ובטח לא עליהום מהסוג שאתי מנהיגה. שהוא אכזרי, מעליב ומשפיל. (בלי אפילו להתייחס לזה שאתי היא שקרנית פתולוגית ובאמצעות השקרים שלה מגייסת לעצמה עדת מעריצים)
כשאתי התנפלה על לירון (שזה היה באשמת ליז בלבד) היא ישבה שם וחיממה עוד יותר את העניינים כשאישרה בפני, לירון בפרצוף שזה מה שהיא אמרה על אתי. נגעלתי מליז באותו הרגע. ושוב, זה מגיע לליז והכל חוזר אליה.
ליהי ואתי. כולן שם רכלניות, מתחסדות. קרן האדם הכי יפה שם פנימית וחיצונית. בגלל שהיא כל כך יפה-הגברים מפתחים אליה אנטי כי לא יילך להם איתה, והבנות קנאיות! מי כמוך, כבת יודעת?
אבל כנראה שהריב של אתמול עם אתי,ליהי קרן וליז התפוצץ, והן התחילו לתקוף אותה ולדבר עליה בחצר וליז גם רבה עם אורטל על זה שהיא לוקחת לה דברים בלי רשות ושרק עדי חברה שלה או וואטאבר, אבל לא היה שם כל כך פיצוץ ועכשיו רק עדי באה לליז
זה התחיל אתמול בהצבעה לשיחת הטל'...אתי באה אליה בטענות שהיא כביכול חברה שלה אזי איך זה שלא הצביעה לה במשחק.אני לא יודעת מה קרה אחרי זה אבל באיזה שלב ליז אמרה שכך נראה לה ולקחה צד לאורטל/לשיחה.....כנראה שעוד אתמול לאחר המסיבה זה המשיך להתגלגל וליז אמרה לאתי שתרגע..זה רק משחק. אתי עם המשחקי ריגשי שלה מדברת עם כולם..איך היא/ליז, לא רואה אני נקרעת מבפנים ובלה בלה בלה ובלה וזה הוציא את השד מהבקבוק לגבי ועל ליז מכולם..
זה התחיל מאתמול שליז לא הצביע לאתי במשחק אמת או שקר כי אמא של אתי חולה והיא רצתה לקבל את הפרס להיתקשר לאמא שלה ולכן מאתמול הם כבר מחוממות על ליז והיום אתי חממה את חבורת הרוע .
שגם ליז הייתה פעם בחבורת התכנניות, וריכלה כאילו אין מחר ורק אחריי שהן נידו אותה, ורבו איתה, היא התחילה לפתח אישיות ועמוד שידרה אז כמה שהיא צועקת שהן רכלניות, תכנניות, צבועות, גם היא הייתה כזאת