שאלון

tsofa

New member
אין לי כח להכננס אבלל השתכנעתתי ! חחח ../images/Emo85.gif

ששאני יוותר על שוקוולללד ?!!!!11

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאה,שחכתי להוסיף-

סבתא שלי הייתה בטוחה שבהתחלה שביל הוא בת.

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ספתא שלי ניצולת שואה והיא יודעת שהם גר

מנים .. והיא ממש שמחה בשבילי שהלכתי להופעה ! איי ספתו'ש שליי הכיי אחחי !

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifגם סבתא שלי

לסבתא שלי יש מספר של אושוויץ על היד,והראתי לה את ההופעה מה-EMA והיא נהנתה דווקא.

9טולי9

New member
הממ..:]

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל?הממ.. אולי.. כן... לא יודעת!! זה כולה עכבישון קטן! ואם מישהו אוכל אותו בטעות? לא נורא!
2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים?לא=[ 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם?הם לא מתים עליהם כי הם גרמנים.. אבל הם אומרים שהם שרים טוב וזה לא רעש כמו שהם חשבו בהתחלה.. שהם בסדר גמור! 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם?את המילים במיוחד.. ואת הנגינה כמובן! 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה?שיהנה! 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום?חח.. חרמן שכמותו! 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך?הממ.. שאלה טובה.

SpongBobit

New member
למה הם לא מתים עליהם כי הם גרמנים ?

זה אידיוטי טיפה ><''

9טולי9

New member
זה לא נשמע טוב..

ההורים שלי לא לא אוהבים אותם כי הם גרמנים.. כי הם לא יכולים להלהב ממישהו גרמני אחרי הכל.. סבא שלי וסבתא שלי היו בשואה הם לא שונאים אותם ממש לא! אחרת לא הייתי שומעת אותם.. אוף לא משנה..

Eden10025

New member
אני..

.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? -למה דווקא עכביש?! את האמת..לא נראה לי,אין לי בעיה לשלם מחיר מלא,לעמוד באמצע,הבעיה היא רק הפגישה.בכל מקרה,לא.לא הייתי עושה את זה. 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? -ראיתי ולא. 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? -בסדר גמור,לא שאלתי יותר מדי,אבל קוראים לי כשיש כתבות עליהם בעיתון. 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? -מילים,משמעות ואת התוצר הסופי. 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? -בכייף,שיהנה,אני אשמח בשבילו,מגיע לו. 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? -ממ..לכל דבר צריך להיות גבול והוא צריך להבין את זה,אבל אם זה מה שעושה לו טוב ואף אחד לא נפגע,בכייף. 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? -תלוי מה המרחק.חח כנראה שלא היייתי הולכת..

SpongBobit

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo9.gifאני !

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? כן !!!!! 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? ראיתי אותם בלייב !D::::: ולא
אבל לבתדודה שלי טום התסכל וקרץ ;~; 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? אמא שלי ממש אוהבת אותם, וגם את השירים..אבא לא אוהב אבל לא אומר כלום 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? הכל. 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אני ממש אשמח בשבילו, מקווה שהיא באמת מישוה טובה ולא חרא כזו, ואני די אשנא אותה לעמן האמת XDDD 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? שזה די פוזה, אבל שיהיה לו בכיף ! 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? ואו, אין לי שמץ ! מה בלבנון ?XD לא נראה לי.

linoroosh

New member
עונה...

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? חח... מאיפה הקרצת את השאלה הזאת? אממ.. לא יודעת... אבל במילא זה בחיים לא יקרה... חוץ מזה מי יודע? אולי עכבישים טעימים?
2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? לא.. לא ראיתי...
3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? לא ממש מעניין אותם מה אני שומעת ואת מי אני מעריצה.... וגם אותי זה לא ממש מעניין.... 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? פשוט...את המוזיקה! מילים, לחן, משמעות, ביצוע... הכל... 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אני אשמח בשבילו... ואני מקווה שזאת תיהיה מישהי טובה... 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? אני אישית חושבת שזה דיי דבילי שהוא מסטמך על סטוצים... אבל אם ככה הוא אוהב שיהיה לו בכיף... מי אני שתגיד לו לא? 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? רוב הסיכויים שזה לא יקרה (כי אנחנו מוקפים ערבים... הם הרי לא יבואי להופיע בלבנון נכון?!?).. אבל אם כן אז הייתי מנסה למצוא דרך לטוס לשם... 3>

אגנסקעXD

New member
../images/Emo194.gif

1. תני לי לחשוב רקע.. לא........! 2. לא 3. חושבים שאני משוגעת . לא הם ביכלל לא אוהבים אותם 4. את השירים , לשיר יש משמעות 5. שיהיה לו בכיף 6. שיהיה לו בכיף 7. א... כשזה יקרה אז נדבר... [הייתי בשאירה הכול ורצה לשם קרית גת לא גדולה כול כך..]

McLeaFLY

New member
יאי עוד אחד D:

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל?בעעע 0_0 אבל בשביל להיכנס באקסטייג' הייתי הולכת על זה -_- 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים?ראיתיי..ולא :/ אבל ביל הסתכל לי ממש לתוך המצלמה ^^ 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם?לא מתים על סגנון המוזיקה [הם מעדיפים את כל הביטלס ופינק פלויד XD ] וגם לא מתים על העובדה שהם גרמניים
4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם?הכל! פשוט כיף לשמוע אותם 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה?וול,אין מה לעשות הוא לא ישאר רווק כל החיים ובסוף הוא צריך למצוא לעצמו מישהיי ^^ אז שיהיה לו הרבה מזל טוב 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום?אממ..אם הוא נהנה מזה אז שבכיף ^^ אבל אני יותר בכיוון של ביל לגבי זה..אני מאמינה באהבה D: 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך?טסה לשם!!!!!! אם ההורים היו מרשים כמובן נ.ב :אפשר קישור לפורום הבריטי?

N i t z a n 42

New member
עונה :]

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל?נראה לי שכן חח,כן!.. 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים?כן! ביל הסתכל עליי!
והוא גם..טוב אין לי כוח לפרט חח..יש מצב שגם טום היסתכל אבל לא אני לא בטוחה..(הייתי שורה ראשונה בצד שמאל) 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם?אממ אמא שלי לא מתלהבת ואבא עוד בסדר.. 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם?הכל!היא מדהימה! הם אחת הלהקות שאני הכי מתחברת למוזיקה שלהם! המילים! הלחן הביצעים!! הכל! 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה?אני לא יגיד שזה לא יפריע לי,זה יפריע לי ואפילו יכאב...אבל אין לי מלעשות ..והעיקר שיהיה מאושר
6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום?בחירה שלו..שיהנה 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך?איפה בדיוק? בלבנון? חח סתםP:.. נגיד במדינה נורמיליתP:....הייתי עושה מעמצים רבים להגיע אליה! :]]

3has3

New member
XD עונה

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? XDDD תלוי אם הוא מת או חי
2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? חע. לא ראיתי אותם ;;;;;;;;;; 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? אמא שלי אומרת שביל ממש דומה לבת... אבא שלי חושב שאני סתם ילדה מפגרת [XDD לא במילים האלה XD אבל בגלל הקפיצות שלי כשיש אותם הוא די חושב שהתפגרתי! הוו הוא בדיוק בא D:
] 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? הכל. זה פשוט משהו שממש קל להתחבר אליו, זה היה נכון 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אני ממש אשמח בשבילו! 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? שיהנה
כל אחד ומה שמתאים לו
7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? רצה לשם D: XDD

3has3

New member
XDDDD

ואת צועקת:"גוסטב דו מי" תוך כדי? D: מוחעחעחע XDDD *התחרפנתי XD*

למעלה