../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פרק 25 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
בבית חולים - האחות נכנס לחדר של אנה.. "אנה יש לך פרחים.." "מוזר ממי כבר יכול להיות לי פרחים.. מה טום הביא לי עוד? איזה חמוד" ואז היא קראה את הכרטיס: " לאנה החלמה מהירה ! באהבה גיאורג ♥ " אנה הייתה מאוד מבולבלת היא נשכבה על המיטה וידיה מכסות את הפנים "אוף .. עוד פעם זה מתחיל ,זה כבר התחיל לעצבן כול הסיפור הזה" אמרה אנה בליבה בעוד ידיה מכסות את פניה נשמעה הודעת פלאפון , "גיאורג" אמרה אנה וקראה את מה שהוא רשם "איך הפרחים?" כתב גיאורג אנה לא ענתה בחזרה , היא מחקה את ההודעה באותה שנייה ניכנס גיאורג והסתכל אל אנה בחיוך אנה לא החזירה חיוך רק הסתכלה לצד של החלון "אנה קיבלת את ההודעה?" שאל גיאורג אנה שתקה היא לא ענתה , היא לא רצתה להגיד שהיא רוצה לחזור לטום כדי לא לפגוע בו, אנה שכבה על הצד הסתכלה לעבר החלון ודמעה זלגה גיאורג הבין שהוא צריך ללכת ואמר "אנה אם תצטרכי משהוא יש לך ת'מספר שלי " גיאורג קם מהכיסא שהיה ליד מיטתה של אנה והיה בדרכו לצאת מהחדר ואנה התהפכה על הגב וביקשה ממנו לעצור: "חכה שנייה גיאורג אני צריכה להגיד לך משהוא" גיאורג סגר את הדלת ונשען אל הדלת "מה רצית?" אמר גיאורג בקול כועס וחלש "גיאורג רציתי שתדע שאתה מאוד חשוב לי ואני לא רוצה לפגוע בך , אתה תמיד לידי בכול מצב ותמיד אני יוכל לסמוך עליך" גיאורג המשיך לעמוד ליד הדלת ואנה המשיכה לדבר "גיאורג אני .. .. רוצה לחזור לטום" אנה שתקה והסתכלה על גיאורג, גיאורג המשיך לעמוד ליד הדלת למספר שניות ומבטו מסתכל על הרצפה . גיאורג הרים את ראשו והסתכל על עיניה החומות כדבש של אנה הוא לא היה יכול להתנגד לדבריה ולמבטה הזועק עזרה , למרות שהוא רצה ללכת אבל הוא לא יכול להשאיר את אנה במצבה הוא התקרב אליה ואמר "אני יודע שאף פעם לא תיפגעי בי , אני ימשיך להיות חבר שלך ואני תמיד יהיה לצידך אבל אם תרצי להיות אם טום רק תדעי שלדעתי הוא יפגע בך ,לי מאוד קשה להאמין לו " "גיאורג טום התחיל להשתנות מגיעה לו הזדמנות נוספת ואני מאמינה לו אני אוהבת אותו כול כך אני ימות אם יקרה לו משהוא" "אנה אני מבין שבינינו זה לא ילך אבל תמיד תדעי שאני פה לעזרתך אני תמיד יעזור לך .אני יתמוך בך בכול מצב " "תודה גיאורג ידעתי שתבין אותי" אנה חיבקה את גיאורג כעבור מספר שניות אמר גיאורג לאנה "אני חייב לזוז לארוז מזוודות היום אנחנו טסים" אנה חייכה וגיאורג יצא מהחדר באותה שנייה אחד הרופאים ניכנס לחדר ואמר "אנה היום את משוחררת הביתה " הרופא יצא מהחדר אנה התקשרה לטום "טומי אנחנו צריכים לדבר .." "אנה ! מה שלומך איך את מרגישה?" "בסדר היום אני יוצאת מבית החולים תבוא לאסוף אותי?" "בסדר אני מיד בא" אנה ניתקה ונשכבה על מיטה וחיכתה לטום. טום חייך את החיוך האידיוטי שלו. ביל הסתכל עליו ושירלי הסתכלה עליו.. ושניהם אמרו ביחד: "אנה.." טום חייך וביקש מדיוויד לקחת אותו לאנה. בבית חולים .. טום שמח לראות את אנה מחייכת. שוב. הוא לקח אותה. הם שתקו כל הדרך וקיוו לדבר במלון. --במלון-- שניהם עלו לחדר להתארגן לארוז. "אנה חכי. אנחנו חייבים לדבר.." "אוקיי" "אז.. אממ.. אני חושב שאת צריכה להתחיל" הסמיק. "טוב.. אז אני מאמינה לך טום. אני חושבת שלכל אחד מגיעה הזדמנות שנייה.. אני לא חושבת שאתה רע טומי.. פשוט צריך ללמד אותך לאהוב. ואני מתנדבת לעשות את זה.." "ואיך עושים את זה?" "קודם כל צריך להיות מסור לבחורה אחת. לא לאלף. העולם מלא בבנות יפות, מושלמות, עקשניות, מוזרות וכ"ו.. אבל בחרת אותה מכל הבנות בעולם.. אז תאהב אותה ואל תסתכל על אחרות" "זה בדיוק מה שביל אמר.." חשב בקול רם.. "מה?" "כן כן.. ביל אמר לי את אותם מילים.." "כי זה באמת נכון.." הורידה את ראשה לרצפה .. "אנה אני.. אוהב אותך ולא אף אחת אחרת.." "זה בדיוק מה שאתה לא עושה .. אתה צריך להראות את זה .. את מסתכל על חצי מהבנות שעוברות לידך " "לפחות אני לא מסתכל על הבנים" צחק טום. "טום אני רצינית זה לא מצחיק.." חייכה. "אז למה את מחייכת?" "כי אתה אידיוט" התפקעה מצחוק.. טום הדביק לה נשיקה ארוכה, אנה לא התנגדה והמשיכה לזרום איתו.. היא פתאום הפסיקה. "לא טומי. לא רק ככה מראים לבחורה שאוהבים אותה.." - שתיקה - "הוווו לא אנה מה יש לך ממתי את חושבת על זה?!" "מה על מה?" "על זה! אחמ!" "אהההה אהה אני לא חשבתי על זה! י'חתיכת ראש כחול וחרמן! התכוונתי שתיהיה יותר רומנטיקן! תיהיה יותר יצירתי.. תחשוב על דרכים מקוריות לגרום לבחורה ליפול לרגלייך." "אני חושב שנאי יודע על מה את מדברת. וזה כבר את תופתעי לבד.. כבר התחלתי לחשוב שאת המוזרה.." שניהם צחקו.. אנה הסתכלה בעיניים של טום. היא הייתה כ"כ בטוחה בעצמה. "טומי אני חושבת שהגעתי להחלטה.." "כן דברי.." "אני .. אני רוצה לחזור אליך טומי.. אני אוהבת אותך! אני לא יכולה ככה יותר!" = המשך יבוא =