NA NA NA official Video

STEMINEM

New member
MCR חזרו לעשות ברדק !!! XD

כפרה על ג'ראד האמיץ הזה אומרים אנשים נמוכים אמיצים כי השכל קרוב לביצים.... ולא עובד לי הסרטון חח

איזה כיף שהם עושים כיף :) ../images/Emo119.gif

קליפ חמוד ברמות ואני מתה על הכיוון החדש שלהם, הקליפ לא טוב כמו השיר, יש לו כמה בעיות קצב מה שלשיר הזה ממש אין... אבל זה חמוד וזה כיף לראות אותם עושים כזה כיף, ההתחלה של הקליפ מגניבה, אחר כך זה קצת מאבד את הקצב אבל בקטנה, זה פשוט ע-נ-ק !!! אני בעננים לראות את זה!!! והחיוך של פראנקי עם הקריצה המיס לי את הלבבב חמודיייי
וג'רארד נראה טוב ברמות אחרות !
אהבתי את מייקי עם המגזין פורנו לבני אדם ובעלי חיים חחחח בקיצור- אוהבת אותם וכיףףף לראות אותם בסביבה, היום גם שמעתי אותם ברדיו...אז בכללללל אושר D: תצביעו בגלגלצ ! :)

קרניjack

New member
לא ראיתי את הקליפ, אבל

השיר ממש מגניב וכל -כך לא MCR! לא נראה לי שיש דבר כזה סיגנון ל MCR, הם שינו כל כך הרבה את הסיגנון שלהם....

Rose131

New member
הגעתי רק ב7 להקרנה של "אנג'ל: יום במשרד"

היה אדיר. גם שאר ההרצאות שהייתי היו אדירות..

קרניjack

New member
אה, אני לא התלהבתי מה2 שהלכתי אליהן

אחד באייקון מבעד למראה והשנייה באייקון השני...ההרצאה השנייה הייתה זוועתית...

קרניjack

New member
LOL../images/Emo6.gif

אם הדיסק שלהם כולו הוא ברוח הקופצנית של השיר הזה (למרות שלא נראה לי, אבל אני אתן לזה צ'אנס) אין סיבה שאני לא אכתוב כאן מדיי פעם...
נראה לי אחריי האכזבה של השינוי בבלאק פארייד לעומת טרי צ'ירז (נראה לי הוא יהיה אחד האלבומים הטובים מבחינתי עוד הרבה שנים) כבר ירדה לי הציפייה למשהו מחומר דומה שלהם, ואחריי השיר הזה שהוא דיי מגניב (אם כי יש בו משהו קיטשי) אני יותר פתוחה לשמוע דברים שונים שלהם...

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אעאעאעעאעאעאעאע!D::::::::::::

אומגגגגגגגגגגג כמה חיכיתי לרגע הזה! וואו! מדהים!כלכךכלכך אהבתי! זה כזה לא מובן שכזה,אבל זה כלכך טוב. טוב תנו לי שניה להרגע. אעאעעאעאעאעאעאעאע********* בעי. מדהימים

Hadar way

New member
כל כך שווה!!!

ראיתי עכשיו ביוטיוב, אין הם מדהימים בטח יחרשו את הקליפ באמטיוי בשבוע הקרוב.. ויייייי איזה כיף שהאלבום החדש מתקרב

HeLeNa 33

New member
ואיי קליפ מהמם!

כמה זמן לא שמעתי מהם! איזה מוזר זה פתאום להיזכר בנוסטלגיות!! אז תספרו לי מה השתנה? :) לג'רארד עדיין יש שיער אדום? ולמייקי עדיין שיער בלונדיני (אגב ממש לא יפה לו)? ואיפה ריי? למה הוא עזב?!! ומי המתופף עכשיו? פרנק התנפח קצת או שזאת רק אני? XD למה הם נעלמו לכ"כ הרבה זמן?! מתי הדיסק יצא? יש מצב הם באים לארץ? יודעים מתי מתחילים את הסיבוב הופעות? ואיך קוראים לדיסק? מה השיר הבא שיצא? חחחח סורי שאני חופרת אני פשוט ממש מתרגשת כי זה ממש מוזר שפתאום שומעים עליהם :) חחחח אגב אחלה פורום (;

NoAmItA ChAn

New member
הממ.. אני אנסה לענות על הכל ../images/Emo3.gif

1. אכן, לג'רארד יש שיער אדום XD 2. ואכן, מייקי צבע לבלונד. 3. ריי עדיין בלהקה :) 4. בוב עזב, לצערי. עוד לא יודעים מי המתופף החדש. 5. פראנק התנפח, אבל הוא רזה דיי הרבה וחזר להיות צעיר וחתיך :) 6. אין לי מושג לאן הם נעלמו כל כך הרבה זמן. אבל העיקר שעכשיו יוצא אלבום חדש! 7. האלבום יוצא ב-22 בנובמבר. 8. אני לא בטוחה אם התחיל סיבוב ההופעות או לא.. 9. לדיסק קוראים Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys. 10. עוד לא יודעים מה השיר הבא שיצא. אני ממש שמחה שאת מתרגשת, כולנו מתרגשים ^___^ ואת יותר ממוזמנת לחזור לכתוב כאן! כולנו נשמח מאוד! DDD:

למעלה