריאות מהאוויר ואז לירות..." "את מעזה לשקר לי?!" המפקדת לירון על כך שאני ועוד מישהי דיברנו שבעצם לא דיברנו. "אש אש אש אש אש אש הנשק לא יורה!" פקודת אש אבל כשהנשק לא יורה ויש מעצור כלשהו
יש לנו בפלוגה סמח"ית 1 וסמח"ית 2 בפלוגה אז ריקי חברה שלי כזה בהשוואה על מדי א' ומדי ב': "סמח"ית א' [1] יוצאת הביתה וסמח"ית ב' [2] זה בשביל הבסיס"
יש לנו במטווחים מ.ק שזה מכשיר קשר שאיתו אנחנו מתקשרים עם חדר המלחמה במקרה וקורה משהו כי אנחנו צריכות לשמוע קריאה כלשהי ולהעביר למפקדות אז כל מה ששמעתי היה: "חממו לי שניצל תירס...תעשי לי בורקס. תגידי, גם לך כל היום אומרים שטויות ומחרטטים לך בשכל?.. תגיד אתה נורמלי? אני פה אוכלת עכשיו יא דביל...." ואז שמעתי את הקריאה שצריך לשמוע.. חחחחח הם סתם מדברים בקשר אחד עם השני
הרס"פ בשיעור, הוא די חתיך: "שלא תתבלבלו לי פה ותחשבו שזה קניון... שכל אחת תלבש מה שבא לה ולא תכפתר כפתורים. יש מצב שאת זזה עכשיו? את נענשת..." XDDD ברגע שמישהי זזה זה מה שהוא אומר. יש עודדדדדדדד צחוקים
ענבר: את יודעת שלמפקדת טל זה המחזור הראשון שלה פה? ריקי: באמת? בת כמה היא? ענבר: בת 19 ריקי: בת 19? ורק עכשיו היא קיבלה מחזור?!
תמונת השבוע: התמונה שלי עם ה-M 16!!!!! איזה חתיךךךךךךךך קראתי לו ג'קי! וכשנפרדתי ממנו אתמול הבאתי לו נשיקת פרידה וחיבוק אחרון, ובדיקת נשק אחרונה חחחח והמדים האלה אלה מדי ב'... אני אוהבת אותם! כי הם כאלה נוחים ורחביםםם חחח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהטנק היפה שלנו

אעאעאעאעא איך התלהבתי מכל הטנקים האלההההההההה!! יש מלא שם אבל צילמתי רק אחד שהוא מתוך שורה גדולה של טנקים.. גם הצטלמתי על ידו אבל יצא מכוער XD

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifוואו הנה מישהי שהרבה זמן לא ראינ

ו מה קורה בוט
לאן נעלמת O:

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח טוב מה איתך../images/Emo35.gif

תכלס... אין לי מושג. זה סוג של בהתחלה האתר לא עלה לי כמה פעמים, אז אחרי כמה זמן אמרתי "אין לי כוח להיכנס היום" וזה המשיךXD

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifחח גם לי זה קרה בתחילת השנה..

אבל אז חזרתי לעצמי
אני מקווה שעכשיו תישארי ולא תנטשי שוב |שורק|

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח אני ינסה::]

ת'אמת זה קורה בעיקר כי אני משתעממת מהר. אבל טוב שחזרתי, התגעגעתי לכולן=] אין כאן בנים עדיין נכון?

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif היו כמה שנעלמו ואז בא אחד והיה

פה ואז שוב נעלם ואחרי חודש ראינו אותו שוב בהתפקדות והוא שוב נעלם...

butbut

New member
../images/Emo126.gifכן אני אל הייתי כבר פולל התפקדויותO_O

חחחח... פעם היה לי ת'מספר הכי גבוההבחפירות שאלוהים ישמורXD

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifכה אני זוכרת.. היה לך פעם איזה

אלף שלוש מאות ומשו...XDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח זה היה בעיקר בתקופת הפיק שליXD

אז הייתה סיבה להגיב מלאLOL

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifאם כבר הזכרת אותו..יש לי עדיין

טראומה כשאני רואה גז פתוח
וגם בלה (מטווילייט) מזכירה לי את טל.. לא יודעת למה. אל תשאלי. מח מעווט.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח כן גם לי..ת'אמת חשבתי לכתוב עוד פיק

אבל יותר קצר חחXDD אבל שום דבר לא ישתווה לראשוןXD

butbut

New member
../images/Emo126.gifאע><אין לי כוח להגיע לטירונות בכלל...

זה נראה קשה ומעצבן חח...

גרבע

New member
../images/Emo105.gif זה באמת קשה ומעצבן חחחחחחח

אלא אם כן יש לך פתור מכל מיני

למעלה