אוי היא מדהימה!
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #120 ממשיכה במסך הגדול עם ניקול קימן המעלפת. הכי ליידי שיש. התגלמות הנשיות באשר היא. מושלמת!
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #121 אם כבר מסך גדול איך אפשר לשכוח את דניס ריצ'ארדס המושלמת אחרי תפקידה במשולש פראי לצידה של עוד אישה שלי (נב קמפבל )
אם כבר מסך גדול איך אפשר לשכוח את דניס ריצ'ארדס המושלמת אחרי תפקידה במשולש פראי לצידה של עוד אישה שלי (נב קמפבל )
LeAnnDylan Well-known member 24/1/11 #143 זה המקום לבדוק זה גם ככה הפך להיות שרשור ריורים. הוסיפי את שלך
T the whole shebang New member 24/1/11 #206 אוסיף אוסיף הבעיה היא שיש מלא שאני מעריצה שהן לא בהכרח נשים שהייתי מגיעה איתם לאיזושהם מצבים. אני לא כזאת רדודה, להעריץ מישהי בגלל המראה החיצוני שלה.
אוסיף אוסיף הבעיה היא שיש מלא שאני מעריצה שהן לא בהכרח נשים שהייתי מגיעה איתם לאיזושהם מצבים. אני לא כזאת רדודה, להעריץ מישהי בגלל המראה החיצוני שלה.
A And It Feels Like New member 24/1/11 #189 יאללה לכי על זה כולנו מתים לראות איך שרשור הסקס הזה יהפוך להיות שרשור משמשיות באחזות ראשונים
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #127 ואחרונה להיום אני אקנח עם היידי קלום האלוהית ואומר לכם יפה לילה טוב כי למרבה האירוניה אחרי השרשור הזה אני פשוט קודחת עם 40.6 מעלות אני אלך לעשות מקלחת צוננת ואפרוש למיטה. שיהיו לכולנו חלומות רטובים...
ואחרונה להיום אני אקנח עם היידי קלום האלוהית ואומר לכם יפה לילה טוב כי למרבה האירוניה אחרי השרשור הזה אני פשוט קודחת עם 40.6 מעלות אני אלך לעשות מקלחת צוננת ואפרוש למיטה. שיהיו לכולנו חלומות רטובים...
LeAnnDylan Well-known member 24/1/11 #139 טנקס../images/Emo24.gif האמת שאני עם חום מהבוקר אבל זה כיף להאשים את השרשור...
B blah blah story New member 24/1/11 #129 שלי... אחרי שדילן תפסה את כל הבנות שקיימות בייקום...אני אנסה להוסיף כמה משלי. אז מספר 5 קורטני קוקס המהממת שיפה יותר ויותר ככל שהיא מתבגרת
שלי... אחרי שדילן תפסה את כל הבנות שקיימות בייקום...אני אנסה להוסיף כמה משלי. אז מספר 5 קורטני קוקס המהממת שיפה יותר ויותר ככל שהיא מתבגרת
B blah blah story New member 24/1/11 #130 מספר 4 ../images/Emo99.gif איבון סטרבוסקי - הבלונדינית המהממת מצ'אק עם החיוך הכובש