שאלון

אגנסקעXD

New member
לא...

אני רק שרה בצעקה את השירים שלהם.. או שסתם משעמם לי ואני רוצה לעצבן את חבר של אימא שלי..! ח...

וואי יש לי פלאשבק למה שקרה לי פעם..XDD../images/Emo168.gif

הייתי בבית וקפצצתי על הכיסא לרגלי סקרים ופתאום אבא שלי נכנס וצועק עליי לכבות את זה ונבהלתי ונפלתי מהכיסא ~_~ ובעיקרון אני סוגרת את הדלת של החדר אז אף אחד לא רואה את הטירוף שלי ><

אגנסקעXD

New member
ח..

אווץ ממש כאב.. אחותי הקטנה שונאת שאני מקפצת בבית ושומעת את השירים וצורחת.. אז פעם אחת המפגרת הזאת נעלה אותי בחדר כששמעתי שירים במחשב.. ואז היא לא הצליחה לפתוח הייתי צריכה לחכות עד שאימא שלי הגיעה ותפתח.. אוי זה היה קשה..

MaaYanUshM1

New member
חחחחח כמה קשה לאהוב את ט"ה:(

גם אצלי מפריעים לי לשמוע את המוזיקה שלהם... אז מה אם אני שמה את זה ב-3 בלילה על פול ווליום?...

3has3

New member
אני התחלתי לעשות את זה D:

אבל תמיד אמא שלי מוצאת את הזמן המתאים לצעוק:"חנהההה האוכללל שלךךך" ;;;;

גם אצלי חושבים

שאני די טיפשה ששומעים את מונסון ברדיו אני מתרגשת כאילו אני רואה אותו מול עייני!

אואו תקראו!! זה מעניין!!!!../images/Emo168.gif

NOT!
1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? ני פוחדת פוחדת פוחדת פחדדדד ענק מג'וקים. מכל הגדלים. הם כאלה ברררררר
אז לא יודעת. אבל זה ממש תלוי כי אני גם משוגעת ומטורפת אז יכול להיות. 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? כן! באמת! גיאורג זרק לעברי את המפרט שלו [איך אני יודעת? כי הוא הסתכל עליי והתכופף קצת וזרק אליי] אבל איזו זונה אחת דחפה אותי וזה נפל מתחת לרגל שלי ואז היא התכופפה והעיפה אותה ולקחה את המפרט
. ונראה לי שביל הסתכל..
אני הוזה XDD אבל אם כן אז יאיי! חח 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? לא נראה לי שהם יודעים בכלל. כאילו, הם יודעים שאני אוהבת רוק ונהייתי פאנקיסטית [לפי דבריהם] אבל הם לא יודעים בדיוק אילו להקות אני שומעת. לא נראה לי שהם יודעים שאני שומעת גרמנית..
4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? המון דברים. יש כ"כ הרבה בכ"כ מעט. זה מסובך
5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? ייצבט לי קצת הלב אבל אני ממש אשמח בשבילו. באמת! 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? שזה זמני. הוא יתמסד בסופו של דבר.. 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? תלוי איזו שכנה. הרי גם מצרים שכנה ואנחנו בסדר איתם. אז כן, אני אמנם אצטייד בתרסיס פלפל ומין זמזם חשמלי כזה אבל אני אלך.

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifכיף לך!

גיאורוגוס
הייתי כ"כ רחוק מכולם,שגם אם טום היה רוצה (כי הייתי בצד שלו. טיפשה שכמוני!) הוא לא היה יכול לראות אותי P:

אגנסקעXD

New member
XDD

קראתי.. גם אני מפחדת מעכבישים גוקים וחרקים.. אני מתחילה לצרוח אם אני רואה אותם.. אני יכולה לראות אותם ממש מרחוק..!

אגנסקעXD

New member
אויש כזה מפחיד ומגעיל

הבנים בשכונה שלי הרגו גוק ותפסו במחוש שלהם ורצו אחרי רצו לזרוק אותו עלי.. רצתי בשיא המהירות לאחת השכונות.. ורק אחרי חצי שעה הם התקשרו ואמרו שהם לא יעשו את זה שוב.. רק בגלל גוק מת עברתי חצי עיר..! [וואי לכול דבר יש לי מה לספר.. ...]

linoroosh

New member
../images/Emo163.gif חחח.....

"אני אמנם אצטייד בתרסיס פלפל ומין זמזם חשמלי כזה אבל אני אלך".... *צוחקת*...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

" אני אמנם אצטייד בתרסיס פלפל ומין זמזם חשמלי כזה אבל אני אלך." הרגת אותיי XDDD משוגעת !!

PerfectSP

New member
מי קורא?D: ../images/Emo190.gif

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? טוקיו יכולים לקפצץ ליXD אני אשיג לבד גישה לבאקסטייג,ולשורה ראשונה אני אדחף
לא צריכה ת'עכבישים שלהם!יש גבול.XD
2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? כן!!!!!!!!!!@#$%^&
ביל
טום האידיוט,למרות שהייתי די מולו לא הסתכל לשורה השנייה בכלל!
3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? חחח אוקי.[זה מה שהם חושבים,אוקי.. אין להם איזו בעיה איתםD: 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? הליריקה,הלחנים ה'פשוטים' והתפיסים האלה...תכלס לחנים טובים..ו...אה
שהם כותבים את המילים
אני לא סובלת להקות\זמרים שלא כותבים לעצמם..
5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? הממ.באסה
XD אז יש לו חברה
6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? שיהיה לי בריא הילדון.רק מוריד ממני את הרצון עליו
7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? ארץ שכנה?![נגיד ואני גרה בספרד או משהו וזה באיטליה,למה אני לא אסע ללבנוןXD], אמממ,אם זו ארץ שווה,הייתי טסה אלייה^^ אם זה מצרים,הייתי מוכרת את הכרטיסXD זהווו

linoroosh

New member
../images/Emo163.gif גמאני קראתי...

ביל הסתכל עליך? יא מגניב!! *מקנאה...*

למעלה