דרמטיטיס התפקדות

UHUstick

New member
|עצם.ֿ|אני לא מצליח לקרוא

בין השורות, או מתחת לשפם במקרה הספציפי הזה...!

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifביננו,

אתם שווים הרבה פחות אך מכיוון שפתחתי את השירשור הזה אז הרגשתי חובה מוסרית

../images/Emo192.gif

שם? בן אזור מגורים? אמסטרדם שפות דיבור? עברית|אנגלית|גרמנית|שבדית|הולנדית אזרחות? הונגרית | ישראלית רישיון נהיגה ? אוףף קורסססססס אמצעי תחבורה מועדף? אופניים!!! להקה? הסמשינג פמפקינס שיר? זמרת? קורטני לאב זמר? מארק אוון שחקן? ריאן פילהפי שחקנית? הת'ר לוקליר סרט? סופרבאד סדרה? ווידס|סקינס|סימפסונז|פמילי גאי|ספונג'בוב|צ'לסי לייטלי|טוש.0| צבע? ירוק|צהוב ים או בריכה? בריכה מכנס גלישה או ספידו? גלישה שחיה בעירום או בלבוש? עירום!! יאיי
אייפון או גוגל פון? אייפוןןןןן לאב אוף מיי לייף! וביי דה ווי - אתמול פרצתי אותו ועכשיו אני סים פרי!! ובחרתי בטי מובייל
מק או פיסי? מק לקישקושים ווין למשחקים
אייפון או אייפד? לביאה לא יכולה לבחור רק אחד מהגורים
כסף או זהב? כסףףף והמוןןן המוןן!! אני רוצה שיהיה לי מלא כסףףף ושאני אוכל לפזר אותו ברוח שכולם יהנווו מתנות או נשיקות? נשיקות
שמיכת פוך או שמיכה דקה בקיץ? פוךך!! מזגן, מאוורר, או רוח? מזגןןן! איילות או קרנפים? קרנפים
תמונה מהיום!!! מלפני שעהף-P רכבתי לאודר-קרק

כדי שאיתי לא ירגיש לבד

שם? מתן אזור מגורים? פ"ת שפות דיבור? עברית, אנגלית, ושומרונית עתיקה. בערך. אזרחות? ישראלית רישיון נהיגה ? מה זה כרטיס בארטף?!! לא אמצעי תחבורה מועדף? מכונית להקה? Little Big Town http://www.youtube.com/watch?v=4-XfthjK-bk http://www.youtube.com/watch?v=UQ6jIXfEjG8 שיר? אינטרוונשן של מדונה זמרת? מדונה זמר? Five for Fighting ובראנדן ג'יימס (דה לאקי וונס, נאפינג פור גרנטד, גרין) שחקן? זאק בראף שחקנית? ג'ניפר אניסטון ונטלי פורטמן
סרט? גארדן סטייט וציפורים אמריקאיות סדרה? סקראבס צבע? סגול ים או בריכה? ים מכנס גלישה או ספידו? מכנס שחיה בעירום או בלבוש? ברור שהראשונה אייפון או גוגל פון? בגלל מה שקרה לעדי, אייפון מק או פיסי? פיסי. i'm a microsoft guy אייפון או אייפד? פון כסף או זהב? זהב מתנות או נשיקות? מתנות ואז נשיקות שמיכת פוך או שמיכה דקה בקיץ? פוך מזגן, מאוורר, או רוח? מזגן איילות או קרנפים? קרנפים

dolytush

New member
וי, גם אני מדברת שומרונית עתיקה../images/Emo2.gif

חשבתי שאנחנו נכחדים. אגב, אתמול אמרתי לאורית את ראשי התיבות להב"ט. היא שאלה מה זה, אז עניתי לה: ליטל ה ביג טאון

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה דומה מדי ללהטב../images/Emo6.gif

dolytush

New member
חחחחח זה בדיוק מה שהתכונתי../images/Emo6.gif

היתי בטוחה אגב שביסקסואלים זה לפני טרנסקסואלים.

ניסו לעברת את זה בכ"כ הרבה צורות../images/Emo6.gif

ובאף אחת זה לא התגלגל על הלשון. באנגלית פשוט אומרים את האותיות LGBT ונגמר הסיפור
אילו, חוץ מ"לטב"ה", שקל להגיד
וברור שפסלו את זהXD

למעלה