<~ כאילו שיואו נהנודה 3:

SaijinKun

New member
ממשיך 3:

כולם: מי אלה?! אור:האם זו אתי פוקוטאיצ'ו? יובל:ונדב... אור:לא,אלה לא :[ כולם: :[ בר וטל: שניצלחת *__________* שני:*בפיגור של 5 שניות* שניצלחת *_________* אור: רק לא טל ושני! רייבן:זה לא משנה עכשיו! מי אלה?! *הדמויות מתקרבות* כולם: איצ'יהימה OO; יובל: לא O: זה צריך להיות איצ'ירוקיה O: *יובלמוציאהתותח* כולם:הבאת תותח?! יובל:לא,טל יצר אותו S: כולם:טל יצר תותח?! טל:כע [: בר:אתהכזהגאון @@; טל:יש לו תג של שניצלחת על הצד! טלברשני:שניצלחת *_________________* רוני:זה עושה לי כאבראש *___* כולם:גם לנו @@; רוני:די! אני אילחם בשלטון שניצלחת עם... גבינתסויה *_____* כולם:*בורחים* רוני:מהקרה? כולם:יששםשיניגאמיזועם O: כלומר,בגבינה O: רוני: מה?! אהההההההה!!! שיניגאמיזועם: בוהאהאהא D:< טל: די! *מוציאזאמפקטו* רייבן: מהזה,יש לך זאמפקטו חדש? טל:כן,בסגנונ שניצלחת D: בר:סוגווווי *_____________* שני: יאי D: טל:*קורא בשם* טל:*הורגשיניגאמיזועם* אור: זה היה נחמד ביותר *______* בר: שניצלחת תמיד מנצח D: טלשני:נכונ D: *רואימעודשתידמויותבאופק* טל: *מוציאמשקפתמיוחדת בסגנון שניצלחת* אתי פוקוטאיצ'ו! יובל:ונדב? טל: נדב הוא משוגע שחולה על יורי ושמנסה לעצבן אותי ^_^ יובל:לא מי הוא! מה איתו? גם הוא שם? טל:אה...כן S: *קירגדולמופיע* כולם: הו לא! עכשיו איך נראה את אתי פוקוטאיצ'ו?! יובל:ונדב O:< *משהונופלעלרייבן* רייבן: סוספונימעופף *___* *מצביעה לשמיים* כולם:מה? OO; *כולמסתכלימבשמיימ* כולם:זה...זה...סוספונימעופף?! *סוספונימעופפנעלמ* וזה הכל לעכשיו *______________*" אם עוד יירצו להשתתף,שיבקשו במסר אישי. ניא 3:

cRitiCaL KitTy

New member
XDDD יאי!../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

צירפו אותי!!D: גבינתסויה זה באמת מפחידOO" + XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אתה כישרון!

SaijinKun

New member
יאאאא,אריגאטו לשתיכן *_____*

רונע צ'אנ,גמאת לסגוד לשניצלחת ;; +*____________________* ניא 3:

cRitiCaL KitTy

New member
כל עוד...../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

השניצל צמחוני והצלחת אכילה(וגם צמחונית...X3 כמובן...)

~ממשיכה~

רייבן:סוספונימעופפ! *_* שני: כבר עשינו את זה... X: רייבן:אבל...T.T טניה: בלי אבל!@! |מבטוואנאביקפלואשוח| רייבן:מיאת? 0.0 טניה: T.T אורטאיצ'ו: אני יודע@!! הייא זאתי.. נו.. איך קוראים לה ._. טניה:...>< [ולקחתי לעצמי את *כל* השורות הראשונות כי אתם לא מכניסים אותי לקרמבו T.T] בר: לא שחכנו משו..? כולם: ?? 0_0 בר:מתחיל בא'... כולם:.... בר: אתי!!!1 שחכתםאת אתי פוקוטאיצ'ו יאפדלאות >: שני:מה? מי? ._. בר: @_@ ~דממה~ ... ... בר:נו?!>_< כולם:מה?? בר: לאזוכרת י.י אור:גמאני לא T.T בר: לא,מה? 0ס; אור:לא זוכר!! בר:לא זוכר מההההה?!! אור: שחכתי ._?;ף בר: אבל שחכת מה!!?!?!?!?111 >_<; |מבטזועםמוציאהתותח| אורטאיצ'ו: שחכתי מה אני לא זוכר =[ רייבן: פאק! הטילו עלינו שחכה.;; ~אורלבןמציף את האיזור~ ~אורלבןנעלם~ ~כולםמגליםשהםלובשיםחצאיותטוטו~ כולם:אההההההההההההההההההההה!! ;0; ***המשך יבוא*** אולי אני צריכה להמנע מכתיבת קרמבו <.< |אפסכשרון| >:

BlackEyedSpirit

New member
ממשיכה ^^

אור טאיצ'ו: אהא?? למה אנחנו בחצאיות??? רייבן: OO" אינלי מושג. ואני שונאת חצאיות טוטו. שני: בלעכס. להוריד מהר. למישו יש מכנסיים להשאיל ? טניה: אוףף איך לעזאזל זה קרה?? טל קון: ;-; בר: אני דווקא אוהבת את זה D: כולם: *נופלים* טל קון: חכו רגע! *עושה פאהו פאהו עם הידיים* ~בום~ כולם שרופים עם שיערות סומרות. עדיין עם חצאיות. רייבן: כן, זה נורא עזר.. טל - קון: אופסי דייזי ^^; בר: לפחות התג שניצלחת עדיין חי ושלם D: ~בום~ *תג שניצלחת מתפוצץ* בר: ;-; רייבן: -_-" טוב, קדימה. צריך לתקן את זה. *מוציאה מלא כלים משומקום* *מתחילה לתפור לכולם את החצאיות למכנסיים קצרים* בר: רייבן צ'אן סוגווייי *_* *חיבוקמוחץ* רייבן: היגיון פשוט -_-" טל - קון: מה איתי ? ;~; בר: גם טל-קון סוגווייי ^___^ *חיבוקמוחץ* טל קון: D: שני: בואו נלך להציל את אתי פוקוטאיצ'ו ונדב !! נדב: זכרת אותי *_* שני: מי אתה ? o_O; כולם: *נופלים* יובל: לא יכול להיות.. אמרת שנלך להציל את אתי ונדב..יכול להיות ש.. שני כרגע אמרה משהו הגיוני?.. O: כולם: *בהלם* *פהפעור* שני: אני לא יודעת מאיפה זה יצא לי ^^; ~בוםגדול~ טוב, שמישו ימשיך ^^ כי ממש אינלי כוח ^^ *רומזתבאדישותלטל-קון*

ShuNka

New member
ממשיכע~

אור טאיצ'ו: אני מתגעגע לאתי ;; טניה: ואני רוצה לחזור הביתה לפני 18:40. יש סאקורה ^__^ שני: נכון *_____* טומוקו: אז כמה עוד אפשר למשוך את זה? בוא נציל את אתי!! יובל: ונדב! ניצנע: כמה אפשר לחזור על הבדיחה הזאת? @@ בר: ..הרבה? נהמע: ניצני החוכמה של ניצנע *___* רוני: אבל איך נעבור את הקיר הזה? אור טאיצ'ו: למה כולם מסתכלים עליי? רייבן: כי אתה הקפטן שלנו D:: אתה המנהיג, מי שמשליט סדר בשרשורנו, מי שאנחנו באים אליו כשיש בעיות, מי שאנחנו צופים עליו בלילה כשהוא לא שם לב
אור טאיצ'ו: @_@ בכל מקרה, למישהו יש רעיון איך נעבור את הקיר הזה? בר: טל-קון, אין לך איזה עוד טריק גאוני בשרוול? טל: לא, הייתי צריך מקום לשירותים המתקפלים אז השארתי את החבל בחצאית השנייה שלי ;0; רותמ: לי יש רעיון, נלך מסביב~

SaijinKun

New member
ממשיכ [:

בר: רותמצ'אנ,את גאונ D: טל:אבלאבלמהאיתי? ;O; בר: גמאתה D: *חיבוקמוחצ* טל: D: רותמ:טוב,אז בואו נעבור מסביב כבר O< טל: אבלאבל ;0; כולמ:מה? טל:יששמשיניגאמימ O: *מחביאאתמשקפתראייתהשיניגאמימ* כולם: O: בר: שניצלחת *____________* טל:שניצלחת *__________________* שני: אה,שניצלחת *___________* ^^ טל: ה*______* שלך לא מספיק ארוך ;O; שני: סליחה O: שניצלחת *________________* טל: ^^ אור: אז איך נעבור? טל: בוהאהאהא! אני יודע! ... כולם:אז איך?! טל:...איפה מוחבא האפיקומן! כולם @@; *נופלימ* בר: מה עם השניצלחת *_______________*? טל:זה הפרס O: בר: לעזור לך? רגע...עכשיו לא פסח O: טל:OO; אור: בכל מקרה,איך נעבור? רוני: ניתן להם דוגלי? כולם @@; רוני: מה? זו רק הצעה S: רייבן: אבלאבלהמלאכלבים! ;O; הם זאבימ,יש הבדל @@; כולם: @@; אור:איך את יודעת? רייבנ: יודעת מה? אור: שכחתי @@; טניה: זה אמור להיות הרעיונ שלי ;O; טל: [: נכונ O; אזאנינותנלכקרדיט [: טניה: ^^ יובל: אמאלה! גמל! כולמ: איפה? @@; יובל:גומן,מינא,יש לי הזיות ^^" טל: *ממלמל משהו* בר: *קופצת על טל* טל-קונ D: יש לך איזה טריק נגד שיניגאמימ? טל:עכשיו כשאת מזכירה את זה... כע [: בר: D: כולם: OO; טל: *מוציאמשהו* גמזהבסגנונשניצלחת D: בר: יאי ^^ טל: *הורגשיניגאמימ* רייבן: עכשיו בואו נעבור D: להלהלה *נופלת* אההההההההההההה O: טל: אנחנו נצילך! כולמ: נכונ O:< טניה: מה? להציל מי ממה,איפה ומתי,איך ולמה? כולמ: *נופלימ* המשך יבוא O:

BlackEyedSpirit

New member
ממ סורי ^^;

מבטיחה שפעם הבאה שאני אכתוב את תיהי שם ^___^ וגם השניצלחת ^___^ *___*

yuval chan

New member
*ממשיכה* מהחלק של טל

אור- *מוציא את רייבן מהבור* עדי-מה לעזאזל קורה כאן...??? יובל- אני יודעת =_= כולם-מה? יובל- ניכנסנו לראש של טל << כולם- מה? 0_0 יובל- טונשירה אומרת שזו יכולת של זאנפאקטו- להכניס נשמות של אנשים אחרים לראש של אנשים אחרים. ועכשיו, כולנו כניראה ניסחבים ע"י שיניגמים כולם- מה?! 0_0 יובל- >> עזבו, אתם לא מבינים >> *שולפת את טונשירה* קראי אאוט- טונשירה! נובה!!!!!!!!!!! *מתפקע חור בשמיים* *כולם מיתעוררים כשהם מוצאים עצמם סחובים ע"י שיניגמים זועמים* יובל- אמרתי לכם =_= יובל- נובה!!!! *גל אש הודף והורג את השיניגמים* אור- אבל איך זה שזה לא פגע בנו? יובל- זו החרב שלי, לא? =_= טונשירה נאמנה D: אור- סוגוי *________* טומוקו-טוב, שנלך להציל את נדב ואתי? יובל- כן D: *חוזרים למחנה של קבוצת המקלות הירוקים* יובל- אתי ונדב נימאים שם טומוקו- שניפרוץ? יובל- כן! *שולפת את טושירה* *חותכת את הדלת* כולם- 0_0 איפה הם? יוני- ברחו ;; רייבן- *פטפט* אל תידאגי! נציל אותם! טל- שניצלחת *___________________________________* שני- שניצלחת *___________________________________* בר- שניצלחת- *___________________________________* יובל- יש לי רעיון! עכשיו,בגלל שהם לא במקום אחד, ניצטרך להתפצל ל-3 קבוצות אז מה דעתכם שניתפצל לקבוצה של מקלות ירוקים קבוצה של שניצלחת וקבוצה של זנפאקטויים? כולם- *מתפצלים* יובל- אני אהיה הטאיצ'ו של המקלות הירוקים אבל אני עדיין אשתמש בטונשירה! טומוקו-אני הפוקטאיצ'ו יובל-אם את בקבוצה שלי, את הטאיצ'ו! טומוקו-למה 0_0? יובל- כי אני הצ'יבית שלך D: טומוקו- *חיבוקמוחץ* טל- אני ובר ניהיה הטאיצ'ו של השניצלחת D: שני- ואני הפוקטאיצ'ו! רייבן- אני ממנה את אור כטאיצ'ו של הסול סליירים D: ואותי כפוקטאיצ'ו D:

SaijinKun

New member
ועע,הראש שלי הוא אווירה שולית ;O;

זה לא הראש שלי ;O; ועעעעע ;O; שניצלחת זה סגיד *________________________* מי בפלוגת שניצלחת-עשרה?! *___________________________*

BlackEyedSpirit

New member
אניאניאניאניאניאניאני

בפלוגה שניצלחת עשרה *_______________________________* אני וטלצ'אן הטאיצ'ואים של הפלוגה *_____* ושני הפוקוטאיצ'ואית ^_^

למעלה