ממשיכ [:
בר: רותמצ'אנ,את גאונ D: טל:אבלאבלמהאיתי? ;O; בר: גמאתה D: *חיבוקמוחצ* טל: D: רותמ:טוב,אז בואו נעבור מסביב כבר O< טל: אבלאבל ;0; כולמ:מה? טל:יששמשיניגאמימ O: *מחביאאתמשקפתראייתהשיניגאמימ* כולם: O: בר: שניצלחת *____________* טל:שניצלחת *__________________* שני: אה,שניצלחת *___________* ^^ טל: ה*______* שלך לא מספיק ארוך ;O; שני: סליחה O: שניצלחת *________________* טל: ^^ אור: אז איך נעבור? טל: בוהאהאהא! אני יודע! ... כולם:אז איך?! טל:...איפה מוחבא האפיקומן! כולם @@; *נופלימ* בר: מה עם השניצלחת *_______________*? טל:זה הפרס O: בר: לעזור לך? רגע...עכשיו לא פסח O: טל:OO; אור: בכל מקרה,איך נעבור? רוני: ניתן להם דוגלי? כולם @@; רוני: מה? זו רק הצעה S: רייבן: אבלאבלהמלאכלבים! ;O; הם זאבימ,יש הבדל @@; כולם: @@; אור:איך את יודעת? רייבנ: יודעת מה? אור: שכחתי @@; טניה: זה אמור להיות הרעיונ שלי ;O; טל: [: נכונ O; אזאנינותנלכקרדיט [: טניה: ^^ יובל: אמאלה! גמל! כולמ: איפה? @@; יובל:גומן,מינא,יש לי הזיות ^^" טל: *ממלמל משהו* בר: *קופצת על טל* טל-קונ D: יש לך איזה טריק נגד שיניגאמימ? טל:עכשיו כשאת מזכירה את זה... כע [: בר: D: כולם: OO; טל: *מוציאמשהו* גמזהבסגנונשניצלחת D: בר: יאי ^^ טל: *הורגשיניגאמימ* רייבן: עכשיו בואו נעבור D: להלהלה *נופלת* אההההההההההההה O: טל: אנחנו נצילך! כולמ: נכונ O:< טניה: מה? להציל מי ממה,איפה ומתי,איך ולמה? כולמ: *נופלימ* המשך יבוא O: