שרשור אחה"צ
יום 77 בוילה
11/9/11

Ninaz

New member
קרן לא יודעת שאבא שלה מאוכזב ממנה שהיא נכנסת

לגברים למיטה ונדבקת ולא עוזבת למרות שהם אומרים לה ללכת. אני בטוחה שאבא של מאוכזב שהיא שוכבת סידרתית עם גברים.

Rach31

New member
מה רע בלהיות בחורה משוחררת? מה זה ה"ליהום"

הזה שעושים על קרן בגלל ששכבה עם איתן ונכנסת למיטה עם גב? מה הקטע? לא כולם חיים כאילו הם עדיין בימי הביניים, על הרנסאנס שמעת?!? יש לי הרבה השגות בנוגע לאיך שהיא התנהגה מול ליז והעובדה שהיא נסחפה בעיניים עצומות אחרי השקרים והמזימות של אתי - שזה מעיד על אופיה המון אבל זה שהיא מתנסה עם גברים ועושה מה שבא לה בקטע מיני לא צריך להפחיד ולזעזע אף אחד, אנחנו לא באירן!

Ninaz

New member
../images/Emo46.gifבטלויזיה בטלויזיה היא משוחררת מול אבא שלה

ואחיה הגדולים. לא רק שוכבת גם משפילה את עצמה לילה לילה במיטתו של גב שממש ממש לא מעוניין בשום קשר חוץ מלהיתלות לה על הכתף בגמר.

לא מבינה את יוני, מה זה משנה מי תצא היום

בכל מקרה, אף אחת מהחדשות לא תגיע לגמר, אז בשביל עוד שבוע שווה להן להלחם? על אתי הוא יוכל להלחם רק עד לחמישיה, איתן לא ישאיר אותה על חשבון אורטל או ליההייי... קונספט מטומטם. זו תוכנית הריאלטי היחידה שאין בה , במיוחד לקראת הסוף, שום מתח לגבי המודחים....פשוט פיהוקון.

הפורום עושה את התוכנית לצערי ולא להפך

עוקבת אחרי השיחות כאן, אנשים איכותיים באופן יוצא דופן, מלל וגם לינקים של שירים נפלאים קטעים מסרטים, סוג של הנאה בפני עצמה. כיפאק למנהלים ולחברים. באופן אישי אהדתי את ענבר, יודעת שלא אהבו אותה בלשון המעטה. גם את ענת ועדי. לטעמי הבנות האיכותיות ביותר. חברים, כולם בתוכניות ריאליטי משחקים, מציאות שוכנת ..במציאות ולא בתוכנית טלויזיה. השאלה מי משחק ..טוב יותר..כולם באו להחשף לקבל פרסום = כסף /מיליון. אהבה - בחוץ בלבד...לכן פרופורציה בגישתנו להתנהלות השחקנים שמולנו,חשובה ביותר. התוכנית כפי שכולכם יודעים נפילה ענקית. הקונספט לא הגיוני, האח הגדול + הרווק = קריסה מוחלטת של ההפקה. לא היה סיכוי מלכתחילה. רתמו העגלה לפני הסוסים, חשיבה ובניה מראש וודאי שלא נעשתה. אלא נבנתה טלאי על טלאי, וכך גם נראה. גם לו היו לוקחים אנשים נפלאים אחד אחד, לא היה סיכוי להצלחה במתכונת הנוכחית. כפי שפתחתי ואמרתי ממכם החברים הפעילים - נהנית ביותר.

easternstar

New member
../images/Emo42.gifאחה"צ טובים. הבנתי שיוני השיג הבטחות

מאיתן וגב שאתי וחן נשארות. אם כך המודחות הן ונינה ומור..(ממש הפתעה) אני חושב שאצפה בתחילת וסוף המשדר בלבד. אמור להיות צפוי מאוד.

niva99

New member
מזכיר קצת את הנפוטיזם כמו ברכבת ישראל

לא חשוב עם את/ה מקצוע/ית או טוב/ה לתוכנית. את/ה תישאר/י רק בגלל הקשרים שהופעלו לטובתך [ מוצא משותף והבלוטה].

goodpink

New member
נמאס מהגיחוך והתנשאות של הבנים האלה לבנות שלא

הולכות בתלם שהם מוצאים לנכון. עכשיו גב ואיתן בנוגע לונינה. די כבר נמאסתם. שיצאו ויראו שהם קלולס לחלוטין לא יודעים לקרוא אנשים ומצבים ומלאי חסכים.

easternstar

New member
נראה לי שבינתיים ברוב המקרים יוני מחליט../images/Emo4.gif

עכשיו הוא אומר שקיבל אנרגיות והוא יתחיל להילחם על מי שהוא רוצה עד לגמר
זוכרת שהוא דיבר על ענת אחרי שהתברר לו שהיא לא רוצה אותו?

goodpink

New member
כן אבל לחן זה על אש קטנה הוא יודע שתדרש הרבה

עבודה והזמן קצר אין לו מספיק זמן כל כך להתהפך עליה. כל מה שחשוב זה שתעבור את ההדחה הזו לאחר מכן זה הקהל שקובע והדחה הכי חשובה ולא תלויה לו בוא לא באיתן רק בקהל. נראה לי שחן זה גם יותר הוא אוהב להיות החבר השומע המקציב הקשוב שמעריכים אותו יותר מכל שמלקקים לו להרגיש נחוץ ומקשיבים לגיבובים שלו. זה מה שחן מספקת לו. אין ספק שזה טעות מצד חן להתקרב ליוני אבל לפחות במקרה הזה זה יכול לשמש לה לטובה לאחר מכן הוא לא יוכל כבר כל כך לפגוע בה. הוא גועל של בן אדם גבר שמסוכן לנשים מאחר והוא דמגוג בעל לשון חלקלקה.

למעלה