שאלון

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifשאלון

השאלון נלקח מהפורום הבריטי שלהם (שיש בו יותר איטלקים מאשר בריטים) 1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? תהנו

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifתשובותיי

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל?אנחנו ממילא אוכלים משהו כמו שלושה עכבישים בשנה,ושמונה רגלי נמלים בחטיפי שוקולד (לאחד),אז אם היו מעמידים אותי מול גיאורג,אז כן.
2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים?הייתי,ולא.
3.מה ההורים שלך חושבים עליהם?לא יודעת
לא נראה לי שזה אכפת להם.
4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם?אני באמת לא יודעת. הם פשוט טובים. אני לא מחפשת במוזיקה מילים עמוקות,לחן מדהים או משהו כזה. אני מחפשת מוזיקה שאני אוהבת להקשיב לה ותעשה לי מצברוח טוב,ותעביר לי את הזמן בכיף. וטוקיו הוטל הם כאלה.
5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה?מזל טוב. הגיע הזמן.
6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום?שיעשה מה שטוב לו.
7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך?מוכרת באיביי.
לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo6.gif זה לא שאני ספציפית

היה כתוב איפשהו,שבכל חטיף שוקולד יש 8 רגלי נמלים,ואוכלים בממוצע (כולם) 3 עכבישונים בשנה.

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifמה כולכן עושות ../images/Emo5.gif

אתן גם אוכלות את זה. תראו לי מישהי שעכשיו תפסיק לאכול קינדר בגלל זה.

linoroosh

New member
../images/Emo163.gif אני לא אפסיק אבל זה עדיין ../images/Emo5.gif

חח.. מאיפה באמת מגיעות רגליים של נמלים או משהו לחטיפי שוקולד? ווירד...

אגנסקעXD

New member
../images/Emo194.gif

מעכשיו אני מפסיקה לאכול חטיפים והכול.. [הגיע הזמן] אני גם ירזה בדרך.. וואי זה עושה לי צמרמורת..!

MaaYanUshM1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!

אני מזועזעת....אני כל היום על קרמבו, מגנום, מקופלת,פסק זמן ואם נשאר מקום גם קינדר.... יאללה מה אני אעשה עם חיי?! לאן אפנה?:( ובאמת שזה מזעזע שאני חושבת על זה שאנחנו אוכלים שוקולד שקוראים לו "ילד טוב" (קינדר בואנו).. או כמו שאומרים => ילד טוב זה ילד עטוף באריזת שוקולד:)

tsofa

New member
עעעוווי :| לא אוכלת יותר שוקוללד ! ../images/Emo85.gif

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifממתי צמחונים מבינים בזה?

ואגב,בסוכריות גומי באמת יש עצמות דגים-יש בזה ג'לטין,וג'לטין זה דגים.

Jane Snoo

New member
צמחונים בכלליות לא יודעת, הם מבינים.

אל תשכחי שזה צמחונות וטבעונות אידיאולוגית, הם נגד להרוג בעלי חיים. יש כאלה שמזדעזעים מלהרוג זבובים ולרסס אות, יש כאלה שנגד להשתמש בדברים כימיים כדי להרוג כינים. תמצאי שם קיצוניים יותר ופחות, תלוי מה את מחפשת
אם היו נמלים מתות בתוך השוקולד זה א. לא היה צמחוני ב. היה מגעיל ג. נוגד את האידיאולוגיה של "בואו לא נהרוג ולא נקנה משהו עם חלקי גופות, סבבה?" ועל הג'לטין אני יודעת, אני צמחונית בעצמי
אבל בג'לי אין, חעחעחע. זה ג'לטין צמחי.

never cry

New member
במקור ג'לטין זה מחזיר בכלל

אבל זה לא כשר(מפתיע אה?) ויש גם ג'לטין מדגים(חלק כשר חלק לא) ויש גם ג'לטין צמחי שבו משתמשים בד"כ.. אבל את צכה לבדוק שזה לא מדגים.. ולמה להרוג זבוב סתם? זבוב לא מזיק סתם מעצבן אז מתמודים.. הפעם היחידה שרצחתי זבוב(בכוונה) היה שהוא שיגע את חברה שלי ואז היא ניסתה לרצוח אותו והוא גסס ונראה ממש סובל אז היה עדיף לו למות.. ואני עדיין כועסת עליה שבגללה רצחתי..

למעלה