תודח סביר להניח. ההצבעה הבאה היא זו החשובה אם חן נשארת יש לה סיכוי אומנם לא גדול אולם סיכוי להיכנס לגמר והבנות המגעילות שלא מגיע להם להיות מגמר יאכלו אותה.
שהיא תישאר בוודאות... מתוך 7 בנות(דניאל חסינה) כשרק שתיים לא יועמדו, ליהי יודעת שהיא בטוח תועמד ע"י הקהל לאור ההדחות הקודמות, אבל היא גם יודעת שהיא לא תודח בוודאות...בכל זאת זוגתו של החבר של הרווק...
היא חושבת שבסוף התכנית הגמר יהיה בנוסח השרדות ויהיה משהו כמו חבר המושבעים, יעני כל הבנות שהיו אי פעם בוילה ותיהיה להן זכות הצבעה ןהשפעה על התוצאה הסופית.
השלב TELL ALL נראה לי קוראים לזה בדיוק לפני התוכנית שמראים את הבחירה. שיהיה בגמר את כל הבנות שהודחו והם יוכלו לשאלות שאלות ולהגיב לכל הבנות שבגמר. דווקא זה רעיון נהדר.
יודעות לשאול שאלות נוקבות וגם בעלות אבחנה. אתי תעשה את ההצגה אולי לבנות הגמר. תתארו לכם ליז שואלת שאלות נוקבות לדוגמא את קרן ליהי לירון שואלת את אתי ענת שואלת את גב וגם קרן אפשרי להרבה דברים להראות את הצביעות של קרן עדי שואלת את ליהי גב איילת שואלת את איתן קרן זה יכול להיות ממש טוב. אוהבת את הרעיון מאוד.
מאיפה היא הביאה את השטות הזו כנראה היא לא הצליחה להביא לידי ביטוי את מה שהתכוונה. סביר להניח שאפילו היא יודעת שההצבעה היא של הקהל. בכל מקרה מאוד אוהבת את האפשרות שהבנות שעזבו ישאלו את בנות הגמר והרווקים שאלות ויתנו להם לשאול מה שהן רוצות הן קוראות מצבים ואנשים הרבה יותר טוב מהאנשים בהפקה.
אתי חושבת, וברור שהיא כמובן לא חושבת עד הסוף, שהבחירה תיהיה של כ-ל הבנות וכך תיהיה לה הזדמנות לחיסול חשבונות.היא חושבת שהבנות יהיו אלה שיכריעו למי לתת את הפרס.
חתומות שהן לא יכולות לפתוח פייס בוק עד לסיום התוכנית ובכלל יש מגבלות על כך גם אם הם מודחות. מקווה שלא לדוגמא ברווק האמריקאי מאפשרים להם להגיד מה שהם רוצים בהישדרדות בפגישת האיחוד נותנים להם להגיד מה שהם רוצים. הייתי מאוד רוצה שזה יהיה וישאלו שאלות נוקבות כי הבנות שבחוץ הן הבנות האיכותיות שיודעות לשאול שאלות וגם הבנות שעברו הרבה מצד הבנות שנשארו מבלי שההפקה בכלל תשדר את זה וזה הזדמנות להראות לצופים משהו שהם לא יודעים. ודרך אגב חושבת גם שהבחירה בבת זוג של הרווקים צריכה להיות לפני הגמר מפוקח על ידי רואה חשבון רק הצופים ידעו יותר מאוחר אבל הם יבחרו לפני הגמר.
לא נראה לי שהיא אורטל. בכלל לא שמעתי אותה אומרת את זה. בכלל מקרה נראה שהבטן המלאה שלה היא בעיקר על גב ליהי אורטל. על קרן היא לא תעיז לדבר ועל איתן אין לה כל כך הרבה מה להגיד.