דרמטיטיס התפקדות

מה איתי?

שם? שוהם אזור מגורים? מישור החוף שפות דיבור? עברית
רישיון נהיגה ? יש אמצעי תחבורה מועדף? האוטו שלי להקה? מעל כולם הבקסטריט בויז שיר? אין מצב לבחור אחד זמרת? אבריל לאבין, אדל, קרן פלס, מירי מסיקה, ריטה, שירי מימון ויש עוד מלא זמר? עידן חביב, רובי וויליאמס, הראל מויאל, מוש בן ארי ויש עוד שחקן? בראד פיט שחקנית? קשה לבחור אחת סרט? המופע של טרומן, מועדון קרב, טיטאניק, עיר החטאים, סיפור אהבה בלתי נשכח, התחלה, מת לצעוק הראשון
סדרה? אני אכתוב רק כאלה שעוד משודרות: האנטומיה של גריי, עקרות בית נואשות, אחים ואחיות,GLEE, יומני הערפד, דם אמיתי ומלא ריאליטי אמריקאי- BB, הישרדות, ANTM וכו' צבע?צהוב וגם כחול ים או בריכה? ים!!!! מכנס גלישה או ספידו? ספידו שחיה בעירום או בלבוש? תלוי מתנות או נשיקות? גם וגם
שמיכת פוך או שמיכה דקה בקיץ? פוכייייי מזגן, מאוורר, או רוח? רוח איילות או קרנפים? החיה עם הקרן תמונה! (כזו שעוד לא ראינו)

FRIENDSforever

New member
אניי :)

שם? מור אזור מגורים? ראשון לציון שפות דיבור? עברית (+אנגלית שוטפת) אזרחות? הלוואי
סתם, ישראלית ודנית רישיון נהיגה ? יש!
אמצעי תחבורה מועדף? רכב!!! או מטוס..
להקה? אממ...לא יודעת שיר? כל כך הרבה!! זמרת? מדונה!
, ג'י לו, אדל, בריטני...ויהודית רביץ זמר? לא יודעתת... שחקן? ג'וני דפ
שחקנית? ג'ניפר אניסטון, קורטני קוקס, מרשה קרוס...ועוד..
סרט? פעם זה היה מחיר הבגידה...ויצאו מלא חדשים מדהימים..אז לא יודעת.
סדרה? ח-ב-ר-י-ם!!!!
צבע? אדום
ים או בריכה? בריכה מכנס גלישה או ספידו? חחחח מכנס שחיה בעירום או בלבוש? לבוש אייפון או גוגל פון? סמסונג
מק או פיסי? מק אייפון או אייפד? פון כסף או זהב? זהב
מתנות או נשיקות? מתנותתת
שמיכת פוך או שמיכה דקה בקיץ? דקה מזגן, מאוורר, או רוח? מזגן איילות או קרנפים? קרנפים

CharmedRulez

New member
טוב סתם שתדעי שקיבלתי את המארז 10 עונות

לכבוד ה-15 שנה לסדרה וזה מגניבבבבבבב

FRIENDSforever

New member
איך קיבלת??? לי היה רק 15% על זה..

לבתמצווה קנו לי את המארז 1-9 (כי אז לא הייתה עונה 10, איכסוש, אני זקנה) וב15 שנה לחברים הייתי בלונדון, שד"א כל הסט של סנטרל פרק ומלא מלא אביזרים של חברים (כן, ישבתי על הספה!!
), וקניתי שם עוד פעם את כל המארז 1-10 ... כי בבית קפה הזה שהקימו עם הסט חילקו תלושים של 15% לכבוד 15 שנה. זו מחלה ללא מרפא.

CharmedRulez

New member
כדי שלא תכעס

שם? דוד אזור מגורים? תל אביב שפות דיבור? אנגלית, עברית, צרפתית רישיון נהיגה ? יש
אמצעי תחבורה מועדף? מור אמרה מטוס ואני לגמרי איתה! להקה? קולדפליי. זמרת? כרגע אדל מגניבה אותי. גם ריהאנה קצת. סרט? לאחרונה ראיתי את ברבור שחור ואת 127 שעות, שני סרטים מדהימים מדהימים מדהימים. סדרה? אחים ואחיות
ז"ל, the killing, episodes צבע? כחול ים או בריכה? בריכה שחיה בעירום או בלבוש? תלוי איפה ועם מי
אייפון או גוגל פון? אייפון ברור. מק או פיסי? מקבוקקקק פרווווו 13". אייפון או אייפד? תקרא לי חלש, אייפון. כסף או זהב? מה שווה יותר בימינו? כבר אי אפשר לדעת! מתנות או נשיקות? תלוי ממי!
שמיכת פוך או שמיכה דקה בקיץ? פוך! ומזגן! מזגן, מאוורר, או רוח? מזגן!!

adii1201

New member
איזה כיף שכלכך הרבה אוהבים את אדל../images/Emo47.gif

ברבור שחור זה בערך הסרט הכי מוזר והזוי שראיתי!!!

CharmedRulez

New member
סרט מדהים והאוסקר באמת מגיע לה.

היא עושה שם תפקיד מטורף ועושה אותו מדהים.

adii1201

New member
היא מדהימה, אין על זה בכלל ויכוח

אבל לא הייתי יושבת לראות את הסרט שוב. הוא סרט חובה, גם על זה אין ויכוח, אבל הוא הזוי ומוזר ויצאתי ממנו בהרגשה של WTF

snavgm

New member
מסכימה לגמרי לגבי הסרט.. WTF../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif

ואגב.. מההתפקדות האחרונה - בחיי, נראה לי שצדקת..
אם הפורום היה גן חיות.. אגף הקרנפים היה לוקח את רוב השטח..

Itay Simons

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וזה משעשע שבניהול עומדת אחת שזוממת על איילות

snavgm

New member
לגמרי!../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif למרות שהיא בהכחשה ...../images/Emo8.gif

אבל חוץ ממנהלת הפורום- בטח יש פה בפורום- גם כמה בנות שהיו בעד שנקצה בגן החיות גם איזה חלקה לאיילות ..לא? בואנה... מה רק קרנפים !?
אני בעד חלקה לאילות!
(אגב- מישהו יכול לומר לי באיזה פרק וקטע היה "האיילות והקרנפים?" עונה 6 משהו? לא?)

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifאמצע/סוף עונה 5 לדעתי

אני אחפש ואחזיר לך תשובה יותר מאוחר.

adii1201

New member
אוח מה נסגר איתכם עם הניסיון הנואש

לעשות אותי לסבית?
אני מרגישה כמו מרשה קרוס
זה אני לבד לא אומר שאני לסבית
אין לי בעיה עם לסביות אבל אני פשוט לא

snavgm

New member
טובבבב../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

למעלה