שרשור פאנפיקים חדש!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo194.gif

מאיקי.. סיפור מוזר.. אבל מדהים האהבתי.. אלווי שביל היהה כזה .. אבל הוא לא..! אני אוהבת אותו כמו שהוא...! מדהים!

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifחחחח מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo26.gif

תמשיכי מהר!!!

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif פרק 10 >> ושוב, לקריאה מעל גיל 13 ../images/Emo13.gif

תקציר הפרק הקודם: מריה נכנסת לחדר של ביל והוא מנסה לנשק אותה. אחרי שהיא דוחה אותו, היא מנסה לנשק אותו והוא מעיף אותה מהחדר. טום מקבל שוקולד ממריה והם מתנשקים, ואז הדלת נפתחת. "טום.. אממ.. לא משנה" אמר גוסטב במבוכה ויצא מהחדר. טום ניסה להדוף את מריה בשלב מסויים והיא התנגדה. הוא דחף אותה בחוזקה והיא עפה על המיטה ושמלתה הופשלה. "ככה אתה רוצה את זה טום קאוליץ?" היא שאלה בערמומיות ופתחה כפתור בשמלתה. טום הסתובב עם הגב אלייה והתקרב לכיוון הדלת. "לאן אתה חושב שאתה הולך?!" היא צעקה אחריו. "לחבר שלי" הוא ענה בפשטות. "אתה לא הולך!" היא צעקה בעצבים ופשטה את שמלתה. "מה יש לך?" הוא הביט בה וזרק עלייה שמיכה מזועזע. "שימי על עצמך משהו. את מביישת את עצמך.. חבל" הוא אמר ברחמים ועזר לה לקום מהמיטה. היא התחילה לרעוד מבכי. הוא הביט בה, בעינייה היפות.. "שמעי.. אני יודע שאני מפורסם והכל.. גם אני הייתי מנשק את עצמי עם הייתי יכול.. אבל קצת נסחפת.. כאילו.. אם הייתי מישהו אחר הייתי כבר מזמן מזיין לך את הצורה.. כאילו.. זה מה שהייתי עושה בדרך כלל.. אבל את מסכנה.. את לא יודעת מה את עושה" הוא הסביר לה, ומזג לה כוס מים. היא לא ענתה, רק הביטה בו. "שמעי.. אני מצטער.. אני באמת צריך ללכת.. " הוא התנצל והלך לכיוון הדלת. כשיצא מהחדר, ועמד במסדרון, רוח קרה נשבה משום מקום והוא ראה דמות מוכרת עם הגב אליו. "טום!" קראה לו הדמות ורצה לקראתו. אחרי שנייה בערך הוא זיהה את רעמת השיער הכהה והמפוארת. ביל רץ אליו וחיבק אותו והיו לו דמעות בעיניו. "ביל? מה קרה?" טום שאל בדאגה וחיבק את אחיו. ביל הרים את ראשו מכתפו של טום והביט בו. האיפור שלו נמרח לחלוטין, והשיער הזוהר איבד מנפחו. טום הניח את זרועו על כתפו של ביל והלך איתו לאט לחדרו של ביל. בחדר של ביל: בקבוק השמפניה היה מונח עוד בסמוך למזוודה. ביל התיישב על המיטה וחפן את ראשו בידיו. "ביל? מה יש?" טום שאל וכרע על ברכיו, מול ביל. "טום אני לא יודע מה לעשות יותר.. בנות פשוט שונאות אותי" הוא ילל לתוך ידיו. "הו ביל.. על מה אתה מקשקש? חצי אירופה גונחת את השם שלך כשהיא עושה ביד!" הוא הכריז והרים את ראשו של אחיו. "אתה טיפש" אמר ביל וחייך. הוא ניגב את דמעותיו וניתר לידיו של טום. "הו ביל.. אתה כזה הומו" טום גיחך. "שתוק. אתה אוהב אותי. כולם אוהבים אותי" הוא אמר בחיוך. טום קפץ על ביל והתחיל לדגדג אותו דפיקה נשמעה בדלת. "תפתחו!" טום צעק כשהמצב התהפך וביל התחיל לדגדג אותו. גוסטב וגיאורג עמדו בכניסה לחדר.

rotem9991

New member
נחמד.. המשך דחוףףףףףף

ולמה מעל 13? אני 13 חח לא אכפת לי אבל אין בזה שום דבר סוטה ויש פה מתחת ל13???????? חח טוב חפרתי על ה13 קיצרר המשך

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif ../images/Emo13.gif

כי יש רמיזה לדברים מיניים והעירו לי על זה באחד הפרקים, אז רציתי לצאת פיירית

הנה שוב הלכתי לאיבוד

נראלי שלא קראתי את 9 ו-8 אוף. אני מתחילה לחפש בתקווה למצוא ואז לקרוא.

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif אוקיי

אז בשרשור הזה, יש בקשה של מישהי לפרקים 1-5 אז הוספתי לה, ובשרשור מתחת יש מ5-8

MAY STAR

New member
חיחיחיחיחיחחי

מתי את עושה עוד פרק???..... הסיפור שלך מעניין ^^

מצאתיי! חח איזה פרק יפה

חצי אירופה גונחת את השם שלך כשהיא עושה ביד!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif אחד המשפטים האהובים עליי XD

הברקה מקרית לחלוטין..

למעלה