<~ כאילו שיואו נהנודה 3:

cRitiCaL KitTy

New member
ביסקוויט*_*../images/Emo205.gif../images/Emo113.gif../images/Emo191.gif

הדבר הכי טוב בקרמבו*_* רגשות בטעם וניל... איזה מוזר אתה! שלי בטעם אממ איזה טעם זה היה? הו.. נראה לי תות רקוב...(יכולה להיות שהוא לא רקוב... אני עדיין לא בטוחה...) יא! הקרמבו מילל!!!

cRitiCaL KitTy

New member
OםXD../images/Emo205.gif../images/Emo113.gif../images/Emo191.gif

אומ"ג התמונה הזאת מפחידה... OO" אני לא חושבת שאני אי פעם אסתכל על תותים עם שמנת באותה הצורה... ומה באמת גם שלך? איזה עולם קטן!:O!

RaVeN IYI

New member
../images/Emo215.gif: אני יודעת :O~!!!!!

רוצה נחגוג פורים יחד? *________________* נעשה קישוטים לציפוישוקולדאכול שלי D:

RaVeN IYI

New member
כמובן :}~ רייבן סויפונג דס~

;O; ואתן משאירות אותי כאן?? ;O; נבלות >> לא תקבלו ביס ;^;

cRitiCaL KitTy

New member
D:../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif../images/Emo217.gif

אני היום החלטתי לאחר החלפות מרובות שאני אתחפש עם חברה להאיהאי פאפי אמי יומי... מקרטון נטוורקD: מוחעחעחעחע אני את הביס שלי כבר לקחתי

RaVeN IYI

New member
../images/Emo215.gif ;O; בהמה, הרסת לי את הציפוי

המושימושלם שלי !!111 ;^; יש לך מושג כמה זמן לוקח להצמיח את זה בחזרה?? וגם אז זה לא אותו דבר ;O; זה ירוק ושעיר ויש לזה ריח יבש ומסריח ;^; מישהו פעם קרא לזה..
עובש?

RaVeN IYI

New member
../images/Emo215.gif אל תקראי לי שעירררר ;O;

אניאני !!1 חלק מטבעי !!1 עם עור בלי שערה אחת אפילו ;^; איכס עליך !!1 ;; אתאת !!1 לא תקבלי אפילו לק ;; לא תקבלי ביסקוויט ;O; רייבן: >.> בארור שלא. D: הביסקוויט שלי 3> צה ביס? :}~
;O; קאניבלית !!11

cRitiCaL KitTy

New member
כןכןכן../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

~ביס~ קאניבאליזם רולז!
"But that is called canibalism children! and is considered a taboo in most states..."​
ווילי וונקה*_*

cRitiCaL KitTy

New member
*countries...../images/Emo205.gif../images/Emo113.gif../images/Emo191.gif

או אולי sibilised societies בכלל?

cRitiCaL KitTy

New member
טוב נו..../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

ידעתי שהייתה לי טעות... אבל עדיין אני קיבלתי מאה באנגלית בתעודה ככה שאני מרוצהD:(~השווצה~ ואני בדוברי אנגלית..)

תותים בחלב הכי גרוע../images/Emo15.gif ועוד עם

תפוזים בפנים. זה טעים. אבל... ראש מלוכלך שך נהצ'אן גרם לי להיגעל מזה. (תות= איצ'יגו ותפוז= רנג'י והחלב... אההה! לא חשבתי על זה>>;)

BlackEyedSpirit

New member
ממשיכה ^_^

*בר וטל הולכים לדבר בצד* *בר וטל חוזרים לקבוצה* בר וטל: החלטנו. הולכים להציל את אתי. אבל אנחנו צריכים להודיע משהו חשוב קודם. הכנו תגים לכל החבורה - *מוציאים תגים* חבורת שניצלחת יוצאת למסע הצלה !!!! *מראים את התגים עם השניצל והצלחת* כולם: -_-" *נופלים* נדב: אבל מה איתי?? *פאפיפייס* בר: אתה צ'יבי. קדימה, בואו נלך ! שני: סאקורה לוכדת הקלפים! *מרימה יד גבוה* רייבן: מה זה קשור ?? שני: לא קשור! *עדיין מרימה יד גבוה* כולם: =_=; *מתחילים ללכת* *עוצרים* אור טאיצ'ו: מה קרה עכשיו ?.. *נאנח* בר: טל-קון נעלם ;-; כולם: מה?? בר: *בוכה* ועעעעעעעעעעע ;; ~רואים דמות קטנה מופיעה באופק~ בר: טלללללל קוןןןןן !!!!11 D: !!! *קופצת על טל בשמחה ומנדנדת אותו* בר: איפה היית?? דאגתי לך!! טל קון טל קון טל קון ! טל: *מתנדנד* הלכתי לשירותים -_-" בר: הייתי באה איתך , למה לא אמרת לי ?!?!?! ;; טל: היית באה איתי לשירותים? =_=" בר: רגע. אין פה שירותים.
אנחנו באמצע שומקום
טל: כשאתה יוצא להציל את אתי תמיד תיקח איתך בכיס .. (צ'אנצ'אנצ'אנ..) שירותים מתקפלים !! *מוציא שירותים מתקפלים* בר: *מתמוגגת* טל-קון גאון ! *_* המציא שירותים מתקפלים!! *חיבוקמוחץ* רייבן: נו כבר ! צריך להציל את אתי פוקוטאיצ'ו ! נדב: ואותי -_-" בפעם ה100 =_=; רייבן: אה נכון ^^; אור טאיצ'ו: תראו ! ~מביטים לאופק ורואים שתי דמויות קטנות~

SaijinKun

New member
*סוגד לבר* D:

שניצלחת!! באה איתי לשירותים? OO; יאי,אני גאון D: אריגאטו,ברצ'אן! אבל את נתת לי את ההשראה ליצור אותם D: אני אמשיך עודמעט {:

למעלה