מעפן
T The Tatale New member 5/7/07 #83 |טטל'ה|אבל...אבל... זה השיר שאני הכי לא אוהב מהרשימה...השיר אחרי זה זה TTBTR...אז עדיף שאני לא ישנה את בחירתי D:
|טטל'ה|אבל...אבל... זה השיר שאני הכי לא אוהב מהרשימה...השיר אחרי זה זה TTBTR...אז עדיף שאני לא ישנה את בחירתי D:
A A t a s h i New member 5/7/07 #75 מה קרה להבצעה שלי? :X Forgiven. ../images/Emo128.gif באמשלכם, איך זה שהשיר הזה עדיין כאן? XD ו-TC כבר לא? :ם אבוי. מה עוללתם? o0
מה קרה להבצעה שלי? :X Forgiven. ../images/Emo128.gif באמשלכם, איך זה שהשיר הזה עדיין כאן? XD ו-TC כבר לא? :ם אבוי. מה עוללתם? o0
L Liquid Dreams New member 5/7/07 #77 הלו, שקט! שקט שקט שקט! לא מדברים ככה על פורגיבן! וTC לא פה כי הוא גרוע. [נאור וטל וכולם, חסכו ממני את תגובותיכם]
הלו, שקט! שקט שקט שקט! לא מדברים ככה על פורגיבן! וTC לא פה כי הוא גרוע. [נאור וטל וכולם, חסכו ממני את תגובותיכם]
L Liquid Dreams New member 5/7/07 #85 שני דברים: א. לא אמרתי שהוא הכי גרוע, אמרתי שהוא גרוע ב. הוא כן
A A t a s h i New member 5/7/07 #88 פורגיבן נוראי. :X השיר היחיד באלבום שאני לא אוהבת בכלל. >< ו-The Cross מעולה, דווקא אחד האהובים עליי.
פורגיבן נוראי. :X השיר היחיד באלבום שאני לא אוהבת בכלל. >< ו-The Cross מעולה, דווקא אחד האהובים עליי.