שאלון

0oSharoNo0

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? לא 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? עוד לא ראיתי... :/ 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? הם בקושי מכירים אותם D: 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? את הכל- הלחן, המילים... (מה עוד נשאר? חח) 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אני אהיה מאושרת בשבילו! 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמים של טום? שיעשה מה שבא לו.. אם ככה טוב לו אז שיהנה 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? הייתי עושה הכל כדי להגיע להופעה

dirty look

New member
עונה../images/Emo6.gif

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? נראה לי שכן
2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים?כן, ולא 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? לא אכפת להם... 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? לאדעת.. הלחנים...המילים...הכל
5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה?קצת באסה אבל יאללה במזל טובD: 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? בכיףD: 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? מנסה להשיג דרך להגיע לשם...XD

Shir Kaulitz

New member
עוננננהה D :

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? אם זה ממש קטן כזה ולא משו רציני אז יש מצבב ( עוברות בי חלחלות רק מלחשוב על זה אבל שיהייה ) . 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? ככככככןןןןן ,,, ביל הסתכל לי בעיינייםם שיואו זה היה רגע שלא ישכח בחיים.. מתי שהם כזה חילקו חתימות אז ביל חתם לי על הלב והיה כתוב עליו איש לייב דיש והוא כזה רצה לראות מי כתב את זה כנראאה וראהה א ו ת י : ]]] 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? חח צוחקים עליי בגלל איך שביל נראה ,,, אבל הם לא מבינים כלום ! 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? שהם כותבים דברים אמיתיים ונכונים ואני כ"כ מתחברת לשירים שלהם ! 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? כל אחת פה חושבת שביל מחכה לפגוש ושאז הם ייתחתנו ?! תצאו מהבועה היפה הזאת ! אני ישמחח מאוד בשבילו ! 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? אני לא הייתי מתלהבת להיות סטוץ חד פעמי שלו ( לא שאני יהייה או משו ) כיי אני יידע שזה כאילו כלום בשבילו ! אני לא אוהבת את האופי שלו : || 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? חחחח מה כמו מצריים חחח ירדן ?! לבנון ?! חחח אם זאת הייתה ארץ נורמלית הייתי הולכת בשמחה רבה : ]]

Leb Die Sekunde

New member
כנסו~! סיימתיאהממ לענותD: שווה קריאה../images/Emo8.gif

.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל?ברורר אין אני מתה על עכבישונים.. ארוחת שישי בביתי מה לא ידעתם?OO: אבל כן הייתי מוכנה 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים?אומיגאד כן לא אהבתי את ההופעה כי לא נהנתי ממנה אבל.... הייתי עם כמה בנות שהכרתי בהופעה כי איבדתי את חברותיי.. ואממ בגלל מה שקרה לי ברגל לא יכולתי לראות את ההופעה אבל בגלל שהבנות היו כאלה חמודות3: אני קמתי ושרתי בסקרים.. אנשים ראו אותי כאילו נפלתי מהשמים.. ואז בסוף השיר שביל דיבר אני חושבתת..אני לא בטוחה אני ועוד אחת מהבנות שהיו איתי קפצנו וצרחנו כמו משוגעות.. ביל איש ליבה דיש.. לא חשבנו שהוא ישמע כמובן.. הריי אנחנו בשורה ה.... מי סופר והוא על הבמה.. למרות השמיע הסופר מיוחדת שלו. אז חברה שלי שלא מצאתי אותה כמובן>< סיפרה לי שהוא הסתכל על 2 בנות שקפצו וצרחו וזה.. והיא אמרה ליD:: שהוא הסתכל ומילמל לעצמו משו בלחש.. אמן שזה היה אנחנו.. כי לא ראינו אף אחד מתחרפן כמונוXD לפחות איפה שעמדנו.. 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם?אממ אמא שלי אוהבת אותם עם אפשר לקרוא לזה ככה.. אבל עם אני מדברת עליהם יותר מידי בבת אחת היא תגיד לי"דניאל~ עצרי אני לאבת 14 את לא צריכה לשתף אותי בחיים הפרטיים שלה" ואמממ אבא שלי זה כל עוד אני לא מדברת עליהם יותר מידי אז אין לו בעיה הוא אומר תעשי מה את רוצה העיקר שלא תאבדי את הראש. 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? אמממ יש להם שירים שתמיד אפשר להתרשם מהם או להתחבר אליהם וגם.. אני לא אכתוב הרבה כי כולם פה רושמים דברים נכונים אז.. תעשו +כל מה שכתבתם וגם עם זה בשפה אחרת.. עדיין אפשר "להרגיש את השיר" יעני לדעת עם השיר עצוב.. שמח מאוהב וכאלה.. שירים שפאשר להתחבר אליהם בקיצור וגם מילים.. אפשר להבין את השיר.. את הרגשות.. גם עם זה מטאפורות כמו 1000 MEERE וכאלה 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אני יקנא.. אין לי שום שפק.. אבל עם הוא באמת אוהב אותה.. ואני" אוהבת" אותו אז שיהיה לו בכיף.. שיהיה מאושר כי זה מה שאני רוצה בשבילו.. אני לא יתחיל להתבאס ולקפוץ מעזריאלי.. כל עוד הוא מאושר אני מאושרת*חייבת:כפרעעעעעעעעליו* 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? שיהנה.. עם ככה הוא אוהב לחיות את החיים שלו.. שיהיה לו בכיף אבל שהוא ירצה חברה אמיתי יהיה לו קשה הרבה יותר כי כל הבנות שמעו שהוא אוהב בנות ללילה אחד. אבל עזבו מה אני חושבת במקומן? XD 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? באררררווררר בלי ספק גםם הייתי הולכת להופעה.. עם היא הייתה באיטלה קפריסין טורקיה וכ'וXD אני לא בטוחה לגביי מדינות ערב.. אנחנו נראה לגבי זהP:

PerfectSP

New member
די מסכימה איתך^^ ../images/Emo190.gif

בחיים לא הייתי הולכת להופעה בעיראק או סוריה!!!XDDDDDDDD לא נראה לי שטוקיו גם היו רוצים^^

TaL483

New member
עונה ../images/Emo3.gif

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? יש מצב.. 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? ראיתי ולא 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? ממ..כלום, לא אכפת להם את מי אני מעריצה 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? הכל!! 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? שיהיה לו בכיף
6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? מממ..פוזה? אבל העיקר שהוא נהנה מזה. 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? הייתי מוכרת אותו, ההורים שלי לא היו נותנים לי לטוס ללבנון.

Be My Escape

New member
אני שונאת להיות חולהS:

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? אולי. 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? ראיתי.משום מה,לא הסתכלו לי בעיניים. 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? שאני ואח שלי חרשנו על השירים שלהם יותר מדי. 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? את הלחן. 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? באדישות? 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? שיהיה לו ולהן בכיף. 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? ההיגיון אומר לי שאני אלך.

SpongBobit

New member
להופעה במצרים ?XD

בכל אופן, נגיד זה בארץ שכנה...צריך לשלם על הטיסה וזה כבר יותר מכרטיס !XD זה שאלון מבריטניה, ושם לא בעיה כ"כ להגיע למדינה שכנה XD

Total Girl

New member
עונה..

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? לא יודעת..תלוי איזה עכביש.. XDDD 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? אני לא בטוחה..אבל בהופעה בישראל הייתי בשורה שלישית..זה היה בערך טיפה רחוק לטעמי..אבל אני חושבת שביל הסתכל.. יכול להיות שלו..כאילו הוא יסתכל לכיוון שלי יכול להיות שהייתה מישהי מאחורי 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? אמא שלי חושבת שביל וטום חתיכים..אבל היא שונאת את המוסיקה שלהם.. :p 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? ת'אמת אני לא אוהבת את השירים שלהם...אני אוהבת להוריד לMP4 שלי את הסירטונים של ההופעות או את הקליפים למניהם שיצאו ...כי אני אוהבת לראות אותם מנגנים!!! ^ ^ 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אני ממש התבאס...אבל אני לא יוכל לעשות שום דבר בנידון אני רק יאחל לה שתידרב.. [ סתםם XD ] אממ אבל אני יהיה שמחה בשבילו..! 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? אני חושבת שזה מגעיל למדי..זה מראה שהוא לא אדם רציני..אממ אני חושבת שהוא צריך את הקשר הרציני אבל לפחות כשהוא עושה "סטוץ.." אז שישמור על קשר עם הבחורה.. 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? הייתי מתעצבנת וצורחת למה בארץ השכנה..[ סתםםםם] לא יודעת..מה בדרך כלל עושים??

טללולוXD

New member
שאלון חמווווד...../images/Emo3.gif

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? כןןןןן.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? כן.. וסביר להניח שלא הסתכל עלי בכוונה.. אבל זה היה נראה ככה במצלמה...
3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? שהם בסדר..
4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? ה-כ-ל! 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אני אשמח בשבילו.. ואם זאת תהיה אני אז אני אשמח גם בשביליXDDD 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? -אין תגובה-
7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? טסה לשם.. סתם נו.. הייתי רוצה..
אבל אין מצב...

Anat TH LOVE

New member
עונה [:

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? ברור שכן !!! הכל בשביל לראות אותם מקרוב יותר ! הייתי שמה אותו בפיתה או משו ולא הייתי מרגישה .... חחח 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? לאאא ! הפסדתי את זה !! ועד היום אני לא סולחת לעצמי !! 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? אמא שלי דיי נבהלה כשהיא ראתה : " סקרים " אבל היא שמעה אותם ואמרה שהם דווקא די נחמדים ... אבא שלי אוהב כל מוזיקה אז זה לא משנה לו... 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? הכככל ! אני פשוט מבינה את המשמעות ובאמת מתחברת לזה .. וחוץ מזה - פשוט מוזיקה טובה .. ! 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? נראה לי שאני אהיה באבל כמה שנים ... עד שהם יפרדו ! חחח 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? אני יותר אוהבת את ביל , אז פחות איכפת לי מכל הסטוצים האלו .. \\: 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? הייתי נוסעת .. ! ברור ! איזו שאלה ?!? [:

Rukia nik

New member
עונה ../images/Emo121.gif

.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל?
תגדירי עכבישון, סתם..אממ..כן, בשביל כל זה - ברור!
2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים?
לא, אבל הייתי רוצה!
3.מה ההורים שלך חושבים עליהם?
בעיקרון, אבא שלי חושב שביל הומו ונראה כמו בחורה ושטום הוא גבר XDD אמא שלי לעומת זאת נגעלת מראסטות, וחושבת שביל יפה!
4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם?
זו שאלה קצת מסובכת
באמת שאני אוהבת את הכל!
5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה?
כל הכבוד ביל! באמת, מגיע לו חברה!
6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום?
אממ..שזה מראה זלזול במין הנשי - לא יפה טום!
7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך?
משכנעת את ההורים שלי שהנה הגיע הזמן להתאבד וללכת להופעה בסוריה\לבנון\ירדן\מצרים!
תודה רבה על השאלון!

למעלה