Forgiven
Z ZuLi90 New member 2/7/07 #37 Forgiven |x| אחרי התלבטות קשה עם THOE!!! אנשים TTBTR לא השיר הכי טוב בלאלבום... תשמעו טוב את HOS! וOSH כמעט באותה רמה של TTBTR!
Forgiven |x| אחרי התלבטות קשה עם THOE!!! אנשים TTBTR לא השיר הכי טוב בלאלבום... תשמעו טוב את HOS! וOSH כמעט באותה רמה של TTBTR!
A Amir Noy New member 2/7/07 #40 ../images/Emo128.gifThe Heart Of Everything כוס@$^$@$!#E$@!^GSDFWE תעיפו כבר את השיר המזד**ן הזה >___< אני עוד שניה דופק תראש בקיר שהשיר המעפאן הזה עדיין פה....
../images/Emo128.gifThe Heart Of Everything כוס@$^$@$!#E$@!^GSDFWE תעיפו כבר את השיר המזד**ן הזה >___< אני עוד שניה דופק תראש בקיר שהשיר המעפאן הזה עדיין פה....
A Amir Noy New member 2/7/07 #41 ../images/Emo26.gifמעיפי Forgiven לטווח!!!../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo36.gif
A Amir Noy New member 3/7/07 #53 ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gifהוא מעפאן../images/Emo11.gif
L Liquid Dreams New member 4/7/07 #56 אתה מעפן, שקט כבר! אתה יותר מעפן מכל המעפנים בעולם[אהמ נאור אהמ]! לא רק שאתה מעיף את THOE, גם העפת בנייט את דה רידלר! דה פאקינג רידלר!!!%^#%&&%#&%# זה שיר מדהים!
אתה מעפן, שקט כבר! אתה יותר מעפן מכל המעפנים בעולם[אהמ נאור אהמ]! לא רק שאתה מעיף את THOE, גם העפת בנייט את דה רידלר! דה פאקינג רידלר!!!%^#%&&%#&%# זה שיר מדהים!
מ מגרש השוודים New member 4/7/07 #59 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif עכשיו אני המעאפן מכל המעאפנים בעולם?!?! ביץ'!! לכי לכי תשמעי את וואט הב יו דאן!
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif עכשיו אני המעאפן מכל המעאפנים בעולם?!?! ביץ'!! לכי לכי תשמעי את וואט הב יו דאן!
מ מגרש השוודים New member 4/7/07 #61 ../images/Emo99.gif אבל את עדיין ביץ' ועוד ביץ' שמעיפה את האמת מתחת לשושנה
A Amir Noy New member 3/7/07 #52 כבר טווחו אותי בפורום נייטוויש../images/Emo122.gif לעבור פעמים ביום טווח...זה מוגזם וTHOE שיר מעפאן