אחלה תמונה שמתD: עלע בוודאי תהיה גאה בך^^
L Liquid Dreams New member 2/7/07 #14 The Truth Beneath the Rose../images/Emo128.gif סוף סוף דה קרוס בחוץ !$@#$%*%)*%*^&#%$ אממ כן, אני מתה על TTBTR אבל יותר על האחרים, טל ונאור אל תסקלו אותי
The Truth Beneath the Rose../images/Emo128.gif סוף סוף דה קרוס בחוץ !$@#$%*%)*%*^&#%$ אממ כן, אני מתה על TTBTR אבל יותר על האחרים, טל ונאור אל תסקלו אותי
מ מגרש השוודים New member 2/7/07 #17 *שותק, משלב ידיים ובולע רוק* ועוד אחרי זה את צועקת עלי שאני מעיף את פורגיבן?!?!
T The Phantom Agony New member 2/7/07 #21 אל תסקלו? טוב. ~גרזן עתיק~ ~ישו עם הצלב~ ~סלע~ ~מוצרט והצ'מבלו~ ~סלע גדול יותר~ ~פיל~ ~עוגב כנסייתי ענק~ כן. חולת נפש |:
אל תסקלו? טוב. ~גרזן עתיק~ ~ישו עם הצלב~ ~סלע~ ~מוצרט והצ'מבלו~ ~סלע גדול יותר~ ~פיל~ ~עוגב כנסייתי ענק~ כן. חולת נפש |:
L Liquid Dreams New member 2/7/07 #26 והכל גם עלייך, כי אתה מעז לעשות עליי. [ואם אתה מעיף פורגיבן אז גם.]
T The Phantom Agony New member 2/7/07 #29 אני לא מעיף כלום. פרשתי X_X אני מעז לעשות עלייך כי את מעיפה את השיר הכי טוב באלבום הזהX__X
מ מגרש השוודים New member 4/7/07 #58 שקט מאיה! זה מגיע לך! ../images/Emo11.gif אסור להעיף את TTBTR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!