NA NA NA official Video

מורני666

New member
מישהו שם לב לסדרת תמונות מוזרות באמצע הקליפ?

בשנייה אחת בודדה בוידאו (בין 1:14 ל-1:15) הם הכניסו כמה תמונות מוזרות ומטרידות
אגב, לדעתי... הקליפ עצמו נחמד. לא יותר מזה.

קרניjack

New member
יפה שתפסת את זה, אני הצלחתי רק את האריה

ואגב מי שלמד תיקשורת יודע שעושים את זה גם בפירסומות (למרות שאסור לדעתי): מסרים מיניים סמויים בשוט שהעין קולטת אבל בגלל שזה עובר כל כך מהר המוח לא מפנעח, אבל נכנס מסר כלשהו...

מורני666

New member
זה נקרא פרסום תת מודע...

זה בהחלט אסור בחוק. יש דברים דומים גם בפרסומות לסיגריות וסרטים של וולטדיסני (שם זה כנראה סתם בדיחה שלא חשבו שיעלו עליה): בתמונה או Frame מסויים, עושים כך שהצבעים ייצרו את המילה "SEX", בצורה שנשים לב אליה רק בתת מודע. זה אמור לעודד אנשים לקנות את המוצר. למרות שאין לי מושג מה זה אמור לעודד בסרטים חח... יש עוד משהו ששמעתי עליו, לדוגמא בלוגו של חברת FEDEX - אם מסתכלים על האיזור הלבן שנוצר בין האותיות רואים ציור של חץ... זה אמור להעביר לך באופן תת מודע שהחברה תבצע את המשלוחים במהירות רבה (או משהו כזה).

komsi komsa

New member
איזה סטייל.. אהבתי!+אפשר הסבר לעצלנית?+צנזור?

השיר עצמו אדיר כמו שכבר כתבתי פה והקליפ נראה מסע בנבכי המוח של מישהו שקורא הרבה-יותר-מידי קומיקסים.XD טוב, אז האמת שלא יצא לי עדיין לחרוש על השיר. וקראתי את המילים שלו פעם אחת בריפרוף... אז יש לי שאלה- על מה השיר מדבר בקצרה? איך זה מתקשר לקליפ? ומה בעצם העלילה בקליפ?? לא התרכזתי בכל הפרטים הקטנים חח וכל מה שהבנתי זה טובים-נגד-רעים והרבה נשקים מגניבים וחיות הזויותXDD ועוד משהו, קצת חבל לדעתי שהם מוכנים להיכנע לכל החרטא הזאת של הצנזורה. רק בשביל שהקליפ יוכל להופיע באמטיוי... למי אכפת מאמטיוי?! קצת טיפשי לדעתי.

NoAmItA ChAn

New member
המממ..

אני לא חושבת שזה שהם נכנעו לצנזורה. זה בטח היה או שיצנזרו שתי מילים או שלא ישדרו את הקליפ שלהם בכלל, ומן הסתם הם בחרו באופציה השניה
אני עדיין לא הבנתי מה הקטע של הקליפ ומנסה לפענח XDDDDDD אבל בכללי, זה אמור להיות כמו טריילר לסרט, אם אני לא טועה.

komsi komsa

New member
לזה התכוונתי

אז מה אם לא ישדרו את הקליפ באמטיוי? יש הרבה להקות טובות ומצליחות שלא משדרים את הקליפים שלהם באמטיוי... לכן הם נכנעו לצנזורה. oh well..

Rose131

New member
רק לי הסיום קצת מזכיר את INO?

ולבחורה ששאלה- העלילה זה בערך שחטפו את הבחורה שנראית כמו ריי, והם מנסים להשיב אותה, לא?

למעלה