דרמטיטיס התפקדות

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifדרמטיטיס התפקדות

חברים יקרים, יש כאן לא מעט חדשים שהצטרפו לאחרונה ולכן כדי שנוכל להבין מי נגד מי (ואיפה אנחנו עומדים במניין הסטרייטים) אין ברירה אלא לפתוח שרשור היכרות/התפקדות! שם? אזור מגורים? שפות דיבור? אזרחות? רישיון נהיגה ? אמצעי תחבורה מועדף? להקה? שיר? זמרת? זמר? שחקן? שחקנית? סרט? סדרה? צבע? ים או בריכה? מכנס גלישה או ספידו? שחיה בעירום או בלבוש? אייפון או גוגל פון? מק או פיסי? אייפון או אייפד? כסף או זהב? מתנות או נשיקות? שמיכת פוך או שמיכה דקה בקיץ? מזגן, מאוורר, או רוח? איילות או קרנפים?
תמונה! (כזו שעוד לא ראינו)
**כשירות לציבור אני מצרף קובץ טקסט עם השאלות בפורמט תפוזי. עשו בו שימוש!

Itay Simons

New member
יאללה, נו ../images/Emo3.gif

שם? איתי אזור מגורים? רמת גן שפות דיבור? עברית, אנגלית אזרחות? ישראלית בלבד
רישיון נהיגה ?
אמצעי תחבורה מועדף? קרנפים
סתם. אוטו, נו
להקה? Epica שיר? אנערף אין לי משהו ספציפי כרגע
זמרת? לאחרונה נדבקתי קצת לשאקירה
זמר? Rufus Wainwright שחקן? ג'וני דפ שחקנית? אומה תורמן סרט? ממזרים חסרי כבוד
סדרה? אחים ואחיות
צבע? כחול ים או בריכה? בריכה מכנס גלישה או ספידו? גלישה שחיה בעירום או בלבוש? לבוש, עירום לא יצא
אייפון או גוגל פון? לא זה ולא זה
מק או פיסי? ממ פיסי אני מניח אייפון או אייפד? אייפון, שיהיה כסף או זהב? זהב מתנות או נשיקות? נשיקות
שמיכת פוך או שמיכה דקה בקיץ? פוך כל עוד יש מזגן בסביבה
מזגן, מאוורר, או רוח? מזגן (למרות שבלילות מאוורר עושה אחלה עבודה) איילות או קרנפים? קרנף אחד מסוים
יאללה, נו

yariv444

New member
מתפקד

שם? יריב ביטון,22 אזור מגורים? חיפה שפות דיבור? עברית ואנגלית אזרחות? ישראלית בלבד רישיון נהיגה ? יש אמצעי תחבורה מועדף? אוטו..או שהתכוונתם לציבורי? להקה? גרין דיי שיר? hurt זמרת? קייטי פרי זמר? אביהו שבת שחקן? ג'יימס דנ..סתם, רוב שניידר שחקנית? אנה פאריס סרט? אני מספר 4 סדרה? נמלטים וכוכב נולד צבע? כחול ים או בריכה? בריכה מכנס גלישה או ספידו? מכנסי גלישה שחיה בעירום או בלבוש? בלבוש אייפון או גוגל פון? גלקסי... מק או פיסי? פיסי אייפון או אייפד? מי צריך כסף או זהב? כסף מתנות או נשיקות? נשיקות שמיכת פוך או שמיכה דקה בקיץ? פוך מזגן, מאוורר, או רוח? מזגןןןן איילות או קרנפים? איילות (פחחחחחחח) התמונה גם נחשבת

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifשכחתי גיל! תציינו גיל!

פאניייייייייקקקקקקקקההההה!!!!!! . . . . . . . . . . . . . . . . . נרגעתי, אוווו.

adii1201

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם?עדי
אזור מגורים? ירושלים
שפות דיבור? אנגלית, עברית, ספרדית, איטלקית, ערבית
(אה וגם את שפת החיות שאני עובדת איתן
)
אזרחות?ישראלית בלבד
רישיון נהיגה ?חיובי
אמצעי תחבורה מועדף?ברור שאוטו? פורש 911 סגולה בבקשה
להקה?אוונסנס, לייפהאוס, בון ג'ובי, מארון 5, סנואו פטרול ודה פריי
שיר?You'll Never Be Alone של אנסטסיה. תמיד היה ותמיד יהיה
זמרת?אנסטסיה
אדל
זמר?עברי לידר
ג'ון בון ג'ובי
שחקן?וויליאם ה. מייסי, מורגן פרימן, ברוס וויליס.
שחקנית?פליסיטי הופמן, דה?
ומריל סטריפ וג'וליה רוברטס
סרט?כל מה שפליסיטי עשתה
וארגמדון
סדרה?דספרט, פל"ל, דה ביג C, אחים ואחיות, איך פגשתי את אמא, האנטומיה של גריי, המפענחת
צבע?סגול!
ים או בריכה?ים
מכנס גלישה או ספידו?מכנס גלישה (אלא אם כן מדובר בטום סקאבו
)
שחיה בעירום או בלבוש?בלבוש
אייפון או גוגל פון?יש לי גוגל פון (ובאמת גוגל פון, לא סתם אנדרואיד!) ואחרי שאתמול המניאק מחק לי אתמול את כל הסמסים שלי התקשרתי בעצבים לאח שלי ואמרתי לו "תמצא מישהו שמוכן לשלם לי 1,000 ש"ח על המכשיר כי אני רוצה אייפון".
מק או פיסי?יש לי פיסי אבל ברור שמק!
אייפון או אייפד?שניהם בבקשה
יש לי יומולדת שבוע הבא!
כסף או זהב?זהב
מתנות או נשיקות?נשיקות
שמיכת פוך או שמיכה דקה בקיץ?כמו שאיתי אמר, בתנאי שיש מזגן ברור שפוך
מזגן, מאוורר, או רוח?מזגן. אין דבר כזה רוח בקיץ.
איילות או קרנפים?קרנפים
וואלה היה טעים

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifשווה דורש, שווה מקיים

שם? אביב אמדאוס שלג אזור מגורים? חו"ל שפות דיבור? עברית, אנגלית, ספרדית, ערבית (כשאני חייב) ונגיעות פלמית אזרחות? ישראלית רישיון נהיגה?
ואפילו יותר מאחד אמצעי תחבורה מועדף? נילס אווז הבר להקה? אבבא שיר? אין משהו ספציפי כרגע זמרת? מרגול זמר? דנה אינטרנשיונל שחקן? ג'יימס דין שחקנית? ליז טיילור
סרט? אמא חורגת סדרה? וונדרלנד צבע? לא יכול לענות ים או בריכה? מקורות מים לא מדברים אלי (למרות שאם אני חייב לבחור אז ים כי אני אוהב לצלול) מכנס גלישה או ספידו? תלוי על מי. ג'ון הגנן - ספידו, מייק דלפינו - חליפת צלילה! שחיה בעירום או בלבוש? כשאני צריך לשחות אני עושה את זה בלבוש אייפון או גוגל פון? בלאקברי! מק או פיסי? מק
אייפון או אייפד? אייפד, אייפון זה לחלשים כסף או זהב? זהב לבן מתנות או נשיקות? מתנות (אתם רוצים נשיקה מהדודה או מתנה מהדודה?!?) שמיכת פוך או שמיכה דקה בקיץ? פוך בכל מצב מזגן, מאוורר, או רוח? רוח איילות או קרנפים? עדר קרנפים בבקשה

adii1201

New member
אוי ממש../images/Emo178.gif אפרופו יאמי! ראיתם את החדש

של הראל סקעת?! ביג יאמי

למעלה