שאלון

עונה

1..אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? ממש לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? אני חדשה בעיניין של האהבה שלי לטוקיו הוטל 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? כשאמא שלי ראתה את הקליפ מונסון היא חשבה שביל זה בת ואמרה שזאת בת מכוערת (חחח) בטקס הפרסים האירופאי אמא שלי ראתה את המופע שלה םוהיא אמרה שבגלל המים תהייה להם דלקת גרון ואמרה שהם שרים טוב ואבא שלי לא קשור לעולם הוא אוהבת את הספייסי גירלז 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? הכול במיוחדאתההופעות ורואים שהם עושים את כול המוזיקה שלהם מכול הלב 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? חברה שלי לא תגיב טוב לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא (במקום החברה ) 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? לא נראה לי שזה היקרה

Tsuf love Bill

New member
עונננה ../images/Emo13.gif

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? תשובה: ברור ! למרות שאני שונאת חרקים ומפחדת מהם פחד מוות, בשביל טוקיו הוטל ? ברור ! 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? לא ! לצערי התחלתי להערייץ אותם בדיוק אחרי ההופעה ! אבל כל כך התמכרתי אליהם שאין יום שאני לא רואה מליוני סרטונים שלהם ושומעת את הדיסק.. וואני מחכה בקוצר רוח להופעה הבאה ! D= 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? האמת שכשאמא שלי ראתה איך הם נראים היא לא הבינה מה עובר עליי (כי לא מתאים לי לאהוב רוקרים כאלה) אבל כשהיא שמעה את המוזיקה היא דווקא אמרה שזה בסדר.. ואת אבא שלי , מי שואל אותו האמת ? כל עוד מקבלים אישור מאמא לא אכפת לי ! D= חחחחחחח טוב כאילו גם ככה הייתי שואלת אותה מה לשמוע ... 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? האמת, לראשונה שמעתי את השיר שלהם "מונסון" ולא יכלתי להפסיק לשמוע אותו... אלו שירים נורא קליטים כאלה, פשוטים, והכי חשוב : יפים !!!! השירים שלהם נורא ממכרים ! [= 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אני יהיה נורא עצובה !! אני ישנא את החברה שלו ואני אתפלל כל יום שהם יפרדו ! למרות שאני רק רוצה שביל יהיה שמח.. אבל בכל זאת אני אהיה נורא עצובה.. אני מתה על ביל !! 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? האמת, שזה די אופייני לכוכב, עם כל הלחץ והפרסום.. אני יכולה להבין אותו.. האמת שלא נורא אכפת לי מטום.. כי אני יותר אוהבת את ביל.. אבל בגלל שהחברות האלה הן בעיקר ללילה אז לא אכפת לי כל כך, כל עוד לא רואים אותן ביום.. חחחח 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? אני חושבת שהייתי לוקחת חברה ונוסעת לשם! ללא ספק !

למעלה