NA NA NA official Video

../images/Emo216.gifדעתי הכנה!!!

ואוו..תקשיבו..מדהים-זאת לא מילה!!! זה כ"כ מעולה שזה בתור "סרט" ולא קליפ רגיל.. החיוך לא ירד לי מהפרצוף ואני מרוצה, כ"כ מרוצה..זה כ"כ הם..הצד השטותניקי הזה שתמיד היה קיים(למי שלא יודע, גש נא לדיוידי הראשון שלהם
) אבל במקום זה קיבלנו את הבלאק "דכאון" פרייד..מה שהיה סבבה, אבל לדעתי זה הצד האמיתי שלהם, השמח והמוזר. סופסוף!!!...אעה..

חמודים שלי ../images/Emo99.gif

וואי, איזו התרגשות! אהבתי רצח. זה כלכך צבעוני, כלכך חדש! אני אוהבת שהם שונים מאלבום לאלבום. אני מתה לראות אותו בטלוויזיה זה יהיה עוד יותר מרגש! שהאלבום ייצא כבררר הלוואי שהם יעשו עוד דיוידי, סטייל LOTMS. אני כבר רואה את זה: קטעי ראיון על החיים שלהם בתור אנשי משפחה, אולי אפילו נזכה לראות את ג'רארד מחליף חיתול ואת פרנק עם התאומות
מאחורי הקלעים של עשיית האלבום והוידאו אני כלכך שמחה שהם חזרו סוףסוף, התגעגענו

HolyHalo

New member
אהבתי מאוד מאוד!

מיכל אני מאוד מסכימה עם מה שכתבת , רואים עליהם שהם נהנים יותר ! אותי מעניין מי זה הילד הזה !

RC153

New member
קליפ יפה:)

יהיה לו המשך כי הסוף פתוח :) מה שאני אוהבת פה זה שכולם משתתפים בצורה שווה בקליפ ולא מדגישים רק את ג'רארד אי שונאת שבלהקות אחרות מדגשים רק את הסולן גם לנגנים מגיע :)

QueenCryBaby

New member
וול,

התאכזבתי.
זה נראה כאילו מישהו לקח קליפ של הפאוור ריינג'רס והדביק עליו את השיר T_T ובקושי רואים את הלהקה, אני רוצה לראות אותם שרים!

קרניjack

New member
לדעתי דווקא שינוי מרענן, חוץ מזה זה חוסך

מאיתנו פרצופי יש-לי-עצירות או אמא-נתנה-לי-מכות של ג'רארד

NoAmItA ChAn

New member
יאאאאא #<%@!#<?%

איזה יופי!! קליפ לא מובן בעליל, אבל ממש אהבתי!! הכל כזה.. שמח וחמוד וצבעוני DDD: וכולם נראים ממששש טוב *______* מעניין מה הקטע עם הסוף.. יואו, אבל איזו התרגשות! $#@<%<?!@#%< אני כבר לא יכולה לחכות לאלבום!!

למעלה