NA NA NA official Video

Ayush Cohen

New member
הוא לא נכנס למצעד של גלגלצ

בגגללל שסינגלס זה בלילה ואף אחד לא שומע כהם יכניסו אותו לפלייליסט אז יהיו לו יותר הצבעות תמשיכו להצביע כל שבוע :) http://www.glgltz.co.il/Default.htm גם אני רוצה את האלבום ואו אני לא יכולה להפסיק לכתוב בפורום הזה ואני אפילו לא הצגתי את עצמי בפניכם :)

NoAmItA ChAn

New member
היי :)

אני שמחה שאת כותבת כאן, ואני באמת מעודדת אותך לפתוח הודעה חדשה של הצטרפות שבה תציגי את עצמך, אבל אנא, השתדלי לשרשר נכון. ההודעה הזאת שכתבת לא קשורה לתגובה שלי, ולכן זה לא היה המקום לכתוב אותה. אם את צריכה עזרה באומנות השרשור, אז תגידי :) בהצלחה

NoAmItA ChAn

New member
בבקשה:

ולכל עזרה\בעיה\שאלה\סתם מישהו לדבר איתו\כתף בשעת צרה\קופת גמל בשעת-- כן, הבנת אותי. קיצר, לכל דבר, אני פה :)

קרניjack

New member
ואוו...הצבעות, זה מזכיר לכם משהו?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לכל זיקני הפורום?

NotFamous

New member
אעאע!@#$!@#%!@%

קודם כל בלי קשר לקליפ אני חייבת לציין שזה שיר מעולה פשוט!!! הקליפ ממש מגניב, התגעגעתי לראות אותם ואת השטויות שלהם.
שיצא כבר האלבוםםם

PUMPKIN juice

New member
אוייי איזה יופי!

[או אתיווופייי!
] ממש ריגש אותי לראות קליפ חדש למכר ולשמוע את ג'רארד שר. אין ספק שהשיר הזה יותר חביב עליי מהקודם ויאללה שיגיע כבר נובמבררר! יש כ"כ הרבה דברים בחודש הזה אמא

TicketToRide

New member
WOW !!!../images/Emo129.gif

וואי סוף סוף !! אין התרגשות כזאת
קליפ מעולה שאד"כ ! ממש נראה כמו טריילר לסרט שאני לא רוצה לפספס ! אהבתי את הקריצה של פראנק
חמוווד ! יאו כמה התגעגעתי אד"כככככככככככ !!

סיכום קצר בנקודות: ../images/Emo223.gif

1- הם כאלה יפים
וממש לא משנה לי שהם 4 ^^ [תסלחו לי, אבל אני לא מרגישה כלכך בחסרונו של בוב.XD הזוי משהו.] 2- אני ממש אוהבת את השיר הזה^^ את הקליפ חיבבתי. כאילו, היא מגניב והכל, אבל קצת מוזר. זה לא קליפ רגיל של מכ''ר, זה ממש משהו חדש. נכון, אולי זה מתאים להם באופי כי הם מתחברים לכל השטויות האלה, אבל האמת שדי קשה לי להתחבר לזה.. כנ''ל לשיר, אני סתם שומעת אותו כי הוא מגניב ושמח כזה, אבל הוא לא מעביר בי דברים כמו חומרים ישנים של מכ''ר. בכל מקרה, אני מניחה שאני אדע יותר אחרי צאת האלבום.:) 3- אחרי הכל, הכי כיף שבעולם שהם חזרו.
אחח, התגעגעתי לפראנק כלכך.

קרניjack

New member
הקליפ מאוד מתאים להם כי זה קליפ-קומיקס

ואני בטוחה שהוא והשיר מבוססים על משהו (שאין לי שמץ מהו)- אבל זה נראה כל כך קליפ קומיקס/פאוורריינג'רס - וזה דיי הסטייל שלהם בלי קשר למוזיקה שהם עושים... אגב, יש עוד שיירם מהאלבום החדש שאפשר למצוא ביו טיוב?

../images/Emo216.gifתודה לאל מישהי שמסכימה איתי!!!!!!!!

קומיקס זה כ"כ הם..כל הקליפ והשיר הזה זה כ"כ הם(הם בתכלס כבני אדם).

קרניjack

New member
כן, כי הרי ג'רארד כולו זה קומיקס אחד גדול

לא רק שהוא נראה לפעמים כמו איזה דמות אנימה הוא גם אומן קומיקס- וכל החבורה שלהם היא חובבת גיימינג: פלייסטיישן, גיטר הירו ושטויות אחרות של בנים- בנוסף לעובדה שהם גם חובבים סוג של אימה והקליפ הוא תוצר מעורבב של הכל, של הפאן הזה בהם.

אני גם מסכימה איתכן ../images/Emo223.gif

שזה הכי מתאים למכ''ר מבחינת האופי. אבל אני אישית לא הכי מתחברת לזה.. חוץ מזה שזה אחלה, אין שום ריגוש שכזה.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif איזה מגניבים הםםםםםםם אשששש../images/Emo152.gif!!!!

אהבתיייי למרות שהוא מוזר ושלא הבנתי אותו חחחח יאללה שייצא כבר האלבום!

למעלה