מה רע? זה מה שטוב בפורום גייז
Y yariv444 New member 29/6/11 #17 למייק דלפינו אסור ללבוש בגדים תתבייש לך!! הוא גבר אמיתי ואל תשווה אותו לג'ון כי זאת לא חכמה
U UHUstick New member 30/6/11 #29 ../images/Emo217.gifמייק דלפינו צריך להעלם מהעולם. או לעבור שיפוץ מאסיבי אצל מנתח פלסטי. ויפה עשור אחד קודם. וברור שאני אשווה אותו לג'ון וליתר גברברי הסדרה, השוואה היא כלי מעולה להבנת פערים והבדלים.
../images/Emo217.gifמייק דלפינו צריך להעלם מהעולם. או לעבור שיפוץ מאסיבי אצל מנתח פלסטי. ויפה עשור אחד קודם. וברור שאני אשווה אותו לג'ון וליתר גברברי הסדרה, השוואה היא כלי מעולה להבנת פערים והבדלים.
A adii1201 New member 29/6/11 #25 אפחד לא הכריח אותך../images/Emo6.gif חוצמזה שאתה יודע איך אני נראית
U UHUstick New member 1/7/11 #57 ../images/Emo217.gifוזו בדיוק הסיבה שאני לא מפרסם את הפייסבוק. לו הייתי נראה כמו איתי אולי הייתי יכול להרשות לעצמי. אבל במצבי כזקנה בלה, זה לא ממש הולך...
../images/Emo217.gifוזו בדיוק הסיבה שאני לא מפרסם את הפייסבוק. לו הייתי נראה כמו איתי אולי הייתי יכול להרשות לעצמי. אבל במצבי כזקנה בלה, זה לא ממש הולך...
A adii1201 New member 1/7/11 #58 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אני לא מפרסמת את הפייסבוק../images/Emo6.gif אותי בכלל אי אפשר למצוא בפייסבוק
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אני לא מפרסמת את הפייסבוק../images/Emo6.gif אותי בכלל אי אפשר למצוא בפייסבוק
U UHUstick New member 1/7/11 #70 ../images/Emo217.gifזו לו היה מחמאה you have nothing to lose . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
../images/Emo217.gifזו לו היה מחמאה you have nothing to lose . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .