<~ כאילו שיואו נהנודה 3:

nadav chan

New member
ממשיך סבא צ'יבי נמצאת שם

אור: אוקי אחרי שהרגנו את השיניגמים ועברנו את הקור הטיפשי מה עכשיו טומקו(הבטחתי):אהה שחכתי כולם:גם אנחנו נדבואתי:אה רגע אה ניזכרנו אתם צריכים להציל את אתי נדב:ואותי מה כולם שוכחים אותי חוץ ממני ואני לא רוצה לצאת מקופח*רגע...מבין...* היייייייייי זה לא טוב אני מחזיר אחורה נדבואתי:אה רגע אה ניזכרנו אתם צריכים להציל אותנו נדב:עכשיו יותרטוב כולם:ואיפה אתם? אתיונדב:אה שכחנו אה בכלא של פלוגה 8(אני לא בטוח שיש להם כלא משלהם ואני לא יודע מי הכפטן למרות שהגעתי לפרק 62) כולם:אנחנו לא מאמינים זה בצד השני של הסול סוסיטי(הקרמבו הזה לא עומד להגמר בקרוב בואההאהאהא) רייבן:טוב אז כדי להתחיל לזוז לא? כולם:כן מה לעשות טל:רגע אני משתמש בשירותים הניידים ידעתי שזריך לקחת אותם בר ושני:אתה כזה גאון טל בר שני וטל:שניצלחת *____________________* אור:אני עומד לשבור את הצלחת ולהביא את השניצל ליורואיצ'י to be continue(כמו בכול פרק)

SaijinKun

New member
אתה לא עוקב אחרי הסיפור.

הורס קרמבואים =_= O:< אתה לא מקבל ביס!

SaijinKun

New member
אהה D:

כע,הוא ממהר מאוד (נראה לי),אז יש לו הרבה שגיאות. בדרך-כלל הוא לא כזה :I

SaijinKun

New member
אז אתה הורס את הקרמבו =________="

ואתה לא מבין את זה -_______________________-

RaVeN IYI

New member
הלו, הלו, תתעוררו !!1

קרמבו זה משחק שכולם צריכים ליהנות בו, לא לריב! טל, אל תקרא לנדב הורס קרמבואים. נדב, אל תצא ממסגרת הקרמבו. לאחרים שרוצים להמשיך או סתם קוראים- נא להמשיך לפי העלילה שקודמיכם כתבו. אם מישהו חורג זה לא נעים לזה שכתב לפניכם, גם אם הוא לא כותב עליכם או מוציא אתכם מטופשים. ואלה שכותבים אחרים מטופשים- תפסיקו לפני שאני אתנפל עליכם. שמחה שהגענו להבנה :}~ רייבן. מיאו~

SaijinKun

New member
ממשיך D:

קיפי: לאיזו קבוצה אני אלך? טלבר: שלנו D: קיפי: אוקע [: טל:עכשיו,תגידי משהו. קיפי: צלחת *_______________* כלפלוגתשניצלחת-עשרה: שניצלחת *____________________* אור: בסדר! פלוגה 14 הולכת אחורה! רייבנ:ככה? *מפנהגב* *הולכתבצורהאחורנית* כולם:*נופלים* אור: לא אחורנית! הולכים אחורה! מהכיוון שאליו באנו! רייבנ:אה [: אור:פלוגה 15 תלך שמאלה,ופלוגה שניצלחת-עשרה תלך ימינה! טומוקו: אבל אנחנו רוצים ללכת שמאלה ;; אור: מצטער,אבל זה מוחלט. *הולכימלכיוונימשונימ* טל: אתם רעבים? פלוגתשניצלחת-עשרה: מאוד!! *________________* טל: *מוציאסלענקי* הנה האוכל [: בר: אבל מה אם לא יישאר לאחר-כך? טל:זה מתמלא מחדש כל פעם P: בר:טל-קון גאון *____________* טל: -^^- *מופיעימהרבהשיניגאמימ* טל: *מוציאסטייק* *שורק* תפסו! *שיניגאמימרצימלכיוונהסטייקעלארבע* פלוגת שניצלחת-עשרה: OO; *בינתיים* טומוקו: הו לא! דרך מפוצלת O: כולם: ;O; עדי:יאי D: כולם: *נופלים* יובל:מה יש לך?! עדי: גבינה |: *הרבהשיניגאמיממופיעימ* בוהאהאהא! לא ניתן לכם לעבור D:< טומוקו: *עושה משהו* טומוקו: *בלחש* יש למישהי תות? עדי: הנה לך 3:
טומוקו: *מוסיפהתות* טומוקו: היי,שיניגאמים! הנה איצ'יגו! שיניגאמימ: *תוקפימאיצ'יגו* עדי: ועעעעעע ;O; טומוקו: לברוח!!! יובל: קדימה,כולן,לכיוון הזה! *בורחים* *בינתיים* אור:יש לך? רוני: לא,אבל לנהמע יש 3: נהמע: כן,הנה,קח ^^ אור: את לא אמורה להיות בקבוצת השניצלחות? נהמע: טלצ'אן נתן לי כדור פיצול D: אור: סוגוווי *_____* ומה זה כדור פיצול? נהמע: OO; זה מפצל אותי לשניים D: אז אני גם הפוקטאיצ'ואית שם וגם נמצאת כאן D: אור: רגע,מה עם שני? נהמע: שני כבר לא פוקוטאיצ'ואית,היא לא הסכימה... אור: ולמה את לא הטאיצ'ואית? נהמע: כי שתיים זה מספיק P: ולמרות שטל הציע לי, צריכים מיומנות רבה של סגידה לשניצלחת. אור: אה... OO; *הרבהשיניגאמיממופיעימ* הו,אתם לא הולכים לשום מקום... אור: *מוציאזאמפקטווקוראבשם* *הורג את השיניגאמים* רוני: די כבר,זה אלים מדי ;O; אור: גומן ]: רוני: לאנורא [: *משהוענקימופיע* המשך יבוא O:

SaijinKun

New member
שכחתי משהו OO;

"אור:יש לך? רוני: לא,אבל לנהמע יש 3: נהמע: כן,הנה,קח ^^" אחרי הקטע הזה אמור להיות כתוב הקטע הזה: *אור חותך חור בקיר שלפניו עם האולר* ואז מגיע הקטע הזה: "אור: את לא אמורה להיות בקבוצת השניצלחות?" מקווה שהבנתן D:

BlackEyedSpirit

New member
סליחה על החזרות אבל..

טלצ'אן סוגויייי ^_______^ ניאהאהא עכשיו גם קיפע סוגדת לצלחת D:

SaijinKun

New member
ממשיך,כי הקרמבו מוזנח ;-;

אור:מה זה?! רייבן:אממ,מה שקורה אחרי רצח של הרבה שיניגאמים? אור:מה? O.O" רייבן:אתה מבין,אם הורגים הרבה מאוד שיניגאמים במכה אחת,עוצמת הנשמה שלהם נעלמת,והתאים המעטים שנשארים חיים אצל השיניגאמים יוצרים מחסום רב עוצמה,שמונע מאיתנו להמשיך. אור: מה? O.O" רייבן:...או שלא אור: את זה הבנתי D: כולמ: גם אנחנו רייבן: גמאני OO; כולם: OO; אור: טוב,אין לנו זמן!!! *שולפזאמפקטו* כולם: *שולפימזאמפקטואים* *שוברימחסום* כולם: יאי D: רייבן: *רוקדת* אור:עכשיו מה? עומדים *לאחר 8 שעות* עדיין עומדים רייבן: אני יודעת! אור: נו?! רייבן: אולי נלך בדרך שנפתחה לפנינו? רוני: מסכימה D: נהמע: האי D: אור: חיובי 3: כולם: נכונ ^^ *הולכימ* בינתיים רנדומאלי: ועעעע!!! ;O; כולם: מהקרה?! רנדומאלי: נפלה לי הגלידה ;O; בר: תסתלק O:< רנדומאלי:למה? ;-; בר: כי מה שחשוב זה שניצלחת כולם: *____________________* בר:,לא גלידה O:< טל: נכונ O:< רנדומאלי: ;-; *הולכ* טל:אוקיי,איפה אנחנו? בר: היי,הנה המגדל הלבן הזה! טל: הוא מזכיר לי שניצלחת כולם: *________________* בר:עכשיו לאן? טל: *מזנק* כולמ:איפה טל? בר:טלקון נעלם! ועעעעעעעע ;O; טל: *מטושטש* כאן למעלה! כולמ: על ראש המגדל הלבן O: איך הוא הגיע לשם? בר: לטל-קום יש שיטות
טל:נכונ ^^ עכשיו,בואו! אולי הם כאן! בינתיים יובל: צריכה...להרביץ...צ..ריכ...ה לה...רב...יץ... טומוקו: צ'יבי,תירגעי. יובל: האי D: טומוקו: ^^ יובל: איפה אנחנו?? טומוקו: לאיודעת O: יובל ;O; ענבר: היי,הנה השער שמוביל לרקונגאי! יובלוטומוקו: ;O; ענבר: הלכנו לאיבוד ;-; טומוק: לשלוף מקלות ירוקים! *כולמשולפיממקלותירוקימ* איילת:עכשיו מה? טומוקו: ללכת לשם! |פרצופרציני| כולמ: האי D: *טאיצ'וראנדומלימופיע* חלקמהבנות:*******!!!11 תעשה לי ילד!!11 טאיצ'וראנדומלי: אימאל'ה O: *בורח* טומוקו:זורקתמקלירוק* *מקלירוקפוגע* *מקלירוקחוזר* טומוקו: [: המשך יבוא O:

למעלה