יום חמישי

נעמה8080

New member
תחשבו על זה, מגיע לליז מה שהיא עוברת עם אתי

כי כשלירון שיתפה אותה על הקטע שלה עם אתי, וכולה שפכה את הלב ליז מיד רצה לאתי וסיפרה לה הכל. אז אני לא מרחמת על ליז!

לא עושים עליהום ולא משנה מה. א ב של אנושיות.

ובטח לא עליהום מהסוג שאתי מנהיגה. שהוא אכזרי, מעליב ומשפיל. (בלי אפילו להתייחס לזה שאתי היא שקרנית פתולוגית ובאמצעות השקרים שלה מגייסת לעצמה עדת מעריצים)

נעמה8080

New member
אני הראשונה שנגד חרם אבל

כשאתי התנפלה על לירון (שזה היה באשמת ליז בלבד) היא ישבה שם וחיממה עוד יותר את העניינים כשאישרה בפני, לירון בפרצוף שזה מה שהיא אמרה על אתי. נגעלתי מליז באותו הרגע. ושוב, זה מגיע לליז והכל חוזר אליה.

דידי 9

New member
נעמה כל הכבוד על היושר. סתם מתנפלים על קרן לי

ליהי ואתי. כולן שם רכלניות, מתחסדות. קרן האדם הכי יפה שם פנימית וחיצונית. בגלל שהיא כל כך יפה-הגברים מפתחים אליה אנטי כי לא יילך להם איתה, והבנות קנאיות! מי כמוך, כבת יודעת?

ליז מהיום הראשון מנסה לעשות עליהום על אנשים

זה התחיל עם אורטל עבר לדניאל עבר לאיתן עבר לאיילת לקרן לאתי ואפילו על עדי! כן במשימת הכסף ליז ריכלה על עדי בצורה פשוט נבזית הבן אדם חולה נפש

sivan513

New member
יש משהו בזה...

גם ליז לא תלית שכולה תכלת אבל זה היה ממש מכוער מה שעשו לה

sivan513

New member
אין לי מושג על מה הן רבו

אבל כנראה שהריב של אתמול עם אתי,ליהי קרן וליז התפוצץ, והן התחילו לתקוף אותה ולדבר עליה בחצר וליז גם רבה עם אורטל על זה שהיא לוקחת לה דברים בלי רשות ושרק עדי חברה שלה או וואטאבר, אבל לא היה שם כל כך פיצוץ ועכשיו רק עדי באה לליז

שריוקי

New member
אני אנסה למרות שלא עקבתי כל כך

זה התחיל אתמול בהצבעה לשיחת הטל'...אתי באה אליה בטענות שהיא כביכול חברה שלה אזי איך זה שלא הצביעה לה במשחק.אני לא יודעת מה קרה אחרי זה אבל באיזה שלב ליז אמרה שכך נראה לה ולקחה צד לאורטל/לשיחה.....כנראה שעוד אתמול לאחר המסיבה זה המשיך להתגלגל וליז אמרה לאתי שתרגע..זה רק משחק. אתי עם המשחקי ריגשי שלה מדברת עם כולם..איך היא/ליז, לא רואה אני נקרעת מבפנים ובלה בלה בלה ובלה וזה הוציא את השד מהבקבוק לגבי ועל ליז מכולם..

אביבה75

New member
הסבר קצר. ליזי לא הצביע לאתי במשחק אמת או שקר

זה התחיל מאתמול שליז לא הצביע לאתי במשחק אמת או שקר כי אמא של אתי חולה והיא רצתה לקבל את הפרס להיתקשר לאמא שלה ולכן מאתמול הם כבר מחוממות על ליז והיום אתי חממה את חבורת הרוע .

שאפולי

New member
איזה תותחית ליז!!!!!!!!!!!!

סופסוף מישהו שצועק שהמלך הוא עירום. היה יפה לראות את הערמומיות של קרן שפחדה מוות שלחז תסגיר את כל הריכולים שלהן והתחילה לעשות מונולוגים למצלמות:)

Klayhamn

New member
אני רק רוצה להזכיר לכם

שאני בזמנו אמרתי שליז ואורטל הן היחידות שיכולות לעמוד מול אתי מי שרוצה שיעיין בארכיון

sivan513

New member
אני רוצה להזכיר

שגם ליז הייתה פעם בחבורת התכנניות, וריכלה כאילו אין מחר ורק אחריי שהן נידו אותה, ורבו איתה, היא התחילה לפתח אישיות ועמוד שידרה אז כמה שהיא צועקת שהן רכלניות, תכנניות, צבועות, גם היא הייתה כזאת

למעלה