שאלון

arbel94

New member
עונה על השאלון ^^

1. יש מצב הייתי אוכלתO: באמתO: 2.ראיתי בלייב. וכן. ביל, כי חברה שלי בכתה והוא עשה לה כזה לא לבכות ואז ואז הוא הסתכל עלי וחיך אבל בתכלס, מי יודע על מי הוא הסתכל בדיוק?XDDD 3.ההורים? אמממ אבא אומר: "להקה של בנות" אימא? שומעת שירים שלהם ב100FM XDDD 4. את המילים. הן יפותD: וגם ת'קצבP: 5. יחשוב: בהצלחה לוD: ברת מזל ^^ ולא יבכה שעות ושעות : בוהו למה הוא לא שלי =\ 6.נמ כיף לו? אחלהXD 7. רצה ברחוב וצועקת: יאי לי!!!!!!!^_____________^ זהו :)

../images/Emo191.gif אנשיםםםםם! תקראו את זה D:

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? ברור, יאמי. 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? ברור, העכביש הסתכל לי בעיניים וידענו שזאת אהבת אמת
3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? אמא לא פה, אני אלך לשאול את אבא שלי: אבא: רק דברים טובים (בצחוק) אני: נווו אבאXDD אבא: טוב, איך קוראים לזה עם השיער השחור? לא המתולתל אני: עם השיער החלק? אבא: לא *מסמן בידיים על רעמה* אני: ביל אבא: כן, ביל ואיך קוראים לשני? אני: טום? אבא: ביל צריך להיות קצת יותר גברי>< המוזיקה שלהם כנראה מאוד טובה כי היא קיבלה אישור ברדיו, זה אומר שהם כראה מאוד טובים. הם הגיעו לארץ, ומהר, מה שאומר שיש להם יחס לקהל שלהם וזה מוסיף להם המון נקודות, ו...זהו D: 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? את הקטעים שביל מזייף
5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אני אהרוג אותה ואז אקפוץ מעזריאלי כאות מחאה. בוהו 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? זה לא סטוצים !! זאת אהבה! טום אוהב כל אחת ואחת מהנשים שלו. טום הוא המלך שלמה. טום שלמה. 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? הייתי שמה כאפייה ויאללה בלאגן$@#@$$@#!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול

"ביל צריך להיות יותר גברי"
את כ"כ מצחיקה
(העכביש,ביל מזייף,אהבתו של טום לנשותיו
) רק בשביל התשובות שלך אני אשים שאלונים

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאני מרכז העולם.

סביבי סובב כל העולם,ואני מוכנה. זה מספיק. ><

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifתלוי לגבי מה.

אם חשבת שהעולם לא מוכן,טעית. אם חשבת שאת מרכז העולם......טעית עוד יותר. D:

MaaYanUshM1

New member
חחחחחחחחחחחחח אהבתי...!!../images/Emo6.gif

הרגת אותי....!!!!! תותחית....
איזה אבא חמוד...או שאחרי שלבשת את הכאפיה צריך להגיד אבא מחמוד? ורק אל תקפצי מעזריאלי...בסופו של דבר תהיה לו חבר/ה:) (אז לקחת כדורים מעכשיו!) ואכן..טום אוהב כל אחת ואחת מהבנות שלו....השאלה איך את מגדירה אהבה...(אני הייתי אומרת שהוא חש משיכה ובדידות..אבל ניחה:) ) ולסיום- טום שלמה!

XDDD ועוד אומרים שאני משוגעת../images/Emo69.gif../images/Emo168.gif

כשתקפצי מעזריאלי תגידי לי לפני כדי שאני אבוא לצלם

ElinorLahav

New member
"הייתי שמה כאפייה ויאללה בלאגן$@#@$$@#!"

אאאאאח תאמר שלי את אחת הקרועות
אוהבת אותך המונים

X Slider

New member
אני ../images/Emo68.gif ^^

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? לא
2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? כן! כאילו, נראה לי לפחות
3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? הם לא מכירים אותם
4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? את המילים בעיקר
5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אמממ, בשיהיה לו בכיף?
6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? זה עניין שלו פרטי.. 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? הייתי מוכר אותו כנראה
תלוי כמה היה עולה לי המסע לארץ השכנה לא כולל הכרטיס XD

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאיך נראה לך?

נו אנשים תענו על השאלה שכתבתי למעלה
וואו שחף,זה ממש מוזר לראות אותך בכחול שוב

למעלה