TOP 5

blah blah story

New member
מספר 3 ../images/Emo99.gif

בגלל שאני הכי זקנה פה...כנראה שאני גם אוסיף את המבוגרת ביותר (וריבה לא נקראת - נכון??) מישל פייפר
מה אפשר להגיד על מדהימה שכזו???

LeAnnDylan

Well-known member
אוי ה' איך שכחתי אותה ../images/Emo2.gif

היא אחת מהשחקניות היחידות שהייתי מוכנה לראות סרטים שלהן בתור ילדה. היא מושלמת

blah blah story

New member
מספר 2 ../images/Emo99.gif

האובססיה הכי חזקה שלי...השריטה הכי עמוקה שלי... שאניה טווין. פשוט מדהימה! ודילן - אני לא מסכימה לחלוק בה

../images/Emo6.gif

אני לא חושבת שאת צריכה לדאוג לגביי שרינג. דילן בטח לא תרגיש אם תחסר לה נקבה אחת או שתים

blah blah story

New member
מספר 1 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

האישה הכי יפה מבחינתי...והכי מצחיקה. לורן גראהם
מהשנייה שראיתי בנות גילמור התמכרתי לדמות של לורלי ואח"כ ללורן עצמה. פשוט מהממת. ואחלה רעיון לשרשור - רק אל תעשי על גברים - כי אני לא אצליח למצוא 5 שעושים לי את זה

בתמונה הזו היא ממש יפה

בעיקרון היא לא כזאת מדהימה בעיני אבל כאן היא נראית כמו שלגיה

../images/Emo215.gif TOP 5 ../images/Emo215.gif../images/Emo44.gif

לא הייתי פה כמה ימים אז לא יכולתי לפתוח לפני אבל אני מניחה שהבנתן כבר מה הפואנטה של השרשור אז הפעם ספרו לנו מהן חמש סדרות הטלוויזיה האהובות עליכן ביותר? (אם ממש בא לכן לחפור אתן יכולות לספר מהן החמש של כל הזמנים ומהן החמש העכשוויות) כמובן שכל דרך יצירתית שלכן לחפור להפוך את השרשור הזה לשרשור קודח הרי היא מבורכת

LeAnnDylan

Well-known member
שלישלישלי

מקום 1 - מכושפות! - הסדרה של כל הזמנים
תמיד הייתה ותמיד תהיה במקום הראשון שלי
מקום 2 - גיבורים - כי בכל זאת, ניית'ן שלי
זו גם הסדרה היחידה שחשבתי לפרק זמן מועט שהיא הסדרה הכי טובה בעולם אפילו יותר ממכושפות
מקום 3 - דקסטר
- אחת הסדרות הגאוניות והמפתיעות ביותר. ולא מזיק גם שמייקל סי הול הוא אחד השחקנים הכי מוכשרים שיש היום על המסך!
מקום 4 - שקר לי - ההתאהבות האחרונה שלי ואולי כי האובססיה עוד די טריה היא קיבלה מקום די גבוה אבל אני ממש אוהבת את הקונספט של הסדרה ודווקא בגלל שהיא שונה מכל מה שיש היום על המסך היא מיוחדת ומעניינת יותר.
מקום 5 - מחשבות פליליות - מבין כל סדרות המשטרה הבנאליות הסדרה הזו מצליחה לרתק ולענין בצורה קצת שונה ולגרום לך להסתכל על דברים בפן אחר. בדיוק כמו שקר לי שיחודית בתחומה כך גם מחשבות פליליות
וכמובן שהוצ'נר בעלי הוא פלוס רציני
כמובן שיש גם סדרות אחרות ולא פחות משובחות אבל אלה הן החמש שאני הכי אוהבת נכון לימים אלה.

blah blah story

New member
אחלה רעיון

אני אתחיל מכל הזמנים - מבחינתי. מקום ראשון בנות גילמור הסדרה שאני יכולה לראות שוב ושוב ושוב ללא הפסקה. לפי דעתי התסריט שלה גאוני (אולי נוריד את העונה האחרונה) והשחקנים פשוט מדהימים. מקום שני חברים אני מכירה את רוב הפרקים בע"פ. ומעבר לזה שהסדרה מצחיקה בטירוף גם אפשר למצוא המון סיטואציות בחיים שמוצגות בתוכנית. מקום שלישי ER הסדרה שגילתה את גו'רג' קלוני
סדרת בית חולים הכי מציאותית שיש. נכון שהיא נמשכה יותר מדי עונות וגם אני התייאשתי לקראת הסוף. אבל עד לרגע שנשברתי - היא הייתה הכי טובה! מקום רביעימשתגעים מאהבה כמו שהלן הנט אמרה כשהיא זכתה באמי: פול רייזר, פול רייזר, פול רייזר ופול רייזר. יכול להיות שאם אני אראה את הסדרה עכשיו - אני לא אהנה ממנה באותו אופן שנהנתי פעם - אחרי הכל עברו 12 שנה. אבל עד היום יש לי סצינות שתקועות לי במח מהסדרה הזו. מקום חמישיווידס נכון שהסדרה עדיין רצה - אבל היא כ"כ קצרה וצריך לחכות לה כ"כ הרבה זמן שזה נותן הרגשה שהיא כבר לא קיימת. עוד כמה קטנים - בצעירותי אהבתי מאוד את "מרפי בראון" אבל לאחרונה נסיתי לראות את זה שוב - וזה לא הצחיק אותי. וגם מלרוז פלייס - הייתי מכורה ואני לא מסוגלת לראות כיום

blah blah story

New member
מה לעשות...יש גם אנשים כאלה בעולם

למרות שבאסה בשבילכם שפספסתם את כל הסדרות האלו

LeAnnDylan

Well-known member
זה בסדר אני לא מרגישה תחושת החמצה

חוץ מזה שאני כן מכירה את הסדרות האלה (את רובן לפחות) אני פשוט לא אוהבת. וזה בסדר אגב, אנחנו אוהבות אותך קשישה. אני גם בטוחה שביום שתתחילי להזיל על עצמך ריר ותשכחי באיזה שנה את חיה, דרורית תשמח לעמוד לצידך ולנגב לך את הריר (עם הלשון) כזה פורום תומך ומקסים אנחנו!!

../images/Emo45.gif

סיימ היר לגבי חברים ואי אר. בחיים לא התחברתי אליהם. ווידס ראיתי ממש מזמן כמה פרקים וזה חביב. גם בנות גילמור חמוד( לורן
) אבל לא יותר מזה

למעלה